Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

hmm a jeśli załóżmy że byłby detected to co po prostu nie będzie działać jak go włączę ? i np włączę go a on nie działa i co wtedy bana dostanę? bo VAC by wykrył że go włączyłem ta?

Wieczna Susza  :D

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hack bd dzialal z dana wersja gry niestety jesli jest detected wtedy Vac banuje nam gre na naszym koncie sam hack bd chodzil ale Vac odkryje go jesli bd juz detected

Uczeń
Opublikowano

Pytałem czy na nierankingowych może mnie VAC zbanować?

Uczeń
Opublikowano

aha ok to fajnie ;D

a gdzie to pisze czy serwer chroniony przez VAC jest czy też nie?

Opublikowano

Patrz na taki znaczek jak wybierasz serwer (na górze powinien być VAC , wszystko w dół od niego oznacza czy jest na serwie czy nie)

Tak , nie znasz dnia ani godziny , ale na raz nie wszystkich banują , więc można się uratować , tylko czytać czy inni mają bana i mieć odrobinę szczęścia

Opublikowano

zaid, to ja najwidoczniej to szczęście mam (chociaż w życiu mam strasznego pecha) bo od 3 tygodni gram ok. 3-4h na eternal esp+name fucker i nie ma bana.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Chyba już wykryty, ale nie wiem. Włączyłem go grałem grałem (używałem go dawno) a tu jeb rozłączono z iwnet patrze nie mam bana, ale dziwne, że to akurat dzisiaj jak był update vacka + steama, boje sie o bana, ponieważ dają bana po kilku dniach też ktoś tak miał?

Opublikowano

Nie nie da się takiego zrobić , bo (chyba) musiał by się włamać na baze danych VAC . Ale spokojnie , hack jest często aktualizowany , i ani razu nie wykryty , a jak coś dam znać.

@up sprawdź czy da się włączyć hack'a ? , niestety strona gdzie dał ją główny autor nie działa , i nie mam jak sprawdzić jego status

Uczeń
Opublikowano

Czytałem na elitepvpers ostatni post pod tym cheatem i nie wiem czy dobrze wszystko zrozumiałem ale chyba cheat bedzie wykryty lub już jest ponieważ założyciel posta został chyba zbanowany czy coś powtarzam nie wiem czy dobrze zrozumiałem niech zaid się wypowie

Uczeń
Opublikowano

aha to mój błąd przepraszam myślałem że na elitepvpers główny temat jest

Opublikowano

@e0n nie pisz doubl'ów

Usuńcie linki do forum bo może być uznane jako reklama forum , takie rzeczy piszcie sobie na pw bo można łatwo wyłapać %

z tego co widze hack wciąrz działa i undetect

Opublikowano

Jak mogę go źle używać, skoro robię według instrukcji ? W konsoli jest wszystko jak należy, żadnych errorów. Nawet mam menu cheata, ale nie działa w grze..

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

hmmm to nie wiem ja tam odpalam hacka odpalam gre z pulpitu w trybie okienkowym z framugami i dziala mi musiales cos skopac albo cos masz skopane z kompem

Opublikowano

Może to być przez to, że odpalam grę przez Tekno ? Mam pirata, więc muszę tak odpalać

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...