Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na jakich mapach exp zostal podniesiony? bo sie pogubilem w tym wszystkim.

Ale fajnie ze nadal pracujecie na serwerem :)

PS. Czy nadal wszedzie potrzeba buffa? bo jest to troche  monotonne a jak ktos ma gorszy komputer to juz wogole.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na jakich mapach exp zostal podniesiony? bo sie pogubilem w tym wszystkim.

Ale fajnie ze nadal pracujecie na serwerem :)

PS. Czy nadal wszedzie potrzeba buffa? bo jest to troche  monotonne a jak ktos ma gorszy komputer to juz wogole.

Chociazby na wanaheim.

Tak buff jest potrzebny.

Srij9JT.png

Opublikowano

Cały dzień.

PS. Exp leci jak petarda. Podkręciliśmy go konkretnie, więc teraz dojście do 200+ to tylko formalność.

Napiszcie mi też czego brakuje Wam jako niskim lvlom ? Ciężko jest zdobyć EQ na bossy czy do expa ?

f.png

Opublikowano

no z leksza ciezko zrobic eq na mapke 100lvl bez wkladania w is przy grze 2h dziennie to zajmuje dwa tygodnie okolo zeby eq mob zrobic ;/i ta durnota ze na kazda mapke buffa trzeba ;/

Opublikowano

no z leksza ciezko zrobic eq na mapke 100lvl bez wkladania w is przy grze 2h dziennie to zajmuje dwa tygodnie okolo zeby eq mob zrobic ;/i ta durnota ze na kazda mapke buffa trzeba ;/

:O eq na mapke na 100 lvl to kilka godzin a ty tutaj z 2 tygodniami wyjeżdżasz :O drop liście futra yeti matowe i inne duperele a na 100% zdobędziesz eq na mapkę 100 w kilka godzin :)

PS: Co do serwera wolałbym poprawiony S2 z inną administracją lecz z tymi samymi technikami ;) i brakiem możliwości dołączenia graczowi do teamu ;) (Tylko zaufane i sprawdzone osoby które nie kontaktowały by się z żadnymi gildiami chyba że w celach typowo informacyjnych) 

PS: Serwer polecam jak zawsze niezawodny imetin chociaż w prezentacji rozśmiałem się jak przeczytałem na temat broni które rzekomo zrobiono dla was a były one od kilkunastu miesięcy :O

lizesz im dupe gosciu bo chcesz zarobic na isie zenada;d

o_O jak GM może lizać im dupe skoro poinformował graczy o tym że naprawili słaby eq i że mogą zgłaszać kolejne błędy czy też coś do poprawki ;)

Opublikowano

Cały dzień.

PS. Exp leci jak petarda. Podkręciliśmy go konkretnie, więc teraz dojście do 200+ to tylko formalność.

Napiszcie mi też czego brakuje Wam jako niskim lvlom ? Ciężko jest zdobyć EQ na bossy czy do expa ?

EQ do expa, najlepiej zmniejszcie dmg mobów o parę % i wystarczy.

Opublikowano

Skrzynie iMetin prawie gotowe.

Włożyliśmy do nich takie EQ, żeby spokojnie wystarczyło nie tylko do expa, ale też na położenie Bossa czy rozbijanie Metinów.

Wczoraj powstał też item, po którego użyciu dostajecie "buffy od buffa" :P Działa on tylko do określonego poziomu i nie będzie w 100% tak dobry jak Szaman (trzeba im zapewnić pracę :D ) ale do wbijania poziomu wystarczy
Dodatkowo do każdej mapy nagrany będzie film jak expić ze sprzętem ze skrzynek + poradnik co do bonusów i jak tam zarobić.

Zrobimy też mapkę z ograniczeniem lvlu, żeby tylko mniejsze poziomy miały miejsce do dropienia ulepszaczy na własny użytek (wiem że teraz jest z tym problem bo silniejsi gracze wszystko zgarniają).

Pozostało tylko dodać to do gry przez weekend (mam nadzieję że uda się też stworzyć filmy).

PS. Zapraszamy na naszego Instagrama !

Niedługo wystartuje tam fajny konkurs dlatego nie zapomnijcie o przycisku Follow 
#imetin

f.png

Opublikowano

Skrzynie iMetin prawie gotowe.

Włożyliśmy do nich takie EQ, żeby spokojnie wystarczyło nie tylko do expa, ale też na położenie Bossa czy rozbijanie Metinów.

Wczoraj powstał też item, po którego użyciu dostajecie "buffy od buffa" :P Działa on tylko do określonego poziomu i nie będzie w 100% tak dobry jak Szaman (trzeba im zapewnić pracę :D ) ale do wbijania poziomu wystarczy

Dodatkowo do każdej mapy nagrany będzie film jak expić ze sprzętem ze skrzynek + poradnik co do bonusów i jak tam zarobić.

Zrobimy też mapkę z ograniczeniem lvlu, żeby tylko mniejsze poziomy miały miejsce do dropienia ulepszaczy na własny użytek (wiem że teraz jest z tym problem bo silniejsi gracze wszystko zgarniają).

Pozostało tylko dodać to do gry przez weekend (mam nadzieję że uda się też stworzyć filmy).

PS. Zapraszamy na naszego Instagrama !

Niedługo wystartuje tam fajny konkurs dlatego nie zapomnijcie o przycisku Follow 
#imetin

Kiedy można tych skrzynek się spodziewać? Strasznie fajny ten update, kiedy będzie wprowadzony w gre? 1f618.png

Opublikowano

Ja bym jeszcze cos zrobic z ulepkami np. broszki,liscie czemu? bo na rynku rzadko mozna je znalesc a nie chce mi sie robic dropki 

Broszki ok, a liście? Skoro jesteś aż tak leniwy to może tutaj nie graj bo wystarczy zrobić 30 level kupić antyexpa i rękwice iść na spota i z spota masz ok 10... serio?

Opublikowano

Najwieksza durnota na serwerze to buff wymagany na kazda mape...

Komu sie chce robic buffa zeby expic w av2??? na easy/medium?

Takto serwer bylby bez wad

Opublikowano

:O to coś nie jest wadą wadą jest tu zły balans postaci i broni oraz zbyt duża ilość statystyk jaką możemy zrobić na serwerze czyt. buffy z ponad 100% błogo o_O przy czym exp nie ma większego sensu bo nie ma ani % trudności takie bonusy to bardziej podchodzą pod 4fun :O medium to tam są tylko 2 misje zaś hardem można nazwać zdobywanie eq 5/5 dla nowego gracza

PS: Co do szamana po to on jest by go używać jakby buffy nie były potrzebne to by ta postać nie była stworzona do tej gry tutaj zachowali tą tradycje i buff jest potrzebny ;)

Opublikowano

do av2 wystarczą strzały, sam ogarniałem każdą klasą exp tam, ew. golemy

Opublikowano

Z tym buffem macie rację. Muszę o tym poważnie pogadać z górą :)
Na chwilę obecna proponujemy specjalny item, po którego "wypiciu" dostajecie buffy :P Takie 2 w 1, bo raz że lepiej się expi, dwa będzie fajniej w PvP.

Skrzynki są już praktycznie gotowe, czekam tylko na zakończenie prac przez naszego technika (chcemy, żeby itemy które dostajecie miały konkretne bonusy, bo to jest najważniejsze).

Dodatkowo jest problem z expieniem, stąd pomysł na poradniki. Napiszcie mi też czy EXP jest już ok ? Chodzi mi o ten do 100 poziomu.

Dodaliśmy też coś dla niskiego poziomu, w M3 respią się metiny i specjalny boss. Na mapę wejść można DO 145 poziomu więc nikt nie będzie Wam przeszkadzał (konkretne EQ do PvP zaczyna się od około 150 poziomu, dlatego nawet jeżeli ktoś z 250 zrobi dropa to nie będzie mógł go zapatrzyć w kosmiczne EQ).
Resp co 2 godziny a z metinów i bossa lecą najcenniejsze ulepszacze na serwerze :) Każde królestwo ma swoje M3 i 5 kanałów dlatego nie powinno być tłoku.

PS. Przez cały weekend lecą Hekso więc zapraszam (ktoś mi wczoraj pisał że przez 6 godzin nadropił ich prawie 2 tysiące :O )

f.png

Opublikowano

Z tym buffem macie rację. Muszę o tym poważnie pogadać z górą :)

Na chwilę obecna proponujemy specjalny item, po którego "wypiciu" dostajecie buffy :P Takie 2 w 1, bo raz że lepiej się expi, dwa będzie fajniej w PvP.

Skrzynki są już praktycznie gotowe, czekam tylko na zakończenie prac przez naszego technika (chcemy, żeby itemy które dostajecie miały konkretne bonusy, bo to jest najważniejsze).

Dodatkowo jest problem z expieniem, stąd pomysł na poradniki. Napiszcie mi też czy EXP jest już ok ? Chodzi mi o ten do 100 poziomu.

Dodaliśmy też coś dla niskiego poziomu, w M3 respią się metiny i specjalny boss. Na mapę wejść można DO 145 poziomu więc nikt nie będzie Wam przeszkadzał (konkretne EQ do PvP zaczyna się od około 150 poziomu, dlatego nawet jeżeli ktoś z 250 zrobi dropa to nie będzie mógł go zapatrzyć w kosmiczne EQ).

Resp co 2 godziny a z metinów i bossa lecą najcenniejsze ulepszacze na serwerze :) Każde królestwo ma swoje M3 i 5 kanałów dlatego nie powinno być tłoku.

PS. Przez cały weekend lecą Hekso więc zapraszam (ktoś mi wczoraj pisał że przez 6 godzin nadropił ich prawie 2 tysiące :O )

Expiłem wczoraj od 140 do 150 i powiem że całkiem ok, wbiłem 2 levele z pt z buffem. Mapa 150 kosmiczne dmg mobów mimo że mam prawie całe skompletowane eq.

Mapa przydałaby się do 150 poziomu, gdyż ludzie którzy teraz idą na mapkę 130 wbijają praktycznie 150 i wychodzą (oczywiście na +) a chciałbym zobaczyć tamtą mapkę.

Jeszcze jedna rzecz, rozmyślaliście nad tym bsem? Lub dodaniem do klienta (1 slotowy) w pythonie? Bardzo by to urozmaiciło rzecz a ceny by spadły, myśleliście nad tym?

Opublikowano

Expiłem wczoraj od 140 do 150 i powiem że całkiem ok, wbiłem 2 levele z pt z buffem. Mapa 150 kosmiczne dmg mobów mimo że mam prawie całe skompletowane eq.

Mapa przydałaby się do 150 poziomu, gdyż ludzie którzy teraz idą na mapkę 130 wbijają praktycznie 150 i wychodzą (oczywiście na +) a chciałbym zobaczyć tamtą mapkę.

Jeszcze jedna rzecz, rozmyślaliście nad tym bsem? Lub dodaniem do klienta (1 slotowy) w pythonie? Bardzo by to urozmaiciło rzecz a ceny by spadły, myśleliście nad tym?

ceny dzięki bs'owi by raczej nie spadły bo mało kto teraz wlicza 1/5 :P 5/5 woj/ninja chodzą po 100kp a jakby miało się zmniejszyć to i tak 95k p byśmy płacili xD 5kp różnicy przy takiej sumie nie zrobi :D zaś 50 kp już tak ;)

Fifi ja mam propozycje skoro wygląd broni zmieniliście to może odświeżycie zbroje i pomyślicie nad resetem dmg broni i całkowitym balansem postaci jak i abs'ów ;)

PS: Wiem że są to dosyć poważne jak i trudne do zrealizowania propozycje ale mimo tego są one bardzo pożyteczne jeśli chodzi o pvp nie ma ono teraz sensu bo skilli w ogóle się nie używa a jeśli już to 1 xD

Opublikowano

Co z mapami bo nie rozumiem ? :) Mapy są ok, nie możecie wbić 250 w jeden dzień :P

Skrzynki własnie zlepiam dziś w nocy powinny wejść na serwer (łącznie z itemem który będzie działał jak buffy szamana).

W M3 każdego królestwa respi się boss, z którego lecą ulepszacze (te najcenniejsze) dodatkowo na mapie są najlepsze metiny (kilka sztuk).
Resp co 2 godziny i ograniczenie poziomu DO 145, żeby dropy nie mogły mieć wykokszonego EQ przełożonego z wyższych poziomów.

Co do BSa - pogadam dziś, ale wolałbym dać Wam gotowe EQ, które wystarczy do expa i do zarabiania. Mając coś takiego będziecie mogli spokojnie iść na bossy czy na dropienie a "zarobek" spokojnie zainwestować w ulepszanie albo handel.

Kosmiczne ceny są podyktowane tym, że do tej pory szansę na dobry zarobek i na odpowiednią ilość ulepszaczy miały tylko wysokie LVLe z dobrym EQ. Teraz dzięki EQ na start i dodatkowej mapce powinno się to zmienić. Na serwerze więcej osób będzie mogło zrobić sobie dobre EQ więc jego cena spadnie :)

Kwestie bonusów 10 mob / 50 wartości też nadrobimy. Damy Wam odpowiedni kostium, którym nie da się handlować. Działa on tydzień, więc przez ten czas nowy gracz może spokojnie expić i chodzić na bossy. Wystarczy wbić 150 lvl (kwestia 1 dnia). Potem śmigasz na bossy i zarabiasz !

Pomyślałem też o dodaniu krętych kluczy jako za zabijanie mobów w atlantydzie. Wiem że do generała są kolejki a na Smoka jakoś iść trzeba.

f.png

Opublikowano

chillout.png

Chillout week

Event specjalny 

Wiecie że iMetin ma Facebooka i Instagrama ?
W weekend pojawią się tam specjalne posty. Wśród wszystkich osób, które je skomentują zostaną wylosowane nagrody (zestaw kont VIP w grze).
Dodatkowo rozlosujemy też kilka unikalnych kostiumów. Akcja będzie trwała przez cały weekend a w każdym poście będzie pojawiała się informacja o co walczymy.
Linki do naszych stron :

https://www.facebook.com/imetinpl
http://instagram.com/imetin.pl

Poniedziałek 30.06.14

18:00 ZUO na luzie

Środa 02.07.14
18:00 OX dla leniwych, nagrody co rundę

Piątek 04.07.14
18:00 Event Moderatorów

Sobota 05.07.14
18:00 Wyprzedaż kostiumów w Domu Aukcyjnym !

f.png

Opublikowano

ten serwer nie padnie szybko? bo mam zamiar zaczac grac teraz

tak wogole cos klienta nie idzie pobrac,klikam i sie laduje i nic

Nie musisz martwic sie o przyszlosc imetina.Serwer stoi juz kilka latek i nic nie wskazuje na to zeby mieli go wylaczyc ;)

Sprobuj moze z innego mirroru lub zmien przegladarke.

Srij9JT.png

Opublikowano

Co z mapami bo nie rozumiem ? :) Mapy są ok, nie możecie wbić 250 w jeden dzień :P

Skrzynki własnie zlepiam dziś w nocy powinny wejść na serwer (łącznie z itemem który będzie działał jak buffy szamana).

W M3 każdego królestwa respi się boss, z którego lecą ulepszacze (te najcenniejsze) dodatkowo na mapie są najlepsze metiny (kilka sztuk).

Resp co 2 godziny i ograniczenie poziomu DO 145, żeby dropy nie mogły mieć wykokszonego EQ przełożonego z wyższych poziomów.

Co do BSa - pogadam dziś, ale wolałbym dać Wam gotowe EQ, które wystarczy do expa i do zarabiania. Mając coś takiego będziecie mogli spokojnie iść na bossy czy na dropienie a "zarobek" spokojnie zainwestować w ulepszanie albo handel.

Kosmiczne ceny są podyktowane tym, że do tej pory szansę na dobry zarobek i na odpowiednią ilość ulepszaczy miały tylko wysokie LVLe z dobrym EQ. Teraz dzięki EQ na start i dodatkowej mapce powinno się to zmienić. Na serwerze więcej osób będzie mogło zrobić sobie dobre EQ więc jego cena spadnie :)

Kwestie bonusów 10 mob / 50 wartości też nadrobimy. Damy Wam odpowiedni kostium, którym nie da się handlować. Działa on tydzień, więc przez ten czas nowy gracz może spokojnie expić i chodzić na bossy. Wystarczy wbić 150 lvl (kwestia 1 dnia). Potem śmigasz na bossy i zarabiasz !

Pomyślałem też o dodaniu krętych kluczy jako za zabijanie mobów w atlantydzie. Wiem że do generała są kolejki a na Smoka jakoś iść trzeba.

Co do tego bossa w m3 to cos nie tak wbilem 130lvl masz za duzy lvl wbilem 80 to samo i 13 to samo.

Co do "gotowego eq" na czym by to mialo polegac ze nowy gracz dostaje wybonowane eq ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...