Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tydzień Kamienia Metin v2 !

metin.png

Piątek 22.08.14 - Niedziala 24.08.14

Przez cały weekend będzie można oddawać fragmenty kamienia do Uriel. Wypadają za każdym razem po rozbiciu Metina Rozbicia i Metina upadłych. W zamian Staruszka obdaruje Was słynnymi skrzynkami z zagadką.

Misje można powtarzać dowolną ilość razy!

Pisząc skrzynka z zagadką (pierwszy event) chodziło o szkatułkę z zagadką- ta co dropi z bossów np. niebieskiej śmierci czy jakąś inną?

Opublikowano

Nadal nie dostałem szkaty na 60 lvl z której leci hwang.. Mam nadzieję, że otrzymam ją.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nadal nie dostałem szkaty na 60 lvl z której leci hwang.. Mam nadzieję, że otrzymam ją.

może miałeś zapchane eq? albo masz ją gdzieś i jej nie zauważyłeś?..

przez ten czas ktory to piszesz wbilbys jakos 100x ten 60 lvl...

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

3 strony eq wolne, szukałem kilka razy i nic. Nie będę zakładał konta od nowa, tylko po to aby dostać zbrojkę.. To zadaniem Administarcji jest staranie się o graczy a nie odwrotnie..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

3 strony eq wolne, szukałem kilka razy i nic. Nie będę zakładał konta od nowa, tylko po to aby dostać zbrojkę.. To zadaniem Administarcji jest staranie się o graczy a nie odwrotnie..

specjalnie założyłem nowe konto, nową postać, i dziwne bo dostałem skrzynke, to raczej twoj problem bo u mnie wszystko dziala.

jak tak bardzo ci zalezy na tym hwangu to podaj klase postaci i nick, moze mam..

@Fifolski sprawdź pw, prosze.  :unsure:

Opublikowano

zero kontaktu z administracją, a ja tylko proszę o podanie emaila, piszę co chwile w grze do każdego z go/gm i prawie żadnego z was nie ma, pisałem z Krzyśkiem i nie może mi podać, mówi że Ty możesz, napisałem do Ciebie pw 3 dni temu tutaj, wczoraj wiadomość na forum, YouOne odczytał ale nie odpisał.. jeśli to tak ma wyglądać to ja podziękuje bo nie proszę o jakieś skrzynki tylko email który możecie sprawdzić w 5 minut...

Opublikowano

Ahhh, pamietam jeszcze jak gralem za czasow kiedy zbroji z krwi (czerwona stalka) nie bylo na serwerze, jak ktos ja mial to bylo w ogole takie WOW OMG RTV AGD, a teraz z tego co widzialem pierwszy lepszy gracz ja ma, no ale nic, serwer bardzo fajny, polecam!

Opublikowano

wyjaśnione, lecz coraz więcej złodziei na serwerze, ktoś mi zmienił mój email na jakiś randomowy, wtf? jak? konto logowane było ostatni raz w lipcu i to byłem ja.. jak to możliwe? może mi to ktoś wytłumaczyć?

nie mam żadnych wirusów, czysty komputer po formacie.

Opublikowano

Padł mi Dysk, od dziś jestem normalnie dostępny ;)

256.png
Koniec wakacji? Spokojnie, jest jeszcze tydzień wolnego.
Specjalnie dla Was, przygotowaliśmy serię eventów, które pozwolą Wam zapomnieć o wakacyjnej depresji!
Dodatkowo mamy dla Was event specjalny, więcej informacji pojawi się na naszym Facebooku.

Piątek 29.08.14 - Niedziala 31.08.14
Na naszym facebooku pojawi się specjalny wpis.
Każda osoba która go udostępni, bierze udział w codziennym losowaniu.
Do wygrania wyprawki od iMetina - czyli cenne itemy !
Konkurs rusza w piątek i potrwa do niedzieli

Poniedziałek 25.08.14
18:00 OX

Środa 27.08.14

18:00 Wietrzenie Magazynów

Piątek 29.08.14

18:00 ZUO

Sobota 30.08.14

18:00 Szukanie GMa

f.png

Opublikowano

book-thumb-500x461-108.png

Powrót do szkoły z iMetinem.

Drodzy gracze,
Wiemy że powrót do szkoły może ostro przygnębić sad.png
Nie martwicie się jednak za bardzo, bo zaraz po powrocie ze szkoły czeka na Was seria eventów z nagrodami, w sam raz na nowy rok szkolny.
Żeby nie było nudno, tym razem konkursy przeniesiemy dalej, na naszego Teamspeak'a i forum !

Piątek 05.08.14 - Niedziala 07.08.14
Tym razem przygotowaliśmy coś dla osób z wyobraźnią i duszą artysty.
Więcej informacji znajdziecie w PIĄTEK na naszym forum w dziale Eventów.
Zapraszamy!

Poniedziałek 01.09.14
18:00 OX - ruszamy głowami

Środa 03.09.14
18:00 Obrona Kamieni Metin

Piątek 05.09.14
18:00 OX na Teamspeaku (Wiki Team iMetin)

Sobota 06.09.14
18:00 Ogłoszenie konkursu na forum + ZUO

f.png

Opublikowano

Opłaca się dalej grać na tym serwerze? Pojawiło się coś nowego jeśli chodzi o system ulepszeń? Zwiększony max lvl? Nie śledzę tematu na bieżąco dlatego pytam;>

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Opłaca się dalej grać na tym serwerze? Pojawiło się coś nowego jeśli chodzi o system ulepszeń? Zwiększony max lvl? Nie śledzę tematu na bieżąco dlatego pytam;>

Czy oplaca sie grac? To juz Twój wybor , jesli gralas na tym serwie to wiesz ze trzeba tutaj troche pograc  , jesli chodzi o system ulepszen to nic nie dodawali no chyba ze nie jestem w temacie a lvl max jest 250 . Wiec decyduj czy sie oplaca , ja osobiscie gralem tutaj  dawno temu za czasów gdy nawet stalka byla cos warta ^^ I do tej pory ciagnie mnie na serwer , ale brak czasu nie zawsze pozwala mi na gre 

Opublikowano
300px-Personal_story_mission_complete.pn

W odpowiedzi na Wasze prośby tym razem przygotowaliśmy coś specjalnego dla gildii
Jest to tajemniczy Turniej o nieznanych zasadach, w którym może wziąć udział każda gildia.
Nikt nie wie jakie wyzwania trzeba będzie podjąć i czego możecie się spodziewać.
Dodatkowo przez cały weekend czekają Was inwazje różnych bossów.
Wasze zadanie polegać będzie na obronie swojego miasta,
to idealna okazja do tego, żeby zdobyć cenne ulepszacze,
lub wydropić cenny Pas.

Piątek 09.09.14 - Niedziala 14.09.14
Przez cały weekend w M1 będą przeprowadzane inwazje bossów (większych i mniejszych).
Inwazje będą odbywać się co kilka godzin i będą się składać z kilku bossów.
Informacje o inwazji będą wyświetlane na czacie w grze - wszystko dla aktywnych graczy!

Poniedziałek 08.09.14
18:00 ZUO na Pustyni

Środa 10.09.14
18:00 OX      (o 17:30 proszę o zgłoszenie się po odbiór zbrojek za turniej PvP)

Piątek 12.09.14
18:00 Tajny Turniej Gildii (zapisy na forum)   + Metiny na pustyni

Sobota 13.09.14
18:00 Wietrzenie Magazynów w Zjednoczonej Wiosce

f.png

Opublikowano

Watpie ze postawia s2 skoro tutaj juz pustki sa

No jak na imetinie pustki są to mogliby przecież s2 odtworzyć i to byłby właśnie powód osobiście byłbym na tak tylko z innym teamem i na dodatek takim który nie przyjaźni się z graczami bo jak widać na s1 większość GO są z 1 gildii i ta gildia ma wielkie plecy u administracji no niestety ale to można pominąć bo nigdy dowód nikt nie dał a jak coś było to kończył z banem xD 

PS: Serwer jest fajny tylko zrypaliście z tymi ułatwieniami i zamiast serwer być medium stał się easy ;] i taka jest prawda bo prócz zrobienia eq nie ma tutaj nic trudnego. Fajnie jakby ten serwer był taki jak 2 lata temu :/ bo wtedy najlepiej mi się tam grało no ale cóż czas leci to i nowości muszą być szkoda że te nowości trochę nie przemyślane ....

Opublikowano

Jak dla mnie serwer bardzo dobry, bo administracja się stara i robi dużo eventów, więc wielki + dla nich.

Serwer stoi już trochę i myślę, że jak będzie S2 to znowu dużo ludzi zawita. :)

Opublikowano

Serwer spadł na psy.... ;(

Raczej ty spadłeś na psy pisząc jak niedorozwój w każdym temacie z metinem, że serwer niewypał bo ci się nie podoba.

Serwer dobry tylko szkoda, że tak mało ludzi na S2 na pewno by było więcej ludzi.

Opublikowano
TYDZIEŃ FILMOWY 

movie.png

Piątek 19.09.14 - Niedziala 21.09.14
Przez cały weekend na forum nasi YouTuberzy wstawiać będą specjalne filmy.
Widzowie, którzy będą je śledzić uważnie mają szansę na kody na SM, oraz
inne cenne nagrody w formie numerów aukcji w Domu Aukcyjnym.
Listę YouTuberów możecie znaleźć na naszym forum,
dodatkowo ich spis pojawi się na Facebooku.

Poniedziałek 15.09.14
18:00 Film Akcji - ZUO 

Środa 17.09.14
18:00 Thriller - O czy X ?

Piątek 19.09.14
18:00 Kryminał - Gdzie jest GM ?

Sobota 20.09.14
18:00 Komedia - Metiny na Pustyni

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...