Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sacre wyłącz lepiej serwer i się nie ośmieszaj w oczach graczy. Bo to są jakieś jaja co się dzieje na tym serwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1397045660-U114921.jpg

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

nie wiem ale ja tam już nie pogram i myśle że reszta też z tond odejdzie serwer jest dzisiaj cały czas off może kilka godzin był on

Opublikowano

niv ty lepiej sie uczyc zacznij niz forum przegladac

A co do serva niech go zamyka w cholere bo cierpliwosc juz mi sie dawno skonczyla.

Opublikowano

Czyli do Zamknięcia ;] Gratulacje dla wszystkich zarządzających tym serwerem ;D

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

a srać na nich, nie umieją się zając serwerem i tyle.

Trzeba szukać innego i już... Myślałem że serwer postoi przynajmniej miesiąc a tu chuja...

HBV27j.png

Opublikowano

oni piszą ze maja problemy z serwerownia i ze ja zmieniają już ładnych parę dni. Ja wole być jak niewierny Tomasz ,, puki nie zobaczę nie uwiężę''

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Ja czekam będę codziennie wchodził na stronę i patrzył czy serwer już jest. ; ]

O ile nie padł na zawsze. ;(

10 - Jest!

20 - Jest!

30 - Jest!

40 - Jest!

50 - Jest!

60 - Jest!

70 - Jest!

80 - Nie ma.

90 - Nie ma.

100 - Nie ma.

..¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨..

¨°º¤ø„ϟKRI||ƩX¸„ø¤º°¨

¸„ø¤º¸„ø¤º°¨º¤ø„¸¨°º¤ø„¸

Opublikowano

serwer off no coz... ja osobiscie definitywnie rezygnuje z tego serwera wejde na dniach rozdac noobkom eq i ulepszacze. pozdrawiam PeX

Opublikowano

Tak naprawde to GM tutaj nic nie maja. Sacre all robi sam, GM'owie tyle samo wiedza co gracze praktycznie, wiec nie miejscie do nich pretensji,... Tylko do samego GA - Sacre. Wiem to, bo bylem w Teamie, dlatego odeszlem glownie. On poprostu nie pracuje w grupie, Teamie ktory mial. . . Nie wiem po co wgl teraz znowu szuka GM'ow jak i tak all robi sam a GM'owie za pieski, ktorym kaze uspokajac graczy i pomagac z pytaniami . . . A tego nie da sie nazwac Administracja. Chyba dla pokazu szuka nowych GM'ow :>

92988603358099665275.png
Opublikowano

Hequito bije rekordy postów dnia, tylko w tym temacie.... spam spam i spam.

nom w kazdej zapowiedzi pisze ze zagra a chu...ja gra jak mozna grac na 10 serwach? nie ogar z niego widocznie nie ma zajecia w domu i spami na MPC

23semvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...