Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tego serwera nie było w 2011 roku ?

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Administracja okrada konta.

Ładnie to tak kur*a okradać konta? Przed chwilą zostałem okradziony z całego eq.

Konto stało w grocie zoombi, wywaliło mnie, próbuję lognąć z 5min i nic... Zalogowałem się na stronie, próbuję wbić na metka i się nie da bo "Twoje konto jest połączone". Zniknęło calutkie eq. Wbiłem na buffkę, napisałem na konto i gość odrazu wylogował postać.

Proszę nie pisać że mam keylogera bo miałem formata tydzień temu. Komp jest czyściutki w 1000%. Na kompie mam tylko stery od dzwieku oraz grafiki, metka pl, heaven, antywirusa (legalny, aktualizuje się codziennie) i do tego wszystkiego mam z 2gb muzyki.

Na 100% nie jest to keyloger bo zniknęłoby calutkie eq z pl'a i jedna postać wypełniona ponad 150kamykami duchowymi.

Ja już się domyślam czyja to sprawka. Jeden z GM rozdaje bany i okrada konta ludziom którzy byli dla niego niewygodni.

Zaraz dodam screny (prawie wszystkich) itemków które zniknęły z postaci. Sacre powinien bez problemu znaleźć w logach wszystko.

Phantom

Edit:

dodaję screeny eq oraz tego że pisałem do mojej postaci z buffki gdy postać była okradana.

eqphantom.jpg

http://img819.images.../0313210640.jpg

0313210640.jpg

chcecie wiedzieć kto ma teraz moje eq? najwięksi koledzy GA czyli gildia Cube. Scare skasował temat na forum o tym że okrada...

HBV27j.png

Opublikowano

Nie polecam serwera a otóż dlaczego.Wczoraj od naszej gildi Gildia Cube dostała 2 razy do 40 a dzis wchodzimy na konta i połowa graczy w gildi nie ma eq do pvp Jeden taki przypadek jest opisany powyżej.Zaczelismy walczyc o swoje i 4 osoby maja perma.Na tym serwie nie mozna byc lepsza gildia od Cube a jak bedziecie to okradna wam konta.Pisalismy na ten temat na forum serwera ale co zrobilismy temat to on został skasowany przez gracza Gildi Cube ktory ma medratora.Wiec cała moja gildia postanowiła zakonczyc gre na tym serwie. Życzę wam miłej gry ale pamietajcie jezeli bedziecie lepsi od gildi Cube to nastepnego dnia nie bedziecie mieli eq

My mamy dowody ze gildia Cube ma kolege GA i to nam wystarczy.Macie je powyżej.

I co chcecie tam grac ???

Opublikowano

No bo właśnie tak zachowuje się sacre i te jego przydupasy (a może powinno byś gildia Cube i ich przydupasy z teamu).

Połowie naszej gildii poznikało eq do pvp. Jeden gość (nie wliczając mnie) dostał bana za free.

Na 100% poleci jeszcze kilka banów albo poznika eq kolegom z gildii bo jak już wyżej zostało napisane Cube muszą być najsilniejsi na serwie.

Dodam jeszcze że wczoraj dostali te dwie wojny (ode mnie padali po jednym skillu bez krytyka).

Dzisiaj wyzywamy ich na wojnę a oni odrzucają, skoro tak to poszedłem expic. Dojechałem na spot, expię z 10min i mnie wywalilo.

Jak już okradli mi konto to dosłownie po 2min wyzwali naszą gildię na wojnę. Lider przyjął wojnę bo jeszcze nikt nie wiedział że eq nie mam (poza gildią Cube).

Oczywiście wojne dostaliśmy w dupe a noigi śmiał się że nie mam eq i było to powiedziane tak że on wie co się z tym eq stało. Niestety screena nie mam bo nie zapisało.

Na czacie gdy ich już tam troszkę wyzywałem (buffką bo już tylko to konto mi zostało) wielkie cwaniactwo z cube śmiało się że padałem na skilla.

Można zobaczyć moje eq w poście wyżej i ocenic kto padał na skilla. Miałem 4.8k wartości ataku i 280 siły. (akurat tego eq nie ma na ss ale to wyżej jest wystarczająco dobre)

HBV27j.png

Opublikowano

Zamiast spamowac na każdym mozliwym forum napiszcie do Sacre niech sprawdzi logi i przestańcie wszystkich oczerniac. A co do moich szybkich up'ów GM odbugowywal mi postać poprzez usunięcie jej i wbicie jej poprzedniego lvl.

No No i w prezencie dostałes eq Phantoma

My mamy dowody jaka jest sytuacja na serwerze a w co tylko posty nabijacie

Opublikowano

to niech mi też się zbuguje postać innym jakoś przy zbugowaniu usuwali konta i nie oddawali nowego poczytaj sobie spam na forum Heavena. Tobie oddali a innym nie ???????? WTF

Opublikowano

haha, jebane gównojady jeszcze mi na buffkę wbiły ale akurat nic już tam nie było bo oddałem eq w m1.

Nie polecam gry na tym serwie, jak oni cwaniaki wbijaja na moje konto to na wasze też mogą.

HBV27j.png

Opublikowano

Ja napisz tak Prezka 10 / 10 Serwer dno ! , resy co 1 h , 3godzine. Bugi na serwie nawet nie wiedza ze sa, Ga ma max 20 lat a nie ogarnia teamu , Team rozdaje itemki ;] pozdro wez to usun wgl

Opublikowano

Może mi ktoś powie czemu nie mam pliku do odpalenia gry po wypakowaniu ?

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."

Fryderyk Nietzche

Opublikowano

Server bez przyszłości w ogóle dziwie sie, że to jeszcze chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...