Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On jest wykrywalny przez UAC3 ?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up no to nie moge doczekać się nowej wersji. Dobrze się zapowiada.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Ja mam nadzieje że taki aimbot jak jest to zostanie, bo dzięki temu trudniej go zauważyć.. Żadnych norecoilów tutaj nie chce ;D Chyba że się będzie dało wyłączyć.

Opublikowano

Hack jeszcze nigdy nie został wykryty , a nowa wersja prócz dodatków ma mieć niższy wskaźnik wykrywalnośći (z ok. 4% do 2%)

Opublikowano

@up to może zrobić tylko mod działu który ma urlop (a jest tylko 1 w dziale) lub globalmodzi którzy mają full pracy

więc nie jest to zależne odemnie

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Czy po aktualizacji jest dalej undetected czy można śmaiło używać??? Jaki jest jego status ??

Opublikowano

Gralem kilka dni na tym hacku i bylo wszystko wporzadku... ale dzisiaj chcialem po pracy troszke pyknac i nic... pasek w MPCej czesci ekranu sie pokazuje ale esp ani inne rzeczy nie dzialaja.... mozecie dac jakas rade aby dzialalo wszysko jak najlepiej ??

Opublikowano

Falcon 2.13 dodaje możliwość grania pod najnowszą , master cały czas robi source pod aktualizacja 3v która doda masę rzeczy .

Opublikowano

@tysio to opisz coś więcej , musisz mi podać co się dzieję , nie jestem jasnowidzem ;p

@bunshi ściągając z tąd hack'a (zawsze jest naj. wersja)

Opublikowano

Tak , ale nie jest to pewne :

I think I'm almost done with v3, just making some final checks/adjustments, will probably release sometime tomorrow.
Opublikowano

nie sciagajcie na razie bo cos nie tak z box esp ja i kilka osob ma ten problem ze widac przy obracaniu sie jak tna sie boxy i snapliny master o tym juz wie zobaczymy kiedy naprawi pisal ze juz naprawil ale sciagnelem i lipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...