Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka tutaj jest waluta?

Ciężko się wybić od 0?

Ile muszę poświęcić czasu żeby ogarnąć z 150 lv. i w miarę ogarnięte eq?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka tutaj jest waluta?

Ciężko się wybić od 0?

Perły.

Praktycznie cały czas są eventy i nowości więc raczej nie :) Szczególnie teraz kiedy z bossa może polecieć cenny ulepszacz

2/3 dni (EQ i item do buffowania dostajesz co 30 poziomów automatycznie, przedmioty mają już bonusy)

f.png

Opublikowano

Jaka tutaj jest waluta?

Ciężko się wybić od 0?

1. Walutą są perły i SM'y 

2. Tak chociaż to zależy jeżeli liczysz że sam coś osiągniesz to od razu mówię że tak nie dasz rady serwer jest tutaj nastawiony na współprace

3. Tego nie jestem w stanie ocenić każdy expi w swoim tempie ale 150 wbija się dosyć szybko a podstawowe eq mob łatwo zdobyć ^^ 

Serwer jest już i tak rozsypany między starymi a nowymi graczami którzy próbują coś osiągnąć także masz szanse rywalizować u tych 2 bo ze starymi graczami raczej sobie nie poradzisz ponieważ już wszystko mają i mogą mieć wszystko kiedy chcą. Ja osobiście serwer polecam ponieważ jest stabilny i jest dużo do roboty ale z drugiej strony trzeba długo grać by osiągnąć bardzo dużo no i same ceny odpychają.

Opublikowano

Wieczny serwer.

Przypominam sobie te czasy gdy kumpel dał mi własnie ten serwer na płycie dvd...

Oj były nocki były..

Serdecznie wam polecam Imetina ponieważ jest to zadbany serwer oraz eventami kładą wszystkie inne serwery na łopatki..

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@_Sielu
Dzięki za miłe słowa :) Pozdrowionka i powodzenia przy MOYESIE ! :) 

S2 na razie nie robimy ! Liczba graczy rośnie to i my uwijamy rękawy.
Usunięte zostały bugi z kryształami, stare fenixy. 

Teraz czeka nas balans nowych eventów iiii system Hazardu. Jak to u nas bywa nie będziemy używali gotowca tylko stworzymy coś sami ;)
Kolejny zabieg w celu zwiększenia szansy na szybki zarobek dla nowych graczy !

f.png

Opublikowano

Shadow_dragon_by_ascynd-d46ozu0.png

Dzielni Rycerze !

W odpowiedzi na Wasze prośby, oraz problemy ze zdobywaniem itemów ze Smoków, poczyniliśmy pewne kroki by rozwiązać Wasz problem.
Osobiście udaliśmy się do każdego groty Smoka w iMetinie i obudziliśmy wszystkie bestie !
Przez cały tydzień, czeka Was wiele wyzwań ! Czy jesteście gotowi, żeby stanąć do walki i obronić swoje królestwo ?

Poniedziałek 16.01.15 - Niedziela 18.01.15
a ) Przez cały weekend za zabijanie potworów na każdej mapie (poza wioskami M1, nie chcemy botów !), dostawać będziecie losowy item z dropu smoka (ulepszacz, skrzynkę itp). Event będzie działał podobnie jak dobrze Wam znany "Event Szkatułek Blasku", albo "Szkatułek Heksagonalnych". Dzięki temu każdy gracz ma szanse na zdobycie ulepszaczy.
b )Przez cały weekend od godziny 14:00 co jakiś czas w miastach będą respione smoki ! Przez zrzutem pojawiać się będzie informacja (w grze, na forum albo na TSie). To kolejna szansa na zdobycie kilku ulepszaczy i pereł.

Poniedziałek 12.01.15

18:00 Smocza wyprzedaż w Domu Aukcyjnym

Środa 14.01.15
18:00 Inwazja Smoków w Oazie na Pustyni. Niższe poziomy dostaną dodatkowo słabsze smoki oraz metiny.

Piątek 16.01.15
18:00 OX z nagrodami ! Dodatkowo co kilka rund wszyscy dostają losowe podarki !

Sobota 18.01.15

18:00 Marmurkowy zawrót głowy ! Do zgarnięcia unikatowe Smocze marmury !

f.png

Opublikowano

Róbcie eventy typu Zuo dla mniejszych leveli również! A może urozmaicicie jakoś drop z metinów? Chodzi mi głównie o 5-95 i o mape z metinami gdyż dosyć ciężko je ubić przy tych respach mobów (szczególnie archerem).

Może jakieś metiny w grocie v1 i v2?

Myśleliście nad BS'em 7 slotowym? W prawdzie aktualny jest całkiem okej, ale strasznie wolno zmienia bony.

- Zabezpieczcie tego klienta, prosze, zwykłym unpackerem da się go rozpakować a bronie za które zapłaciliście to 5 minut szukania..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

A jak jest z 6/7 wchodzą klasowe bonusy ? Czy tylko do expa ? I w 1-5 wchodzą max bony czy nie ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Nie wiem co jest, ale jak bije ninją ze sztyletów to mnie loga :/. Tak samo mam jak przechodze przez teleport i gdy loguje się do gry. Czasem działa normalnie.

Opublikowano

Nie wiem co jest, ale jak bije ninją ze sztyletów to mnie loga :/. Tak samo mam jak przechodze przez teleport i gdy loguje się do gry. Czasem działa normalnie.

Za duża szybkość ataku, też tak mam..

"Udekorujcie" jakoś DT, 0 osób o godzinie 15 a kiedyś 10 osób to minimum, no halo. :<

Opublikowano

Jak za duża szybkość ataku, to może pasowałoby zwiększyć ten cały limit?

Jest coś do cofania 6 skilla? 

Spróbuj zwojem umiejętności (ten co daje 17pkt) w ostateczności zmiana klasy.

Opublikowano

Spróbuj zwojem umiejętności (ten co daje 17pkt) w ostateczności zmiana klasy.

Ten zwój co daje 17 pkt nie działa na 6 skill, trzeba cofać zmianką klasy.

Opublikowano

Ten zwój co daje 17 pkt nie działa na 6 skill, trzeba cofać zmianką klasy.

Tylko po co chcesz go cofać? U Handu-Up możesz go na "G" wziąć.

Opublikowano

fish.png

Wędki w dłoń !

Tym razem, zapolujemy na grubego zwierza !
To nie sezon na leszcza, dlatego my zrobimy wszystko żebyście mogli złapać dużo ryb.
Dodatkowo pojawia się też Wasze ulubione eventy, dla każdego coś dobrego.

Poniedziałek 19.01.15

18:00 Zemsta rybaka - konkretne ZUO

Środa 21.01.15
18:00 Event rybacki - oddaj rybkę

Piątek 23.01.15
18:00 Wyprzedaż ryb w Domu Aukcyjnym i na mapie Handlowej

Sobota 24.01.15

18:00 OX na koniec tygodnia 

f.png

Opublikowano

Tydzień Kamienia Metin !

metin.png

Poniedziałek 26.01.15 - Sobot
a 31.01.15

Przez cały tydzień będzie można oddawać fragmenty kamienia do Uriel. Wypadają za każdym razem po rozbiciu Metina Rozbicia i Metina upadłych. W zamian Staruszka obdaruje Was słynnymi skrzynkami z zagadką.
Misje można powtarzać dowolną ilość razy!

Poniedziałek 26.01.15
18:00 Metinobranie w każdej Oazie na Pustyniach !

Środa 28.01.15
18:00 ZUO z dodatkowymi Metinami !

Piątek 30.01.14
18:00 Obrona kamieni Metin, wygrane królestwo otrzyma ZUO ! 

Sobota 31.01.15
00:00 - 24:00 Łowca Smoków !
Osoba która od północy do godziny 18:00 w Sobotę rozbije najwięcej Beranów zdobywa nagrodę specjalną (wyróżnimy 3 miejsca)
EVENT POTRWA DO PÓŁNOCY ! 

f.png

Opublikowano

Na czym tu leci najwięcej tych pereł? i jakie są topowe postacie do pvp? i skąd brać dodania i zmianki 6/7?

Opublikowano

ferie.png

Piątek 06.02.15 - Niedziela
 08.02.15

W weekend jak Eskimosi ruszymy na wielkie łowy!

Za każdą złowioną rybę do ekwipunku wpadać Wam będą również szkatułki blasku z adekwatną liczbą co do rodzaju ryby.
Mała zimowa alternatywa dla ciągłego bicia potworów by. FrizeN

Poniedziałek 02.02.15
18:00 Szukanie GMa

Środa 04.02.15
18:00 ZUO + inwazja na Lodowej Mapie

Piątek 06.02.14
18:00 OX

Sobota 07.02.15
18:00 Event na forum. Temat przewodni : POKAŻ SWOJE FERIE !
Prace możecie zamieszczać na naszym forum !

f.png

Opublikowano

Żyje ktoś tu? może mi ktoś odpowiedzieć na wcześniejszy post?

Dodania i zmianki z IS i szkat eventowych z tego co kojarze, a perly najlepiej farmic na skrzniach ucznia.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Hmm.. Co można powiedzieć o imetin ;)

Jeden z najlepszych serwerów Metin2 w Polsce , trzyma się już parę lat i nie jest robiony pod hajs . Administracja zaskakuje co raz lepszymi eventami i dba o graczy , jak najbardziej polecam i życzę POWODZENIA ! :)

Opublikowano

Na czym tu leci najwięcej tych pereł? i jakie są topowe postacie do pvp? i skąd brać dodania i zmianki 6/7?

Na początek jak masz czas mogą być skrzynki, ewentualnie ulepszanie epików w dt.

Co do postaci, każda jest dobra (był jakiś balans dawno temu) zależy od levela..

Powiedzmy na 99 jak masz nawet to perf eq z niebiańskich łez - archer pompa, szczególnie z łukiem boga.

Ja mam daggera 150 z eq 3f 5.5 i da się złożyć nawet ludzi z 230 (czyli lodowa i lodowe bronie) więc to tylko kwestia chęci. ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...