Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TYDZIEŃ FILMOWY 

movie.png

Piątek 19.09.14 - Niedziala 21.09.14
Przez cały weekend na forum nasi YouTuberzy wstawiać będą specjalne filmy.

Widzowie, którzy będą je śledzić uważnie mają szansę na kody na SM, oraz

inne cenne nagrody w formie numerów aukcji w Domu Aukcyjnym.

Listę YouTuberów możecie znaleźć na naszym forum,

dodatkowo ich spis pojawi się na Facebooku.

Poniedziałek 15.09.14
18:00 Film Akcji - ZUO 

Środa 17.09.14
18:00 Thriller - O czy X ?

Piątek 19.09.14
18:00 Kryminał - Gdzie jest GM ?

Sobota 20.09.14
18:00 Komedia - Metiny na Pustyni

Powstanie imetin s2? :)

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem tam podajże rok temu. Dobry, stabilny server. 

Polecam. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Powstanie imetin s2? :)

Raczej nie powstanie chociaż fajnie by było ale najlepiej z całym innym teamem ;)

PS: Co do imetina to polecam osobom którym się nudzi bo jest co robić na serwerze

Opublikowano

Moderator.png

Tym razem dowodzenie przejmują nasi moderatorzy !
W tym tygodniu będziecie mieli okazję bawić się przy eventach organizowanych przez inną część naszego zespołu.
Przekonajcie się co dla Was przygotowali !

Poniedziałek 22.09.14

18:00 ZUO

Środa 13.08.14
18:00 Event ProBuFFa (szukanie MO)

Piątek 15.08.14
18:00 Wasz ulubiony OX

Sobota 16.08.14
18:00 Idol na TSie

f.png

Opublikowano

@Fifolski przemyślcie sprawę nad s2, tylko z małymi dodatkami np. w source, na start, gdybyście się postarali, oraz zapewnili reklamę mielibyście stałe 1k+ na obydwóch serwerach, s1 jest dobry, powiem nawet że to 'legenda' bo trzyma się już tyle. :-)

co z moim kontem? pisałem do ciebie +/- miesiąc temu o ten login i email, a mój email ktoś zmienił na "[email protected]"..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, że client to robiły jakieś dzieci w przedszkolu? Chodzi mi o dopracowanie graficzne itd. Brzydkie to jak noc listopadowa.

OZin1y0.jpg

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Opłaca się tu grać od nowa ?

W sumie ciężko powiedzieć. Stabilny serwer, graczy popołudniami 50/600, shopy są więc kupisz potrzebne itemy, ale odstraszają 6/7bony w is lub bardzo rzadko na eventach. Sam musisz podjąć decyzję, ale ze względu na brak ciekawych medium (bez bugów, przekrętów, padających po tygodniu) zapraszam i w sumie namawiam do gry. Im więcej graczy, tym fajnie się gra:)

Opublikowano

hunting.png

Darz bór !

Po przywitaniu jesieni, prawdziwi wojownicy muszą pokazać kto rządzi w tej krainie.
Rozpoczynamy tydzień łowiecki, przepełniony polowaniem, nieprzespanymi nocami i trofeami najdzikszych bestii.
Sam zdecyduj, czy chcesz być zwierzyną, czy myśliwym !

Piątek 03.10.14 - Niedziela 05.10.14
Przez cały weekend za zabicie:  Wódz Orków, Bo, Best. Maniak, Best. Łucznik, Best. Zolnierz, Best. Specjalista, Scrofa, Bera, Mahon, Choung zdobywacie trofea w postaci Szkatułek Blasku ! Każdy zabity boss = 3 szkatułki !

Poniedziałek 29.09.14

18:00 Dzielenie skóry na niedźwiedziu - wietrzenie magazynów z [MO]Kacprem !

Środa 01.10.14
18:00 Zaganianie zwierzyny, czyli ZUO

Piątek 03.10.14
18:00 Tropienie Administratorów !

Sobota 04.10.14

18:00 Wielkie łowy. Trzy osoby które w ciągu dnia zabiją najwięcej Azraelów, wygrywają trofea !

f.png

Opublikowano

Wróciłem do was po dłuższej przerwie, znowu, Fifolski pamiętasz jak prosiłem Cię o odzyskanie loginu i emailu? To dlaczego mój email został zmieniony? Jakieś [email protected], chociaż nie jestem pewny w 100%, nikomu nie podawałem passów, nie mam keyloggerów, wirusów, niedawno odzyskałem kartkę z passami do tego konta, ale tam kliknąłem aby odzyskać hasło, mogę to jakoś odzyskać? Mogę podać stare hasło, musicie to gdzieś mieć..

Polecam serwer itp. lecz trochę mało osób jak na godzinę 19, kiedyś chunjo i jinno było przepełnione, nie wspominając o av1 i świątyni hw, a teraz? Ledwo pvp można wziąć z kimś, mam nadzieje że jeśli era nowych serwerów wygaśnie to zdziałacie coś i znowu będzie grać te 1k+.

Opublikowano

Wróciłem do was po dłuższej przerwie, znowu, Fifolski pamiętasz jak prosiłem Cię o odzyskanie loginu i emailu? To dlaczego mój email został zmieniony? Jakieś [email protected], chociaż nie jestem pewny w 100%, nikomu nie podawałem passów, nie mam keyloggerów, wirusów, niedawno odzyskałem kartkę z passami do tego konta, ale tam kliknąłem aby odzyskać hasło, mogę to jakoś odzyskać? Mogę podać stare hasło, musicie to gdzieś mieć..

Polecam serwer itp. lecz trochę mało osób jak na godzinę 19, kiedyś chunjo i jinno było przepełnione, nie wspominając o av1 i świątyni hw, a teraz? Ledwo pvp można wziąć z kimś, mam nadzieje że jeśli era nowych serwerów wygaśnie to zdziałacie coś i znowu będzie grać te 1k+.

Jeśli konto miało ponad rok to jedyne co po nim pozostało to twoja pamięć, bo konta tutaj usuwają po jakimś czasie, co do serwera to stało się z nim jak z globalem swoje lata świetności miał ale teraz minęły :/ co do pvp to nie nastawiałbym się na twoim miejscu gdyż na najlepszym eq klasowym pvp polega na hitach :/ 

PS: Serwer fajny był i teraz też jest ale kiedyś był o wiele wiele lepszy teraz niestety ale wybija on się dzięki stabilności i tym że jako tako team jest aktywny ;) 

Opublikowano

Jeśli konto miało ponad rok to jedyne co po nim pozostało to twoja pamięć, bo konta tutaj usuwają po jakimś czasie, co do serwera to stało się z nim jak z globalem swoje lata świetności miał ale teraz minęły :/ co do pvp to nie nastawiałbym się na twoim miejscu gdyż na najlepszym eq klasowym pvp polega na hitach :/ 

PS: Serwer fajny był i teraz też jest ale kiedyś był o wiele wiele lepszy teraz niestety ale wybija on się dzięki stabilności i tym że jako tako team jest aktywny ;) 

to konto nie ma roku, btw. wiem że usuwają przecież gram tu 2 lata+, konto jest od czerwca bodajże i było zalogowane ostatni raz wtedy kiedy się logowałem (lipiec o ile pamięć mnie nie myli) co do pvp to fakt, mam eq 5.5 archer no i trochę mało bije, biolog full opłaca się jeszcze jakieś misje które dodadzą dmg?

Opublikowano

to konto nie ma roku, btw. wiem że usuwają przecież gram tu 2 lata+, konto jest od czerwca bodajże i było zalogowane ostatni raz wtedy kiedy się logowałem (lipiec o ile pamięć mnie nie myli) co do pvp to fakt, mam eq 5.5 archer no i trochę mało bije, biolog full opłaca się jeszcze jakieś misje które dodadzą dmg?

Skoro grasz 2 lata + to powinieneś wiedzieć że misje od 100 do 250 też powinieneś zrobić + lodowego fenixa na max lvl wyexp i dmg masz spore ;D

PS: Serwer ma dużo lat i ciągle jest stabilny lecz zbyt łatwy i w sumie możecie edytować kategorie bo jedyne co jest w nim z mediuma to zarobek :( teraz stał się on bardziej easy :/

PS2: Serwer ciągle polecam i zadam jedno pytanie bo dawno nie grałem czy są jakieś nowe eventy czy ciągle te same szukanie moderatora itp.?

Opublikowano

Myślę że gry nie ma co zaczynać, serwer naprawdę był i niby jest dobry. Pamiętam jak grałem dawno temu :) naprawdę mnóstwo frajdy, ale niestety teraz mało graczy, a gracze którzy są online mają max lvle i już dawno porobione eq. Gdyby ruszyło s2 na pewno byłyby tłumy ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Tydzień współzawodnictwa

competition-256.png

Drodzy gracze !

Tym razem zmierzycie się sami ze sobą! Czeka na Was wiele wyzwań a zwycięzca może być tylko jeden.
W tym tygodniu wraca też długo oczekiwana Wojna Królestw!
Miecze i wachlarze w dłoń. 

PS. Mam też dla Was coś specjalnego na weekend ... 

Poniedziałek 06.10.14

18:00 Obrona Kamieni Metin

Środa 08.10.14
18:00 OX

Piątek 10.10.14
18:00 Inwazja z Oazie na Pustyni

Sobota 11.10.14

18:00 Wojna Królestw

f.png

Opublikowano

@AvarisTM
Co za marny spam. Typowa polska mentalność i konto spamera (spradziłem Twoje posty). Nawet nie wiesz co jest u nas na sewerze (max lvl to 250).

Do końca tygodnia chcemy dodać kolejne 10 poziomów. Ich wbicie nie będzie polegać tylko na expieniu.
Będzie trzeba wykazać się sprytem i mieć szczęście ;)
Zabieg ma na celu ruszenie topki, która jak wiadomo zastygła od kilku miesięcy. Chcemy, żeby gracze którzy wbili 250 lvl i odeszli z serwera przestali zajmować najwyższe miejsca w rankingu. Chcemy też zmusić ich do handlu z niskimi lvlami (dlatego dwa zadania będą opierać się właśnie o handel z niskimi poziomami).
Przypominam, że nowi gracze dostają od nas EQ na start (skrzynia iMetin), oraz specjalny item do buffowania (zastępuje on szamana do 150 lvla).

Od przyszłego tygodnia pojawia się też nowi GO, którzy będą starać umilać się Wasz czas spędzony na serwerze :)

Mam tez pytanie, może chcielibyście, żeby nasz swerwer otrzymał nową prezentację na YT ? Nie każdy widział co zmieniło się w przeciągu ostatnich kilku miesięcy a szkoda, bo jest co oglądać

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...