Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaid jeśli od kilku dni gram na tym i nie dostalem nadal bana to znaczy że nadal undetected?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na dzień dzisiejszy undetect , niestety wsparcia na najbliższe dni nie dam , więc uważajcie (info w sygnie) , jak ktoś coś będzie wiedział , piszcie tutaj żeby inni wiedzieli

Opublikowano

@Up wielkie dzieki.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

podobno nadal jest czysty ale to tykająca bomba zalecam uwage i przezornosc ja nadal czekam az autor wroci z wakacji moze wtedy ja poprawi zeby znow bylo mozna grac bez obaw

Opublikowano

Przeglądnąłem oryginalny temat i piszą że hack wciąż undetect i nie zanosi się żeby w najbliższym czasie jego status się zmienił z powodu code hack'a i tego że nie jest wstrzykiwany zewnętrznym programem więc spokojnie grajcie , trzymam rękę na pulsie póki jestem w domu.

Opublikowano

@up, jeśli będziesz grał z umiarem, a nie cheatował jak napaleniec to nic Ci się nie stanie. Ja ponad miesiąć cisnę na External esp i nie mam bana.

Tylko tak jak mówię.. graj z umiarem bo zawsze mogą Cię gracze zgłosić. Polecam ściągnąć również name fuckera.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

mi nie działa pokazuje się pasek na górze mam wyłączony full screen i nic nie działa włączam aim bota wciskam ppm czy przytrzymuje lub cross hair i nic

5mvx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...