Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o gilu, kojarzę z forum imetina jakoś sprzed 2 lat :D, grałem, spamowałem na forum, najlepszy serwer jaki był, ale to że każdy już praktycznie wbił maxa mnie odstrasza :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie śpimy !

1. Dodaliśmy specjalny dział poradników i powołaliśmy grupę mentorów. Dzięki niemu szybko zdobędziecie kasę (cennik ulepek), wypasione EQ, ubijecie bossy i wbijecie poziom ! Zauważyliśmy, że dużo osób ma z tym problem i np. sprzedaje ulepszacze i cenne przedmioty w zbyt niskich cenach. 

2. Optymalizujemy niebieskiego clienta. 

3. Każdy maxa nie wbił. Dużo osób z TOPki odeszło to raz, dwa dodaliśmy kolejne 10 poziomów, dlatego trzeba nadal się piąć w górę i ciągle można być najlepszym. Koniec ze sztywnymi wynikami w rankingu. Zresztą iMetin z ostatnich 6 miesięcy znacznie różni się od tego starego. Warto zacząć grę od nowa.

4. Itemy na mniejszy lvl macie gotowe ze skrzynki. Wystarczy tylko założyć nową postać !

5. Powiększyliśmy reklamę. Od dziś nagrywa dla nas również R3SPecT.

W planach mam też kilka konkursów live, w których będzie można zgarnąć gotową postać do gry. Planuję też jeszcze raz przewrócić TOPkę do góry nogami, ale najpierw trzeba zrobić kilka innych rzeczy.

f.png

Opublikowano

Kiedyś to było coś... Teraz nic nie przywróci czasów świetności, kiedy to na iMetinie ilość osób online niszczyła inne serwery. 

Szczerze, to powiem Wam, że to się już wypaliło i radzę pójść śladem innych i zrobić coś, czego jeszcze nie było i przez długi czas nie będzie... iMetin s2. Gdybyście wzięli się za nowy projekt, to gwarantuje Wam (jak i pewnie wielu innych użytkowników), że wskaźnik liczby online grubo przekraczałby liczbę 1500. 

A co do teraźniejszego iMetina, to wiem, że próbujecie go ożywić, że staracie się, żeby ponownie bił na głowę inne serwery, lecz to już niestety Wam nie wyjdzie. Ostatnio miałem kilka myśli, żeby powrócić. Obejrzałem nawet kilka nowych filmików z tego serwera, ale nie, to już nie dla mnie. Zbyt wiele razy wracałem. 

Życzę powodzenia.

@Edit

Po przeczytaniu wielu postów doszedłem do wniosku, że jest jeszcze jedna opcja. 

Można byłoby dać ankietę YTuberom, żeby Ci przekazywali ją dalej. Co w tej ankiecie? Już tłumaczę. 

Wiele wypowiedzi było na temat tego, że odstraszający jest widok ilości osób, które zdobyły już naprawdę wiele bądź wszystko. A co Wy na to, żeby "zrestartować" serwer? iMetin będzie taki, jak za czasów swojej świetności. Zostawić wszystkie nowości, które wprowadziliście - powiększyć maksymalny poziom postaci. Każdy brnie do topki, a ilość graczy będzie na pewno spora.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Odstrasza Trochę ta Topka to fakt ale jak się wchodzi do m1 same takie lvl stoją ze to głowa mała :( trochę bez sensu zaczynać od nowa bo cięzko jest o poszczególne itemki na te mniejsze lvl o Gildi jakiejś można zapomnieć bo wszystko 200+ więc nie wiem czy naprawdę jest sens aby od nowa zaczynać grę :P

gilu.jpg

Opublikowano

Odstrasza Trochę ta Topka to fakt ale jak się wchodzi do m1 same takie lvl stoją ze to głowa mała :( trochę bez sensu zaczynać od nowa bo cięzko jest o poszczególne itemki na te mniejsze lvl o Gildi jakiejś można zapomnieć bo wszystko 200+ więc nie wiem czy naprawdę jest sens aby od nowa zaczynać grę :P

gildie które mają mniejszy level też jest ogrom, według mnie serwer dobry, powiedziałbym że bardzo dobry, lecz trochę zbyt bardzo kolorowy, ludzi też masa i chunjo tutaj rywalizuje (najwięcej ludzi:p) powinni pomyśleć nad tym świeceniem, oraz zmienić kolorowe stalki (złota i krwawa) na hwangi. Mam chyba 4 postacie z dobrym eq, także rozpocząć grę, jeszcze gdy dodali skrzynki jest bardzo łatwo..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Miałem dodać rozkładówkę, ale skoro są pytania to najpierw wypada na nie odpowiedzieć.

1. @Gilu115  Topka topką, tak jak pisałem dużo osób z topki odeszło a ich postacie można szybko przeskoczyć dzięki dodaniu poziomu 260 :) Zobaczcie jakie nowe osoby pojawiły się w rankingu. Najlepszym przykładem jest gildia Reborn, która wpadła na serwer i już powoli przejmuje TOP50 naszego serwera. Dodatkowo poziom 200+ można wbić bardzo szybko.

2. @Weight Również Twoje sugestie pokrywają się z naszymi przemyśleniami. Do clienta dodawana jest właśnie opcja WŁĄCZ/WYŁĄCZ świecenia. Jeżeli komuś nie podoba się to co jest teraz - proszę bardzo od teraz masz wybór co chcesz oglądać.

3. @1361622928-U485574.pngFeezy  A czemu np. nie dać im dostępu do forum i tam niech wpiszą to czego im brakuje ? Delikatne zmiany możemy wprowadzać prawie od ręki, ale przewroty muszą potrwać ;)

4. @artagan333 Doceniam powrót Twój i każdej osoby z osobna. iMetin to dla mnie coś więcej niż tylko serwer i każdego gracza staram się traktować tak jak sam chciałbym być traktowany przez GMa. Dlatego tym bardziej cieszy mnie to, że ktoś docenia te małe pomysły i wpada na kilka tygodni żeby zobaczyć zmiany

f.png

Opublikowano

To eq na start bardzo mi się podoba, nie traci się tyle czasu na bonowanie :). Od 30 lvl'a exp leci bardzo szybko, potem już wiadomo :D.

Moim zdaniem warto by było dodać jakiś pierścień anty expa, bo ciężko jest zrobić biologa na małym lv. Mi przez wydropienie zębów wpadł 45 lv, jest to duży, a mógł być większy xD.
Proponuję wprowadzić coś co pozwala zmniejszyć exp, lub wyłączyć na małym lvl'u.

Opublikowano

To eq na start bardzo mi się podoba, nie traci się tyle czasu na bonowanie :). Od 30 lvl'a exp leci bardzo szybko, potem już wiadomo :D.

Moim zdaniem warto by było dodać jakiś pierścień anty expa, bo ciężko jest zrobić biologa na małym lv. Mi przez wydropienie zębów wpadł 45 lv, jest to duży, a mógł być większy xD.

Proponuję wprowadzić coś co pozwala zmniejszyć exp, lub wyłączyć na małym lvl'u.

Pierścień zagłady jest już od dawna w grze :P

@1361622928-U485574.pngFromEjj

No to zapraszamy ponownie, teraz ze skrzynek dostajesz EQ.

W razie problemów i pytań zapraszamy na forum do działu poradników i na YouTube (ciągle mamy jakieś serie z gry np. u Weezego)

f.png

Opublikowano

Cześć, słyszałem że na serwerze został dodany jakiś pierścień który daje buffy i działa on do 150 poziomu, z tego co pamiętam mooby ładnie hitały na każdej mapie i jeżeli na 150 ten wspomagacz mi się skończy, będę musiał expić potrzebnie buffa by dać radę ? 

xD 

Opublikowano

Cześć, słyszałem że na serwerze został dodany jakiś pierścień który daje buffy i działa on do 150 poziomu, z tego co pamiętam mooby ładnie hitały na każdej mapie i jeżeli na 150 ten wspomagacz mi się skończy, będę musiał expić potrzebnie buffa by dać radę ? 

3 wyjscia

1) miec swojego buffa

2) miec znajomego/kogos z gildii kto pobuffa

3) kupic gotowe konto

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jak ja gralem te grube 3 lata temu do 130 było git bez buufa itp (Zombie Land) potem była mapka z tymi białymi z dt demonami bodajże to już musiałeś mieć jako takie eq pamiętam że na mapce 175 wtedy i metkach 125 WP z full eq gryzł glebe buff był podstawą nwm jak teraz

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Pierścień zagłady jest już od dawna w grze :P

@1361622928-U485574.pngFromEjj

No to zapraszamy ponownie, teraz ze skrzynek dostajesz EQ.

W razie problemów i pytań zapraszamy na forum do działu poradników i na YouTube (ciągle mamy jakieś serie z gry np. u Weezego)

Przepraszam, nie zauważyłem :D.

Z tym eq, co się dostaje, bardzo łatwo się expi.

Jeśli ktoś szuka dobrego serwera, to polecam :).

Opublikowano

Szkoda ze część Starych kont zostały usunięte ... Bez nawet jakiejś wiadomości na pocztę ze np za jakiś tam określony czas zostaną usunięte konta z powodu braku zalogowanie ... przez długi okres ;/ trochę to martwi bo sporo człowiek spędził czasu nerwów pieniędzy troche chce ktoś wejsc po przerwie a tu konto nie Istnieje :(

gilu.jpg

Opublikowano

@artagan333

Miałem to samo, konta poszły się j****, niemiło

Usunęliśmy konta które nie logowały się od kilkunastu miesięcy, ale kiedy to było :O z rok temu ? :P 
Zresztą konto 150 da się zrobić w praktycznie 1 dzień (no może dwa z misjami) i dostajesz do tego fajne EQ na start.
Gracze fajnie dorabiają sobie na OXach które mam przyjemność organizować i na rybach, rudach oraz ulepszaczach (rogi Azraela czy piórka z metinów)

@Gilu115

Szkoda ze część Starych kont zostały usunięte ... Bez nawet jakiejś wiadomości na pocztę ze np za jakiś tam określony czas zostaną usunięte konta z powodu braku zalogowanie ... przez długi okres ;/ trochę to martwi bo sporo człowiek spędził czasu nerwów pieniędzy troche chce ktoś wejsc po przerwie a tu konto nie Istnieje :(

Pisaliśmy gdzie się dało a Wy nic :( Resztę wyjaśniłem kilka linijek wyżej. 
Specjalnie dla osób takich jak Wy postaram się wynegocjować np. opcję VIP na 1 dzień, żeby "odrobić" sobie straty.

Zapraszam też do zapoznania się z naszym odnowionym niebieskim clientem.
Jest praktycznie pozbawiony lagów, ma wbudowanego BSa i powinien działać znacznie płynniej.
No i oczywiście najważniejsze - posiada stary dobry klimat iMetina !

Pozdrawiam !

f.png

Opublikowano

Miałem ninje woja sure i chyba z 4 Gildie w topce nawet filmik wojny jeszcze na youtube mam :D Większość nas pamiętała jeszcze Nawet Vinylz powinien pamiętać Szkoda ze Jokki nie ma Te nocne pogaduszki  <3  Pisaliście ? szkoda ze nie na Email  <_<  Kiedyś były czasy Pierwsze łuki Boga w Gildi Pustaki tylko wprowadzone zostały do is i w tym samym czasie na wojnie się pojawiły  :D tylko u Nas  xD

gilu.jpg

Opublikowano

raczej full eq 10/5 i 10/10 nie odrobię, ale zobacze jeszcze jak to wyjdzie :P

Kiedyś to było coś pamiętam full eq na wszystkich w Gildii Mielismy i każdy się wymieniał :D

Jeszcze Dobre czasy jak lvl nie pisał :D

gilu.jpg

Opublikowano

od 2012/2013 wiele się zmieniło, zmniejszona wymagana ilość expa, moby mają mniejsze dmg (nie biją już tak jak kiedyś na starych mapkach, jak ktoś pamięta:p) stare konta usuwane są chyba po roku +/-.

powinniście jeszcze przywrócić stary wygląd broni. :D

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...