Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie expić na 84 ? Najlepsze miejsce, czy opłaca się robić biologa?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie expić na 84 ? Najlepsze miejsce, czy opłaca się robić biologa?

av1, tak.

jak ja grałem to grota v2 wbijasz 95-96 lvl i robisz biologa i z expa za niego masz 100 lvl i potem na mapkach na dany lvl

biolog już nie wbija 100. :>

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano
TYDZIEŃ FILMOWY v2

movie.png

Piątek 28.11.14 - Niedziala 30.11.14
Przez cały weekend nasi YouTuberzy wstawiać będą specjalne filmy.
Widzowie, którzy będą je śledzić uważnie mają szansę na kody na SM!
Dodatkowo będę wrzucał kody do GRY ! Dlatego bądźcie czujni i zalogowani !
Listę YouTuberów możecie znaleźć na naszym forum,
dodatkowo ich spis pojawi się na Facebooku.

Poniedziałek 24.11.14
18:00 Thriller - O czy X ? 

Środa 26.11.14
18:00 NOWOŚĆ Event na TeamSpeak'u - Co to za film ? Wstęp wolny ! 

Piątek 28.11.14
18:00 Kryminał - Gdzie jest AGM ?

Sobota 29.11.14
18:00 Film Akcji - ZUO 

PS. Na posty dokładniej odpowiem jutro.
W skrócie : niebieski interface wygląda identycznie jak stary, stary wygląd broni pewnie niedługo wróci, reklama działa, mam pomysł jak zmniejszyć ceny EQ i poprawić opcje na zarobek no i zrobić użytek z kostiumów i pieczęci których jest sporo. Wszystko opiszę jeszcze przed powrotem do kraju !
PPS. Witamy ponownie ;) Brakuje mi czasem starej gwardii.

f.png

Opublikowano

Administracja mnie przekonała żebym wrócił :) Na żadnym serwie chyba nie ma takiej aktywnej, właśnie ściągam, zobaczymy co i jak w grze :) PS. 2 pierwsze linki z downloadem clienta nie działają :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

A to jednak odpiszę !

@0ryginalny

http://imetin.pl/new/iMetin.7z

Niebieski, nie laguje i ma wszystkie bajery :P
Pierwsze dwa są nieaktywne i usuniemy je po weekendzie.

@Weight
Stare bronie powodowały słynny błąd "????????". Trzeba się z nimi uporać i niestety niektóre z nich wyrzucić, albo podmienić na podobne.

@artagan333
Zapraszam w weekend na eventy. Czasem coś fajnego wpada dla graczy. Dorobić możesz się na rybach, na rogach azraela (metiny i Azraeal) i ulepszaczach (bicie metinów). Potem zostaje DT no i bossruny (trzeba wbić 150 tylko no ale to kwestia 2/3 dni).

@1361622928-U485574.pngChangeS :D
Zawsze możesz zapytać na forum albo na Facebooku. Ew mogłeś napisać do mnie PW, puściłbym ogłoszenie w grze :)

@GallAnonim1429

http://scr.hu/368m/uj3mt

Na szybko :)

PS. Co Wy na to żeby robić jakieś LIVE (np. Twich) i czasem losować nagrody rzeczowe, albo jakieś itemy ?

f.png

Opublikowano

PS. Co Wy na to żeby robić jakieś LIVE (np. Twich) i czasem losować nagrody rzeczowe, albo jakieś itemy ?

myślę że lepszą kwestią byłyby rajdy na niższe levele np. 2osobowe, idź>zabij>przynieś>przełóż>zabij, może być na takiej zasadzie, na pewno by to umiliło grę. :D

Opublikowano

myślę że lepszą kwestią byłyby rajdy na niższe levele np. 2osobowe, idź>zabij>przynieś>przełóż>zabij, może być na takiej zasadzie, na pewno by to umiliło grę. :D

Rajdy, ale 1 osobowe :) Tak jak to jest na paru serwerach :) I można je robić np. raz na 24 godziny albo po prostu jednorazowo.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

powinniście dodać od 16 noc, jest już ciemno a u was chyba o 20 się włącza, wolę jak jest ciemno, wszystko lepiej wygląda. :D

szkoda że ten aktualny klient (niebieski) nie jest zabezpieczony przed rozpakowaniem, pierwszym lepszym packerem można go rozpakować:/

Opublikowano

serv juz nie ten sam nie ma tego klimatu jak dla mnie,grałem od samego początku a teraz jak wchodzę to takie pustki ,że masakra :D ceny jak cholera , pozdrawiam starą ekipę servera o ile jeszcze grają .

HIt :D

Opublikowano

Nie mogę akceptować misji od uriela Tajemniczy artefakt, nie można zakładać pd na koniu (dobrze że mi ktoś wyjaśnił bo już myślałem że też zbugowane), o co chodzi z tymi przywołaniami? jak kilkne to 50 razy to coś dostanę? I pomoże mi ktoś z tymi ścinami? ..

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie mogę akceptować misji od uriela Tajemniczy artefakt, nie można zakładać pd na koniu (dobrze że mi ktoś wyjaśnił bo już myślałem że też zbugowane), o co chodzi z tymi przywołaniami? jak kilkne to 50 razy to coś dostanę? I pomoże mi ktoś z tymi ścinami? ..

bonus na 2h.

Opłaca się jeszcze tutaj grać? i czy dużo ludzi jeszcze gra

licznik na stronie.

Opublikowano

Ok bo padło kilka pytań :
@1361622928-U485574.pngChangeS :D

Wydaje mi się czy zmniejszyliście exp w red lesie swoimi czasy 87 tam się wbijało w chwilke tak czy siak jest szybko ale widać, że wolniej

Exp powinien być ten sam, na 87 lepiej będzie chyba expić w V1 

http://wiki.imetin.pl/index.php?title=Expienie_Poradnik

@0ryginalny

Jakiego masz clienta ? Niebieskiego ?
Gdzie konkretnie masz ściny ? 

@Weight

Co do raidów - Azrael jest fajną opcją (dobry zarobek), no i oczywiście Pajęczy Dungeon.

Jednorazowe raidy zostały zastąpione przez gotowe skrzynki z EQ które dostajecie co 30 poziomów, ale pomyślę nad czymś co można zrobić raz na 24h i za co będziecie mogli dostać np. perły.
Na jaki poziom raid jest najbardziej potrzebny i czego brakuje Wam najbardziej (tzn co miałoby się dostawać za taki raid) ?
Każde sensowne odpowiedzi będę nagradzał lajkami albo nawet małymi nagrodami w grze w postaci pereł :)

f.png

Opublikowano

Jakiego masz clienta ? Niebieskiego ?

Gdzie konkretnie masz ściny ? 

Wszędzie oprócz miast, klient niebieski, pobierany wczoraj ze strony :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

@Fifolski

jakiś dungeon/rajd na 99 level  (wydaje mi się najlepszą opcją, mamy baronówne, ww, azrael, smok więc coś na 90+ też by się przydało) można wykorzystać do tego ten nowy dungeon (czy jak to tam) orków z pla, na innym forum jest downlad, dodać jakiegoś słabego bossa/mini bossa, co do dropu, tutaj już jest większa dyskusja, perły (średnia ilość), ulepszacze smoka (mała ilość aby ten smok też był opłacalny) ogólnie coś co się przyda do ulepszania eq, chociażby 1-wszej formy.

Powinniście też zrobić coś z yangami, na serwerze ich dużo i praktycznie nikt nie handluje nimi, może zmiana 'waluty' (nie wiem jak to inaczej nazwać) pracujecie na source także na 100% powinniście dać rade, co do tej waluty chodzi mi o to, że zmiana np. z 100kk na 1kk/10kk, kiedyś perłami i zbrojkami dało się handlować a teraz jest to mniej widoczne..

Opublikowano

Serwer polecam jako gracz bo sam kiedyś na nim grałem.

Jedno mi się nie podoba że serwer się zmienił na taki sztuczny, kiedyś jak były jego początki był topowym serwerem!

Lecz trzeba iść do przodu dlatego jak szukacie mediuma z wieloma dodatkami wbijajcie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Weight

@Fifolski

jakiś dungeon/rajd na 99 level  (wydaje mi się najlepszą opcją, mamy baronówne, ww, azrael, smok więc coś na 90+ też by się przydało) można wykorzystać do tego ten nowy dungeon (czy jak to tam) orków z pla, na innym forum jest downlad, dodać jakiegoś słabego bossa/mini bossa, co do dropu, tutaj już jest większa dyskusja, perły (średnia ilość), ulepszacze smoka (mała ilość aby ten smok też był opłacalny) ogólnie coś co się przyda do ulepszania eq, chociażby 1-wszej formy.

Powinniście też zrobić coś z yangami, na serwerze ich dużo i praktycznie nikt nie handluje nimi, może zmiana 'waluty' (nie wiem jak to inaczej nazwać) pracujecie na source także na 100% powinniście dać rade, co do tej waluty chodzi mi o to, że zmiana np. z 100kk na 1kk/10kk, kiedyś perłami i zbrojkami dało się handlować a teraz jest to mniej widoczne..

Ok. Wpisuję na listę. Co do słabego Bossa jest jeszcze ten z M3, z którego dropi dużo fajnych rzeczy.
Waluta zastępcza to YangPremium, uważasz że potrzeba kolejnej zmiany w zwykłych Yangach ?

f.png

Opublikowano

@Weight

Ok. Wpisuję na listę. Co do słabego Bossa jest jeszcze ten z M3, z którego dropi dużo fajnych rzeczy.

Waluta zastępcza to YangPremium, uważasz że potrzeba kolejnej zmiany w zwykłych Yangach ?

chyba sam przyznasz że z yangami nic się nie dzieje, fakt że yp jest ale żeby w tym yangach, BRYŁKACH/PLATYNACH można by było coś kupić aka yp (tyle że wystawianie za bryłki) yangi to kwestia formalna, robimy parę kont, otwieramy skrzynki i yangów masaaaa, a wszystko jest tanie.

Opublikowano

Ooo jeju, kieedys grałem. Dobry stabilny server.. Kiedys ludzi tam grało..

Osobiscie polecam. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ooo jeju, kieedys grałem. Dobry stabilny server.. Kiedys ludzi tam grało..

Osobiscie polecam. :)

Kiedyś to się grało na tym serwie. Dużo ludzi było. Fajna atmosfera

Teraz nie wiem jak jest ale serwer stabilny długo stoi, dalej troche ludzi gra.

Opublikowano

No tak wyszło że nadal jesteśmy online i nie mamy zamiaru tego zmieniać.

Właśnie biorę się za organizowanie mikołajek, jakieś życzenia ?

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...