Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co jeżeli ktoś szuka stabilnej rozgrywki ?
Widzę ile serwerów teraz powstaje i jak szybko upada, to smutne, że przez takie osoby powoli tracimy zaufanie do "nowości".
Działamy na rynku od prawie 3 lat i dajemy poczucie pewności oraz tego możesz inwestować tutaj swój czas.
iMetin jest, był i będzie, jak wielki kanion, albo Big Ben. Niby każdy zna, każdy widział, ale jakby zabrakło to zdziwienie i szok (chociażby ostatnia akcja z pewnym aktorem, ale my pewnie Memów się nie doczekamy :( ).

Nowy projekt to masa pracy, ale może coś niedługo powstanie, może nie. To moja słodka tajemnica :P
W takich kwestiach zawsze wychodziłem z założenia, że zanim coś ma ujrzeć światło dzienne, musi być dzieckiem perfekcji i doskonałości ;)
Jeżeli już mam coś robić, to nie mam zamiaru promować tego marką iMetina, która przecież nie należy do mnie. Ja jestem jej opiekunem.

f.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co jeżeli ktoś szuka stabilnej rozgrywki ?

Widzę ile serwerów teraz powstaje i jak szybko upada, to smutne, że przez takie osoby powoli tracimy zaufanie do "nowości".

Działamy na rynku od prawie 3 lat i dajemy poczucie pewności oraz tego możesz inwestować tutaj swój czas.

iMetin jest, był i będzie, jak wielki kanion, albo Big Ben. Niby każdy zna, każdy widział, ale jakby zabrakło to zdziwienie i szok (chociażby ostatnia akcja z pewnym aktorem, ale my pewnie Memów się nie doczekamy :( ).

Nowy projekt to masa pracy, ale może coś niedługo powstanie, może nie. To moja słodka tajemnica :P

W takich kwestiach zawsze wychodziłem z założenia, że zanim coś ma ujrzeć światło dzienne, musi być dzieckiem perfekcji i doskonałości ;)

Jeżeli już mam coś robić, to nie mam zamiaru promować tego marką iMetina, która przecież nie należy do mnie. Ja jestem jej opiekunem.

"Widzę ile serwerów teraz powstaje i jak szybko upada, to smutne, że przez takie osoby powoli tracimy zaufanie do "nowości"." - Co do tego to nie zapominaj że większość serwerów są robione z gotowców i przez osoby które nie przykładają się do pracy, no i zauważ też że stare serwery miały łatwiej bo było ich mniej a przez to że każdy serwer  był zapełniany po 1/2k teraz ciężko o graczy bez reklamy jakby imetin nie był tak stabilny i startowałby teraz to na 100% nie miałby tylu graczy co 2 lata temu i to jest przykre :/ bo można nie wiadomo jak się strać wpychać nowości byleby było a i tak wielu graczy pójdzie na coś co ma rok lub więcej. 

PS: Serwer jest bardzo fajny mimo źe nie gram już rok to grając przez ponad 2 lata był to według mnie najlepszy serwer opinie zmieniłem jak odszedłem i rozejrzałem się po innych serwerach mimo tego nadal zaskakuje chociaż niektóre nowości są brane na siłę typu amnestie i buffy szamanki 

PS2: Nowa prezentacja jest bardzo fajna i wreszcie można ją normalnie oglądnąć bo tamta nie była godna tego serwera.

PS3: Fifi czy reklamy na innych forach serwerów nie narobią wam wrogów? 

Opublikowano

Oj ludzie.. ten serwer miał takie miesięczne obroty z Item Shopu że sie w głowie nie mieści.

Zdecydowanie jest to serwer na którym administracja zarobiła na IS najwięcej :D

POLECAM BO MAJĄ JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH TECHNIKÓW I JEST TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH SERWERÓW W POLSCE POD PVP

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Jeżeli wam naprawdę zależy na renowacji iMetina to niestety/stety ? Musicie wydać parę groszy na kilku coś znaczących Youtuberów, którzy poprowadzili by serię z waszego serwera chociaż te 20 odcinków ale mimo to trzeba. Teraz już raczej nie spotyka się sytuacji, że serwer przykuję 1000/2000 graczy swoją renomą.

Te czasy są już za nami więc.:).

Reklama w sygnie.

Opublikowano

przecież imetin jest stabilny więc o czym ty gadasz, s2 dobrze by zrobił bo kto by chciał zostałby na s1, a kto by chciał poszedłby na s2, już startował umetin, ale z inną administracją i klapa, a gdyby tenior spiął d*** to dobrze na tym byście wyszli, jestem pewny że z is macie kupe hajsu.

polecam, grałem i to jest zdecydowanie najlepszy i najstabilniejszy medium w polsce, tylko wiele ludzi ma już max eq. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

przecież imetin jest stabilny więc o czym ty gadasz, s2 dobrze by zrobił bo kto by chciał zostałby na s1, a kto by chciał poszedłby na s2, już startował umetin, ale z inną administracją i klapa, a gdyby tenior spiął d*** to dobrze na tym byście wyszli, jestem pewny że z is macie kupe hajsu.

polecam, grałem i to jest zdecydowanie najlepszy i najstabilniejszy medium w polsce, tylko wiele ludzi ma już max eq. ;)

uMetin to inna sprawa.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ten serwer chwile chwały ma za sobą :)

A co zrobić żeby trwał wiecznie dodawać coś nowego no ale ile można cały czas coś dodawać już brakuje pomysłu jak utrzymać graczy.

iMetin swoje 5 minut miał nawet 50 xD, ale na rynku wychodzą coraz to nowe serwery i szybko padają co iMetinowi nie zdarzyło się przez 3 lat.

To jest największy sukces tego serwera, ale najlepiej było by zrobić reset lub po prostu od nowa nowy i ciekawy serwer w końcu sami piszecie, że

posiadacie profesjonalny team więc co to dla was.

iMetin to już Legenda i nią pozostanie .

837371446280124127260.png
Opublikowano

a czytać nauczyli?

Ciebie chyba niestety nie.

Przeczytaj jego odpowiedz, potem moją.

I tak 3927302 razy, dopóki nie zrozumiesz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jak zrobia s2 to nie bedą mieli czasu zajmowac sie s1, czesc graczy z s1 przejdzie na s2 i s1 bedzie swiecic pustkami.

Opublikowano

Ciebie chyba niestety nie.

Przeczytaj jego odpowiedz, potem moją.

I tak 3927302 razy, dopóki nie zrozumiesz.

jaki ty jesteś tępyXD

Jak zrobia s2 to nie bedą mieli czasu zajmowac sie s1, czesc graczy z s1 przejdzie na s2 i s1 bedzie swiecic pustkami.

mają tyle hajsu, że wystarczyłoby im na reklamę s1 i s2, ale po co.. ;v

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer dosc ciekawy,zagralbym po raz kolejny lecz wbudowanym bs'em mnie zniecheciliscie.

Proponuje usunac mape handlowa,jest zbedna tym bardziej,ze waluta sa perly.Dodatkowo miasta stracily swoj urok.

Srij9JT.png

Opublikowano

Oj ludzie.. ten serwer miał takie miesięczne obroty z Item Shopu że sie w głowie nie mieści.

Zdecydowanie jest to serwer na którym administracja zarobiła na IS najwięcej :D

POLECAM BO MAJĄ JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH TECHNIKÓW I JEST TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH SERWERÓW W POLSCE POD PVP

Haha z tym ostatnim to dowaliłeś skoro sądzisz że jest najlepszym serwerem pod pvp :< proszę cię z takimi dmg w broniach gdzie są nie umiejętnie dobrane i taką wielkością abs'ów pvp opiera się tylko i wyłącznie na hitach a czasami na użyciu 1 skilla ... 

PS: Serwer jest bardzo fajny lecz pvp w nim to "TRAGEDIA" ale ponoć mają zrobić balans więc opinia może się zmienić ogółem każdy stary gracz napisałby ci to samo co ja teraz o pvp 

PS2: Największą zaletą na tym serwerze jest klimat panujący na niej i to że jest bardzo stabilny oraz to że gra na nim dużo osób i łatwo znaleźć fajną ekipę do dalszej gry ;] no i ts serwera jest wielkim plusem szczególnie jak są jakieś eventy typu 1 z 10 bo można zgarnąć ładne nagrody ;]

Opublikowano

Nie dostałem skrzynki na 60 lvl z której dostaje się hwanga, poczekam do jutra aż wróci Fifolski, mam nadzieję, że pomoże z tym problemem. Serwer wydaje się bardzo fajny i ciekawy ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

To jest zalosne,ze team naklania swoich graczy do reklamy u konkurencji

http://forum.imetin.pl/index.php?/topic/210198-chcesz-zdj%C4%85%C4%87-warna-zapraszam/#entry1630504
Zmienilem zdanie o serwerze,nie polecam.

Dlaczego piszesz, że u konkurencji ?

Jest tam napisane, że aby zdjąć Warna to macie reklamować na VirtualMt2 czy innym serwerze ? Nie bo chodzi o inne fora związane z tematyką Metina takie jak MPC itp. Wy Polaczki to pierwsi do oskarżeń ale, żeby pomyśleć tym mózgowiem waszym to ciężko to widzę przychodzi ^_^.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dlaczego piszesz, że u konkurencji ?

Jest tam napisane, że aby zdjąć Warna to macie re. amować na VirtualMt2 czy innym serwerze ? Nie bo chodzi o inne fora związane z tematyką Metina takie jak MPC itp. Wy Polaczki to pierwsi do oskarżeń ale, żeby pomyśleć tym mózgowiem waszym to ciężko to widzę przychodzi ^_^.

"linki do for?

wystarczy sprawdzic mpcforum''

W takim razie co mial na mysli Fifolski piszac te slowa? Przeciez na mpcforum nie znajdziesz linkow do forów o podobnej tematyce -.-

Jezeli masz choc troche oleju w glowie wywnioskujesz,ze chodzi o forum prywatnych serwerow.

Tak btw,kolega to sprawdzil i faktycznie,za reklame u konkurencji zdejmuja % w profilu.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ja to w ogole mam smiech z tego serwera.. Fifol który nawet jak nie miał GM-a to miał dostęp do "dziwnych rzeczy".. Itemy z navi od majzy które do dzisiaj latają po serwie bo Tenior nie umie ich usunąc...

Do tego niedzwiedz ktory podobno do dzisiaj ma tam dostep do wszystkiego (niedzwiedz to wspolzalozyciel serwera ktory juz dawno odszedl z teamu..)

Gralem tam od samego poczatku i znam wszystkie mroczne historyjki. A skonczylem gre kiedy Tenior uznał że trzeba mnie zbanowac bo LuiG i Strazak mu zaplacili hajsy #ZALOSNE #TYPOWE #WSZYSTKO_DLA_HAJSU #HAJS_SIE_ZGADZA

Opublikowano

Mógłbym prosić o jakiś kontakt z administracją ? ( gg // 22768366 lub PW na mpc forum )

Mam ciekawą propozycje dot. Współpracy lecz nigdzie nie ma żadnego kontaktu ( jedynie email lecz nie wiadomo czy ktoś go sprawdza )

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tydzień Kamienia Metin v2 !

metin.png

Piątek 22.08.14 - Niedzial
a 24.08.14

Przez cały weekend będzie można oddawać fragmenty kamienia do Uriel. Wypadają za każdym razem po rozbiciu Metina Rozbicia i Metina upadłych. W zamian Staruszka obdaruje Was słynnymi skrzynkami z zagadką.
Misje można powtarzać dowolną ilość razy!

Poniedziałek 18.05.14
18:00 Metinobranie w każdej Oazie na Pustyniach !

Środa 20.05.14
18:00 Obrona kamieni Metin, wygrane królestwo otrzyma ZUO !

Piątek 22.05.14
18:00 Ukochany OX !

Sobota 23.05.14
18:00 ZUO z dodatkowymi Metinami

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...