Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

world_war_i_silhouette_black_white_line_

11 LISTOPADA

Karabiny w dłoń ! iMetin Was wzywa !
Przez cały tydzień będziecie walczyć do ostatniej kropli krwi i potu.
Czekajcie na rozkazy i sprawdzajcie kowala, kto wie kiedy będzie potrzebował pomocy !

Poniedziałek 10.11.14 - Niedziela 16.11.14
1) Minieventy - co jakiś czas w grze pojawiać się będą Bossy, który będzie próbował zniszczyć M1. Waszym zadaniem będzie oparcie ataku !
2) U Kowala pojawi się specjalna misja, którą będziecie mogli wykonywać bez ograniczeń !

Poniedziałek 10.11.14
18:00 Wojna królestw - czyli trenujemy odpieranie przeciwnika !

Środa 12.11.14
18:00 Pierwsze natarcie - ZUO z dodatkowymi Metinami

Piątek 14.11.14
18:00 OX dla kompanii 

Sobota 15.11.14
18:00 Manewry taktyczne ! 
LINK  Czyli planujemy eventy na przyszły tydzień
18:00 Gdzie jest wróg ? Szukamy GMa !

f.png

Opublikowano

Nad ilością osób online wciąż pracujemy ;)

Przybywa nas z dnia na dzień, dzięki reklamie u znanych YTberów.

PS. Niedługo wracamy do niebieskiego clienta ! 

f.png

Opublikowano

Fifolski zamiast inwestowac w pseudo youtuberow (najbardziej tyczy sie to Weezego ) starajcie sie naklonic do nagrywania Wallandera.Z tego co sie orientuje szuka on serwera easy/medium wiec moze akurat sie uda :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Fifolski zamiast inwestowac w pseudo youtuberow (najbardziej tyczy sie to Weezego ) starajcie sie naklonic do nagrywania Wallandera.Z tego co sie orientuje szuka on serwera easy/medium wiec moze akurat sie uda :)

Jak się orientuję, to Wallander nie wbija na starsze serwery ;) 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Dreikon stoi rok, a iMetin 4/5 lat, więc... ;)

no to może wywalmy wszystkie serwery które stoją 1rok+, bo przecież się nie opłaca grać.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

no to może wywalmy wszystkie serwery które stoją 1rok+, bo przecież się nie opłaca grać.

Dokladnie,a to przeciez ''zywotnosc'' jest wyznacznikiem dobrego serwera  :)

Przecież ja nie napisałem, że nie warto grać, tylko że Wallander nie nagrywa starszych serw

erów. Czytaj dokładnie ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Przecież ja nie napisałem, że nie warto grać, tylko że Wallander nie nagrywa starszych serw

erów. Czytaj dokładnie ;).

ale przeciez on nigdzie tego nie mowil.Wiem,ze nie nagrywa z calkiem nowych jak rowniez z takich gdzie administracja to youtuberzy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Szanowni Państwo !

Pozwolę sobie rozwiać pewne wątpliwości.
Otóż rozmawialiśmy z Wallanderem, ale naszą ofertę ostatecznie odrzucił z uwagi na wiek serwera i poziom trudności.
Napisałem do niego dziś po raz kolejny, jak się nie uda to wrócimy do tematu przy okazji kolejnej serii.
Prowadzimy też negocjację z TreamProduction. Zresztą jeżeli chcecie zobaczyć ich u nas, sami możecie szepnąć im kilka słów :P będzie nam miło.

Najważniejsze jest jednak to, że musieliśmy poprawić kilka rzeczy. Serwer to nie tylko nowości ale też eliminowanie błędów i rozmowa z graczem. Czasem trzeba zrobić krok w tył żeby wziąć rozpęd. Dlatego łatamy bugi, rekrutujemy kolejnych GO, dodaliśmy kolejne poziomy, żeby wypłoszyć TOPkę i co najważniejsze WRACAMY DO STAREGO NIEBIESKIEGO WYGLĄDU. Specjalnie dla Was, na Wasze życzenie. Już mamy około 150 osób online więcej z co serdecznie dziękujemy !

Jeżeli liczba graczy nadal będzie tak fajnie rosnąć, to będą też konkursy live z nagrodami rzeczowymi. Nasi Youtuberzy już mają dla Was kody na SMy, czy opcję wygrania VIPa. 

Wystarczy chcieć :) Pozdrawiam !

f.png

Opublikowano

Nad ilością osób online wciąż pracujemy ;)

Przybywa nas z dnia na dzień, dzięki reklamie u znanych YTberów.

PS. Niedługo wracamy do niebieskiego clienta ! 

Na Imetinie praktycznie grał każdy, i raczej żadna reklama nie zmieni ilości gracz do przeszłości, gdzie grało 2k + tym bardziej przy tych pseudo youtuberach. Moim zdaniem czas na nowy projekt z waszej strony, bo imetin to już przeszłość. 

xD 

Opublikowano

@GordOnix ;)

Fakt, grał ale sporo się zmieniło. Dodaliśmy taki system nowości, który aż się prosi o zrobienie nowej postaci i przejścia wszystkiego od zera. To że ktoś zna serwer nie znaczy że widział wszystko. Nie bez powodu dodałem przedrostek "odnowiony" :P

Dzięki za komentarz z sensem ! 

PS. Nowy projekt wymaga czasu ;) Przecież nie wypada mi podpisać się pod czymś co będzie niedopracowane. Zresztą dzisiaj możesz kupić gotowe pliki, gorzej z dobrymi pomysłami. Serwer to nie tylko nowości techniczne, ale też fabuła, mechanizm rozgrywki, gospodarka, eventy, community...
Jeżeli wystarczy mi jeszcze wolnego czasu na metina, to może po nowym roku pojawi się jakaś zapowiedź :)

f.png

Opublikowano

Ten serwer to był fajny kiedyś, kiedy drop yang był kolosalnie wielki, kiedy wypady na dt były czymś opłacalnym. Wtedy imetin miał klimat, a teraz? a teraz nuda i pełno dzieci...

Opublikowano

Moim zdaniem Imetin powinien zrobić s2 bez 6/7 bonu max 200 a potem zwiększać moim zdaniem ludzie by przyszli na ten s2 bo na imetinie coraz mniej ludzi jak grałem to było ponad 1.5k  a tak polecam serwer :)

Opublikowano

Pamiętam jak na zombiee landzie biło się 150 lvl ;pten fajny klimat stracił bo tych epikach z hw itp (max był hw a z broni nypek strumy itp)

Polecam jednak bo serwer stabilny itp

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Pamiętam jak na zombiee landzie biło się 150 lvl ;pten fajny klimat stracił bo tych epikach z hw itp (max był hw a z broni nypek strumy itp)

Polecam jednak bo serwer stabilny itp

Witam !

Jeżeli tęsknisz za starym klimatem polecam zapoznać się z naszym najnowszym update !

Właśnie wypuściliśmy starego niebieskiego clienta, specjalnie dla graczy którzy tęsknili na wcześniejszym klimatem ;)

Dodatkowo powiększyliśmy reklamę na YT co już daje efekty (robi się nas znowu coraz więcej). 

Ścieżka nowości aż się prosi o zrobienie nowej postaci i sprawdzenie co zmieniło się przez ostatnie miesiące.

PS. W po weekendzie ruszamy z rozkładówką eventów stworzoną przez graczy !

PPS. Jakich konkursów Waszym zdaniem brakuje ? Może wolicie wrócić do nagród rzeczowych? Żaden serwer dawno czegoś takiego nie praktykował a szkoda, bo nowa gra czy sprzęt elektroniczny ucieszy bardziej niż ranga VIP na forum ;)

f.png

Opublikowano

Gra na niebieskim kliencie chodzi plynnej? Na obecnym mam sciny nawet w ''pustym'' miescie.

Jesli chodzi o liczbe graczy faktycznie cos ruszylo,jest godzina 23:00 a na liczniku 400 osob.Nie spoczywajcie na laurach,wprowadzajcie kolejne update a dojdziecie do wniosku,ze kolejny serwer nie jest wcale potrzebny :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Czy jest jeszcze warto tutaj wrócić ? Kiedyś Kiedyś grałem tutaj jak max był 150 chyba to był klimat teraz tyle jest nowości ze ciężko się w tym odnaleźć i tu mam pytanie czy jeszcze warto ?

gilu.jpg

Opublikowano

Czy jest jeszcze warto tutaj wrócić ? Kiedyś Kiedyś grałem tutaj jak max był 150 chyba to był klimat teraz tyle jest nowości ze ciężko się w tym odnaleźć i tu mam pytanie czy jeszcze warto ?

Ja już raz się tutaj na ten temat wypowiadałem. Serwer jest naprawdę fajny, wszystko jest dobrze zrobione, ale obecnie ludzie którzy grają to postacie z max lvlami i pro eq. Ciężko jest zacząć grę, mało ludzi sprzedaje rzeczy na niskie lvle i tak dalej. Ja po prostu zrobiłbym s2, nie zmieniając żadnych większych rzeczy poza niższym maxymalnym lvlem. :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Własnie tylko o to mi chodzi o to mnie zniechęca ze nikt nie sprzedaję itemów na mniejszy lvl :( 
Jak wystartuję S2 Gram napewno ! Czekam na ten S2 juz z pół roku może się kiedyś doczekam  <3

gilu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...