Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaid mam pytanie dawno nie wchodzilem i wogole na forum poszukuje jakiegos BydloBota lub zwyklego ESP tylko ze na XP jest cos takiego ( sory ze pytam w tym temacie )

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej dokładnie 25 maja hack mi przestał działać nie wiem co się stało ale ani boxów nie widze ani nie mam aimbota mimo iż mam w trybie okienkowym i jest ten pasek panelu hacka. Wszystko przed tem ładnie działało czy jest znowu jakaś aktualizacja Mw3 czy nie? Proszę o odpowiedź

Opublikowano

czy wykryte jest ?? chcialbym jeden dzien caly pograc tylko nabic levele i potem sobie odpuscic zabawe z tym

Opublikowano

Szansa bana jest zawsze , przy użyciu namefakera szansa na bana wynosi 0% ale tylko od strony ludzi , zawsze może was zbanować system , lecz narazie hack jest UNDEDECT

Opublikowano

1.wlaczasz hack przez loader

2.wlaczas gre w trybie okienkowym i aero w windows 7

3 wybierasz opcje od F1 do F4

Wyszła wersja 2.9 Zmiany:

- Added a crosshair option

- Renamed the FONT_QUALITY option to TEXT_QUALITY

- Added extra protection against VAC

- Reduced file size and possibly optimised speed

Opublikowano

nie jestem znawca od tego ale tego hacka raczej nie da sie przerobic bo on dziala z Aero z visty i 7 a jak wiadomo xp go nie posiada jakiego masz kompa?? moze warto zaaktualizowac windowsa do 7??

Opublikowano

o aktualizacje proszę prosić autora topicu niepisana zasada jest taka ze nie daje się na jednym forum odnośników do innego forum a nie bd zakładał nowego topicu tylko dlatego ze wyszła aktualizacja

Opublikowano

Ja mam taki problem ze odpalam normanie mw3 w okienku z framugami potem odpalam hacka i mam w górnym rogu na zolto f1,f2 itd. ale nic nie dziala ;/

Jeśli dasz + odwdzięczę się ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...