Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AvarisTM

Co za marny spam. Typowa polska mentalność i konto spamera (spradziłem Twoje posty). Nawet nie wiesz co jest u nas na sewerze (max lvl to 250).

Do końca tygodnia chcemy dodać kolejne 10 poziomów. Ich wbicie nie będzie polegać tylko na expieniu.

Będzie trzeba wykazać się sprytem i mieć szczęście ;)

Zabieg ma na celu ruszenie topki, która jak wiadomo zastygła od kilku miesięcy. Chcemy, żeby gracze którzy wbili 250 lvl i odeszli z serwera przestali zajmować najwyższe miejsca w rankingu. Chcemy też zmusić ich do handlu z niskimi lvlami (dlatego dwa zadania będą opierać się właśnie o handel z niskimi poziomami).

Przypominam, że nowi gracze dostają od nas EQ na start (skrzynia iMetin), oraz specjalny item do buffowania (zastępuje on szamana do 150 lvla).

Od przyszłego tygodnia pojawia się też nowi GO, którzy będą starać umilać się Wasz czas spędzony na serwerze :)

Mam tez pytanie, może chcielibyście, żeby nasz swerwer otrzymał nową prezentację na YT ? Nie każdy widział co zmieniło się w przeciągu ostatnich kilku miesięcy a szkoda, bo jest co oglądać

ZRob prezke na YT

Zobacze co Ci wyjdzie i pewno wbije

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakaś szansa na s2? Bo widzę że ze strony twórców zainteresowanie serwerm jest spore i dodajecie dużo nowości, ale Ci wszyscy gracze i ich eq odstrasza za bardzo żeby tu zaczynać grę.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Juz lepiej niech zostanie tak jak jest,drugi serwer nie poprawi sytuacji na imetinie a tylko go pograzy.

I tak według mnie pogorszyć bardziej się nie da no chyba że rozdawaliby znowu eq w eventach to raczej tak mimo tego jakby s2 zrobili to znowu osoby z s1 by uciekły na s2 wiedząc że można się wybić bo na s1 za nic się nie wybijesz bo dużo ludzi ma takie samo eq a pvp to kwestia farta lub szybszego otrucia na hitach ;) 

PS: Serwer jest fajny jeśli ktoś szuka na nudę bo jest dużo do roboty i widząc cenę 1 porządnego itemka na 100% będzie musiał siedzieć po 24h w miesiącu żeby na jakieś dobre eq zarobił

Opublikowano

Lepiej niech nie startuje, gralam na poprzedniej odslonie, fajnie bylo do czasu az eq zaczelo samoistnie znikac.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Lepiej niech nie startuje, gralam na poprzedniej odslonie, fajnie bylo do czasu az eq zaczelo samoistnie znikac.

Jak mogłeś grać na poprzedniej osłonie skoro to jest 1 odsłona i chyba raczej ostatnia bo s2 nie ma :P

PS: Grając na tym serwie 3 lata nie przypominam sobie żeby eq samo znikało no chyba że jak ktoś robił itemki i był restart to czasami jakiś item zniknął :)

@Edit

Fifi mam pytanie czy wprowadzacie jakieś zmiany dotyczące expa? :D

Opublikowano

@AvarisTM

Co za marny spam. Typowa polska mentalność i konto spamera (spradziłem Twoje posty). Nawet nie wiesz co jest u nas na sewerze (max lvl to 250).

Do końca tygodnia chcemy dodać kolejne 10 poziomów. Ich wbicie nie będzie polegać tylko na expieniu.

Będzie trzeba wykazać się sprytem i mieć szczęście ;)

Zabieg ma na celu ruszenie topki, która jak wiadomo zastygła od kilku miesięcy. Chcemy, żeby gracze którzy wbili 250 lvl i odeszli z serwera przestali zajmować najwyższe miejsca w rankingu. Chcemy też zmusić ich do handlu z niskimi lvlami (dlatego dwa zadania będą opierać się właśnie o handel z niskimi poziomami).

Przypominam, że nowi gracze dostają od nas EQ na start (skrzynia iMetin), oraz specjalny item do buffowania (zastępuje on szamana do 150 lvla).

Od przyszłego tygodnia pojawia się też nowi GO, którzy będą starać umilać się Wasz czas spędzony na serwerze :)

Mam tez pytanie, może chcielibyście, żeby nasz swerwer otrzymał nową prezentację na YT ? Nie każdy widział co zmieniło się w przeciągu ostatnich kilku miesięcy a szkoda, bo jest co oglądać

Macie problem z rejestracją na forum ilekroć nie wpiszę dobrze kodu Captha wyskakuje błąd, że jest on nie poprawny. Sprawdź PW jeśli możesz ;) 

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem bawić sę na wysokich levelach, jak dla mnie i dla kogoś kto gra wie, że pvp polega praktycznie NADAL na hitach, dobra, nie o to mi chodzi.

Zrobiłem nową postać, i te skrzynki które od miesiąca działają jak na humor, nie działają, dostałem skrzynke na 60 level i się nie otwiera, wbiłem 90 i nie dostałem, więc musiałem usunąc, mam nadzieje że na 120 level dostane i się OTWORZY.

btw. powinniście zainwestować w reklame, bo 500 online z czego 400 to 200+ levele to zły pomysł, a nowi gracze zawsze się przydadzą..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

BEFORE PRZED URODZINAMI

Party-favors_blu_rgb.png

Za tydzień iMetin będzie obchodził swoje czwarte urodziny !
To niesamowite, ile razem przeszliśmy i ile jeszcze nas czeka.
Świętowanie zaczynamy już dziś, bo po co czekać !

Jako event specjalny mam dla Was coś czego dawno nie było.
Przez cały weekend w specjalnym temacie na forum,
możecie zaproponować swój rozkład eventów na urodziny!

Zwycięzca otrzyma nagrodę w postaci itemu i pereł.
Resztę niespodzianek przygotujemy my !

Co czeka nas w tym tygodniu ?

Poniedziałek 13.10.14
18:00 ZUO

Środa 15.10.14
18:00 Szukanie GMa

Piątek 17.10.14
18:00 OX

Sobota 18.10.14
18:00 Ogłoszenie wyników rozkładówki eventów + Niespodzianka w grze.

PS.

Reklama ruszy od tego tygodnia, dopiero jak dodamy kilka rzeczy !
Gra dużo wysokich lvli ? To dobrze, bo nowe zadania 250+ zmuszą ich do kupowania przedmiotów od nowych graczy, inaczej nie dadzą sobie rady z poziomami ! :D
YouTube jest już ugadane i czeka na nasz znak (skrzynia iMetin to dobry punkt zaczepu).
Reklama ruszy, na dość szeroką skalę, kto wróci to wróci, zobaczymy.
Co do S2 - raczej nie. Może moja twarz pojawi się niedługo przy innym projekcie.

f.png

Opublikowano

large_letspartytitle.png

To już 4 lata !
Dziękujemy Wam ze ten wspólnie spędzony czas.
Bez Was by nam się nie udało.
Jesteście najlepszą ekipą ze wszystkich serwerów prywatnych ale to przecież oczywiste.
Wspólnie udało nam się osiągnąć taki sukces, za co serdecznie Wam dziękujemy.
Mamy nadzieję, że kolejny rok będzie dla nas jeszcze lepszy !

Z uwagi na uroczystość przygotowaliśmy dla Was wasze ulubione eventy !

Zaczynamy zabawę !

Event specjalny 24-26.10.14

Przez cały weekend dropić dla Was będą urodzinowe prezenty !
Co to będzie ? A no będzie to urodzinowa niespodzianka.
Coś dla tych którym brakowało dropu szkatułek ...

Poniedziałek 20.10.14
18:00
 OX + Szukanie GM po 3 rundy

Środa 22.10.14
18:00 Inwazja Bossów + Wietrzenie Magazynu

Piątek 24.10.14
18:00 Załatw admina, z którego wypadają marmury + Metiny w Oazie

Sobota 25.10.14
 Wojna Królestw + Bossy w Oazie JEDNOCZEŚNIE !

Niedziela 26.10.14
 Wojna gildii z Administracją + ZUO

f.png

Opublikowano

widziałem już filmy u 2 ytberów, no spoko spoko, tylko nie lepiej zainwestować w osoby pewne jak np. Wallander, Tream? Są do końca, a nie jak np. VolTwins, już nie wnikam ile sm dostał ale chwaląc się tym że kupił za 9k sm miesiąc temu Toge +9 (1sm to 4p miesiąc temu) to wychodzi 30+kp za toge..

Powinniście ograniczyć im smy.

Opublikowano

@Weight
Bardzo dziękuję za cenną radę. Cieszy mnie to, że pomagacie nam w rozwoju i wskazujecie najlepsze drogi rozwoju serwera.
TheVol zrobił kawał dobrej roboty swojego czasu więc moim zdaniem zasłużył na Togę, która znowu aż tak cenna nie jest, no ale skoro uważacie że to za dużo będziemy negocjować !

Co do YTberów :
Dopiero wkraczamy w świat reklam na poważnie.
Chcemy sprawdzić wszystkie opcje. Niestety tutaj zauważyłem tendencję losową, bo niektóre serie najzwyczajniej w świecie są niewypałem i żeby nie wiem jak dobry ktoś był to i tak jego reklama nic nie da. 

Z Wallanderem również chętnie porozmawiamy, może napiszcie nam kogo chcielibyście zobaczyć ? :)
W końcu to filmy dla Was.

PS. Dojdzie też kilka mapek, żeby zmniejszyć walkę o spoty, lagi i przyspieszyć zdobywanie doświadczenia związanego z obecnymi i nowymi poziomami.

f.png

Opublikowano
Zaczynamy weekend !

A jak weekend to .... szkaty !

Od dziś do końca niedzieli będziecie mogli cieszyć się Szkatułkami.

Jakimi? WSZYSTKIMI ! Blaski, Heksy, Zagadki ...

Przypominam, że szkatułki nie dropią w M1 i M2 (nie chcemy botów).

Do zobaczenia o 18 ! O 18 za zabijanie Adminów na Pustyni zgarniacie marmury.

f.png

Opublikowano

Zaczynamy weekend !

A jak weekend to .... szkaty !
Od dziś do końca niedzieli będziecie mogli cieszyć się Szkatułkami.
Jakimi? WSZYSTKIMI ! Blaski, Heksy, Zagadki ...

Przypominam, że szkatułki nie dropią w M1 i M2 (nie chcemy botów).

Do zobaczenia o 18 ! O 18 za zabijanie Adminów na Pustyni zgarniacie marmury.

już są włączone?

Opublikowano

halloween.png

Jak wszyscy doskonale wiecie, Halloween zbliża się wielkimi krokami. To już od 30 października będziemy obchodzić święto na naszym serwerze. Specjalnie z tej okazji przygotowaliśmy dla Was kilka atrakcji, które umilą Wam grę i pomogą w świętowaniu tej okazji.
Zabawa potrwa od 30 października do 2 listopada.
Przez ten czas, podczas bicia potworów, będziecie mogli natrafić na upiorną dynię. Waszym zadaniem będzie ją rozbić, po czym zostaniecie nagrodzeni małym upominkiem - File_Halloween_Giftbox.png.
Organizatorem imprezy jest Jack Pumpkin, którego spotkamy w Zjednoczonej Wiosce:

images.jpg

Jack może również wpuścić nas na specjalny Halloweenowy Dungeon, po okazaniu Pradawnego Klucza old-tree-key.png. Mamy szansę na zdobycie takiego klucza podczas pokonywania Upiornej Dyni.

Na Halloweenowym Dungeonie spotkać będziemy mogli przywódcę hordy Halloween. Będzie to Bezgłowy Jeździec. Kilka osób, które pokonają najwięcej Bezgłowych Jeźdźców przez trwający event Halloween, zostanie nagrodzonych. O ilości pokonanych już Jeźdźców będziemy informowani na czacie podczas kończenia Dungeonu.

Podczas trwania eventu będzie także aktywna specjalna, klimatyczna muzyka we wszystkich krainach.

Życzymy udanego świętowania Halloween!
Administracja iMetin.pl

f.png

Opublikowano

Rok ? Chyba ruski :)

Popatrz sobie na naszych YTberów (Waffel, Rykox, Pablositos). Chłopaki po kilku dniach szczerej gry mieli już 150+.
Do tego EQ ze skrzynki i cała masa questów.
Przypominam że trwa też Halloween, lecą szkaty, można się szybko dorobić (zresztą u nas co tydzień są konkretne eventy).
Skończyłem też testy nowych poziomów, ceny ulepszaczy na małe lvle pójdą do góry. Robisz dropa (wejście na specjalną mapkę jest DO 150 poziomu). Dropisz co trzeba, sprzedajesz bogatym i masz!

Mamy swoją wikipedię i forum. Tam znajdziesz poradniki jak grać, jak zarobić i jak szybko wbić poziom !

f.png

Opublikowano

W ile wbije max lvl? Niekoniecznie z pro eq

Chodzi o sam lvl (startuje od 0 bez is) gram po okolo 2/3 h dziennie

najlepiej zrób też sobie buffa, exp do 150 to lajt, tylko stoisz buffem i expisz, od 150 zrób mu eq pod inta może być 5b + przetopy i jedziesz, bo jak wiadomo skrzynki działają do 149 i 99,9%, na 150 już używać nie można, potem już łatwo, ja 175 bodym od 0 wbiłem dosyć szybko, zrób wpka pójdzie łatwiej.

Opublikowano

nowosci.png

Drodzy gracze !
W tym tygodniu do naszego świata zawita powiew nowości !
Przygotowaliśmy dla Was kolejne 10 poziomów, nowe questy
no i oczywiście nowe eventy !
Zapraszamy do wspólnej zabawy.
Koniecznie zaktualizujcie swojego clienta !

Event specjalny 07-09.11.14

W grze co jakiś czas pojawiać będą się sklepy z marmurami !
Utrudnieniem będzie fakt, że GO schowa się z innymi sklepami tongue.png

Poniedziałek 03.11.14
 Dobij Bossa (na Pustyni ukryte zostaną bossy z 1 HP, im szybciej je znajdziecie tym łatwiej będzie je zabić)

Środa 05.11.14
18:00 Szybki OX (Po 3 pytaniach wszyscy którym udało się pozostać w grze dostają nagrody i szkaty, 5 rund)

Piątek 07.11.14
18:00 Quiz Królestw (Zadaję pytania na czacie, które królestwo jako pierwsze odpowie na nie dobrze dostaje punkt)

Sobota 08.11.14
 Mieszanie w gildii (gildia dostaje item i musi go zmodyfikować wg. wskazówek)
ZAPISY NA FORUM

f.png

Opublikowano

Dodaliśmy poziomy i nowe zabezpieczenia !

KAŻDY KTO NIE WIDZI POSTACI ALBO MA PROBLEM :
KONIECZNIE ZRÓB AKTUALIZACJĘ ALBO POBIERZ NOWEGO CLIENTA (albo spakowanego albo rozpakowanego) z naszego działu POBIERZ.

f.png

Opublikowano
Drodzy gracze !

Przygotowaliśmy dla Was kilka niespodzianek.

Po pierwsze - wracamy do starego niebieskiego clienta !

Znacznie ułatwi to grę osobą ze słabszymi komputerami i dodatkowo będzie naszym znakiem rozpoznawczym.

Przyda się to szczególnie teraz, kiedy wprowadziliśmy poziom 260.

Po drugie - do Azraela został dodany drop rogów (losowo od 1 do 5). Ułatwi to zarobek niskim poziomom, dużym pomoże wbić poziom 253. To kolejna szansa na dobry zarobek. Od teraz wystarczy ich oddać 50 !

Po trzecie - na forum pojawił się opis questów, do poziomu 260. To taki mały poradnik, chcemy żebyście mogli się szybciej przygotować i wcześniej zdobyć potrzebne rzeczy.

Link z opisem znajdziecie na forum w dziale ogłoszeń

Po czwarte - do naszej ekipy dołączyło dwóch kolejnych znanych YTberów ! Filmy Weezego i Bulionersa będą pojawiać się na ich kanałach YTbe. Mamy nadzieję, że pozwoli to nam na zdobycie nowych graczy.

Po piąte - niedługo w DT na 7 piętrze nie będą respić się uciążliwe moby. Ma to na celu ułatwienie przejścia DT i zmniejszenie lagów.

Po szóste - załataliśmy mniejsze bugi

Życzymy miłej gry, wysokiego expa i udanego dropu !

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...