Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hack master już naprawił śmiga jak ta lala zaid pewnie jak coś da update więc jumper że to najlepszy darmowy hack lepszego nie znajdziesz i też ma aimbota i co więcej w nowej wersji 3.0 jest triggerbot ktowy po namierzeniu automatycznie strzela. pzdrawiam wszystkich forumowiczow, udanej rozwałki.

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hack master już naprawił śmiga jak ta lala zaid pewnie jak coś da update więc jumper że to najlepszy darmowy hack lepszego nie znajdziesz i też ma aimbota i co więcej w nowej wersji 3.0 jest triggerbot ktowy po namierzeniu automatycznie strzela. pzdrawiam wszystkich forumowiczow, udanej rozwałki.

włączam haka i radar mi nie działa aim też nie widać okienko od radaru ale nie pokazuje może coś źle ustawiam ??

Opublikowano

włączam grę - odpalam haka - klikam F1 - i pokazuje się okienko od radaru i niby aim ale na radaże nikogo mi nie pokazuje a aim nie działa nie wiem o co chodzi może coś trzeba ustawić jeszcze ???

Opublikowano

wlacz gre w trybie okna (bez ramek) w ustawieniach graficznych wlacz hacka pojawi sie na gorze po lewej od f1 do f8 chyba ze masz 2.13 hackka to do f7 zeby uaktywnic aimbota przytrzymujesz na gostku ppm acha nie dziala pod win xp i win 8 ps najpierw uruchom hacka jako administrator potem gre w tym trybie okienkowym (bez ramek)

Opublikowano

wlacz gre w trybie okna (bez ramek) w ustawieniach graficznych wlacz hacka pojawi sie na gorze po lewej od f1 do f8 chyba ze masz 2.13 hackka to do f7 zeby uaktywnic aimbota przytrzymujesz na gostku ppm acha nie dziala pod win xp i win 8 ps najpierw uruchom hacka jako administrator potem gre w tym trybie okienkowym (bez ramek)

no ok ale teraz jak uruchomić radar i ppm ?! czyli że co mam na wroga nacisnąć i co to jest ppm ??

Opublikowano

prawy przycisk myszy sorry moglem napisac odrazu radar f7 wszystkie funkcje powinny byc automatycznie uruchomione z gory po wlaczeniu

wogole to powinienes widziec linie czerwone i niebieski i kwadraty a w nich sa wrogowie widzisz to?

Opublikowano

Aktualizacja do 3.0v , dodałem notkę na jakich modyfikacjach/wersjach gry hack działa

Co do hacków , na pirata narazie ich nie ma (w sumie znam tylko no recoil na IW5MP)

Opublikowano

NOWA WERSJA V 3.1

Lista zmian :

Changes since version 3.1 (25th August 2012):

- Added a triggerbot setting

- Set RENDER_INTERVAL back to 10 like in previous versions (so the aimbot would work the same)

- Fixed the aimbot.

Opublikowano

co to triggerbot ?

Trigger bot to automatyczny mechanizm spustowy, który reaguje wyłącznie w momencie kiedy użytkownik ma na celowniku określony cel

''Patrykkos'

Opublikowano

AKTUALIZACJA ! ! ! V3.2

Changes since version 3.2 (26th August 2012):

- Fixed triggerbot to only aim at enemies

- Possibly fixed window size issues.

Opublikowano

@lukaszib dzięki za pomoc , ale nie będzierz musiał już pisać , na aktualizację patrze często , a dodatkowo do tematu dodam change log

@Shadowking tak , powinna

Aktualizacja hack'a do 3.2v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...