Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja niemoge pobrac bota i cracka bo mi wyskakuje przy ściąganiu bład ze niemożna odczytac pliku żródłowego.wie ktos o co kaman?

Opublikowano

dziwne ze fameworka wszystko pobrane mam a nadal nie działa zasrana vista

potrzebuję szybkiej odpowiedzi i pomocy FAST

Opublikowano

Witam

Mam problem z mbotem mianowicie, ustawilem sobie zeby tłukł moby skilami, oraz wybrałem buffy, no i tu jest problem, bo on sie nie bufuje, bo cleric roda sprzedaje do npc :s

OCB? za nic nie moge tego zrozumieć, proszę o pomoc.

Opublikowano

może się zesrałeś ?

Witam

Mam problem z mbotem mianowicie, ustawilem sobie zeby tłukł moby skilami, oraz wybrałem buffy, no i tu jest problem, bo on sie nie bufuje, bo cleric roda sprzedaje do npc :s

OCB? za nic nie moge tego zrozumieć, proszę o pomoc.

http://img200.imageshack.us/img200/3284/mikumue10vw8.gif

Lepiej Być O Godzinę Za Wcześnie Niż O Minutę Za Późno..

Opublikowano

jak coś wam nie działa to instalujcie te gówno 2010+++ net4 i biblioteczek. Pytanie są komendy albo skróty np do start bot; end bot? jak sa to jakie i gdzie je wpisać (komendę).

Opublikowano

Kurwa jakie dysmozgi w ta gre graja, ktore nie potrafia przeczytac tematu tylko odrazu insta post WSZEDZIE JEST 0 COS IE DZIEJE ARMAGEDON DHSUADHAS - zalosne.

Moj problem : Wlaczam loadera, loguje sie, wlaczam gre i kiedy juz sie loguje, wpisuje kod captcha niby sie przenosi do wyboru postaci a tu jeb i wylacza mi clienta.

Chyba tylko ja mam ten problem, wszystkie c++ mam posciagane, antywirus off, blokady off etc.

Opublikowano

Panowie nie mam czasu przeglądać forum w poszukiwaniu odpowiedzi. Mam problem z tym całym MSVC100.dll. Wcześniej śmigałem na tym bocie, ale miałem formata i nie wiem o co mu chodzi. Ładnie mu wgrałem ten zasra** pliczek i ciągle płacze o re-install aplikacji. Tudzież tak postąpiłem i dalej to samo -.-

Opublikowano

Ja mam jakiś problem. Chcę wypakować tego crack'a, daje extract here i nie może mi wypakować. Pojawia się na chwile plik mBotLoader.exe i zaraz znika. Nie wiem o co chodzi czy to winna WinRara czy czegoś innego :/

Opublikowano

wie ktos moze jak pobrac mbota bo jak pobieram to mi wyskakuje bład niemozna odczytac pliku żródłowego.prosze o pomoc

Opublikowano

Ja mam jakiś problem. Chcę wypakować tego crack'a, daje extract here i nie może mi wypakować. Pojawia się na chwile plik mBotLoader.exe i zaraz znika. Nie wiem o co chodzi czy to winna WinRara czy czegoś innego :/

wie ktos moze jak pobrac mbota bo jak pobieram to mi wyskakuje bład niemozna odczytac pliku żródłowego.prosze o pomoc

ANTYWIRUS. To wasz problem. Wyłączcie go/zainstalujcie innego. Np. Nod32.

Opublikowano

mam problem, a mianowicie gdy wchodze do gry przez bota to nie mam nazw skilli itp tylko "krzaki" chinskie co z tym zrobić ??

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać gdzie mam zaznaczyć by pet zbierał mi elixiry? xD Bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę ; /

Nieaktualne

mylove.gif

Opublikowano

Siemka mam problem gdy włączam mbota przez administratora klikam login i nic się nie dzieje w logach pisze coś takiego : [21:21:33] Please update to latest botversion

macie jakieś pomysły?

post-146814-0-72026100-1338751372_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...