Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oh.. ja zagram mam gdzieś co wy piszecie .. Pomóżmy serwerowi sie rozwijać..! moze scare przejży na oczy i znajdzie lepszy team ! za 40min wbijam do Jinno!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie, nie jest to dla mnie całe życie ale skoro gram i opierdalaja mi admini cale eq to jest to trochę irytujące co nie ?

Grałem po to żeby sobie pograć a nie żeby jakiś złamas mi wbił na konto i wypierdolił całe eq w m1.

Jeszcze Sacre mowil mi ze tylko on ma dostep do bazy a wczoraj pisalem z Bu to on pisal ze tez ma dostep do bazy więc niech się zastanowią i przynajmniej jedną wersję mają bo to jest żałosne. Kłamią i to w dodatku nieudolnie.

HBV27j.png

Opublikowano

Prezka jeszcze nic nie świadczy o serwie, wejdziesz i się przekonasz jak Ci zniknie jakiś itemek albo jak Ci gm opier*oli całe eq z itemków tak samo jak było w moim przypadku i moich znajomych.

Dowody są na poprzednich stronach, zresztą wejdź do gry i zapytaj jaki syf jest na serwie.

Te głupie debile cieszyły się że dadzą mi bana na IP ale nie pocieszyli się długo bo wystarczy aola włączyć i moża bez problemu grac.

Już im się nawet nie chce mnie banować bo wiedzą że i tak zrobie nowe konto i zmienie IP.

SERWERA NIE POLECAM!

ADMINISTRACJA KRADNIE, ROZDAJE ITEMKI I CO NAJLEPSZE USIŁUJE KŁAMAĆ I SAMI SIĘ W TYM GUBIĄ!.

HBV27j.png

Opublikowano

Ci, którzy są zbugowani na Atlancie to po prostu zainstalujcie poprawkę i grajcie na kliencie Heaven nie na kamerze... Kamer jest zbugowany, a nie serwer. Serwer polecam co prawda były problemy, ale widzę, że jest coraz lepiej.

16332059.jpg
Opublikowano

@up zamknij morde jakoś ja tutaj gram normalnie gadam z GM'ami i nic nie ukradli ... i gildi Cube nie jest chamska

po pierwsze morde masz ty, po drugie nie będziesz mi mówić co mam robić, po trzecie jak jesteś z cube to sie nie dziwie.

HBV27j.png

Opublikowano

serwerek miał swojego czasu pewne problemy, ale teraz juz jest spoko, niestety ja musze kończyc zabawe na serwie.

Sprzedam postac, archer 97 lv (gg. 333738)

Masz konkretny serwer ... napisz.. z kolorowymi bajkowymi kupami WYJDŹ

Opublikowano

Administracja okrada konta.

Ładnie to tak kur*a okradać konta? Przed chwilą zostałem okradziony z całego eq.

Konto stało w grocie zoombi, wywaliło mnie, próbuję lognąć z 5min i nic... Zalogowałem się na stronie, próbuję wbić na metka i się nie da bo "Twoje konto jest połączone". Zniknęło calutkie eq. Wbiłem na buffkę, napisałem na konto i gość odrazu wylogował postać.

Proszę nie pisać że mam keylogera bo miałem formata tydzień temu. Komp jest czyściutki w 1000%. Na kompie mam tylko stery od dzwieku oraz grafiki, metka pl, heaven, antywirusa (legalny, aktualizuje się codziennie) i do tego wszystkiego mam z 2gb muzyki.

Na 100% nie jest to keyloger bo zniknęłoby calutkie eq z pl'a i jedna postać wypełniona ponad 150kamykami duchowymi.

Ja już się domyślam czyja to sprawka. Jeden z GM rozdaje bany i okrada konta ludziom którzy byli dla niego niewygodni.

Zaraz dodam screny (prawie wszystkich) itemków które zniknęły z postaci. Sacre powinien bez problemu znaleźć w logach wszystko.

Powiedz Mi, co ma konto na privie do serwera PL. Ktoś mógł Cię okraść na privie nie wiedząc , że masz konto na PL'u

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Prezka jeszcze nic nie świadczy o serwie, wejdziesz i się przekonasz jak Ci zniknie jakiś itemek albo jak Ci gm opier*oli całe eq z itemków tak samo jak było w moim przypadku i moich znajomych.

Dowody są na poprzednich stronach, zresztą wejdź do gry i zapytaj jaki syf jest na serwie.

Te głupie debile cieszyły się że dadzą mi bana na IP ale nie pocieszyli się długo bo wystarczy aola włączyć i moża bez problemu grac.

Już im się nawet nie chce mnie banować bo wiedzą że i tak zrobie nowe konto i zmienie IP.

SERWERA NIE POLECAM!

ADMINISTRACJA KRADNIE, ROZDAJE ITEMKI I CO NAJLEPSZE USIŁUJE KŁAMAĆ I SAMI SIĘ W TYM GUBIĄ!.

Potwierdzam !!! Nawet GA rozdaje itemki!

x

Opublikowano

"

Powiedz Mi, co ma konto na privie do serwera PL. Ktoś mógł Cię okraść na privie nie wiedząc , że masz konto na PL'u

"

Zakładając że miałbym nawet tego keyloggera to ktoś okradłby mi konto na pl'u skoro sie na nie loguję.

Konto na pl;u jest nawet nie tknięte.

Zresztą nawet jeżeli to okradliby mnie przez keyloggera to wyjaśnij mi dlaczego konta moich kolegów (z gry) również zostały okradzione i dostali bana.

Jak już pisałem wyżej nie mam keyloggera więc jedyną opcja jest okradanie przez GA. Goście z Cube wiedzieli co się stało z moim eq bo pisałem z noigim i pisał to w taki sposób że on wie co się stało.

Zresztą nie jestem sam, co innego jeżeli tylko mi by się przytrafiło ale to przydarzyło się też innym gościa ode mnie z gildii.

Podsumowując jeszcze to wszystko w dwóch zdaniach.

ADMINISTRACJA OKRADA KONTA, DOWODY ORAZ WYPOWIEDZI INNYCH GRACZY SĄ NA POPRZEDNICH STRONACH.

NIE POLECAM GRY NA TYM SERWERZE!

HBV27j.png

Opublikowano

Heh czytajac co sie tu dzieje glupio mi tylko ze wczesniej bylem po stronie sacre... fakt mi tez eq zniknelo przez ostatni weekend ale nie dociekalem kto i jak... Zegnaj Heaven'ie :] dajcie jakis fajny dedyk gg 37384049

Opublikowano

Administracja leci w chuja i to ostro . Ciagle serwerki off ciagle cofki pobierają eq rozdaja eq ... Czy taka gra ma sens ? własnie nie . Coś czuje ze takich serwerow jest od chuja a pozadnego nie znajdziemy :> Grajcie na PLu to wam sie metin odechce ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...