Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi już nie działa wersja 1.9.433! i avast zaczął traktować jak malware ale długo grałem nie wiem czy u was po aktualizacji też nie działa widzę tylko celownik

Opublikowano

hack nie dziala na wersji 1.9 niestety czekamy na update hacka chociaz nie wiadomo czy nie zostal wykryty wraz z tym patchem

Opublikowano

był to chyba najlepszy darmowy hack ;-) szkoda.

Był? nadal jest stary. Czytasz w ogóle co on napisał? hack będzie zupdatowany jeśli został teraz wykryty koleś sie postara i zrobi tak żeby znów działał master sie na tym zna.

Uczeń
Opublikowano

skończcie ten SPAM! cheat już nie działa ponieważ wyszedł update gry...!!

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Apdejt do wersji 2.11 , działa na najnowszej wersji , i jest prawdopodobnie wciąż undetect

Proszę moda o zmiane tematu z 2.10 na 2.11

Opublikowano

mi wywala blad i zamyka gre jak zmienie fake nameerem swoja nazwe i gram na tym i teraz nie wiem czyja to wina fakemakera czy tego hacka

Opublikowano

@superkolo Da się , ale trzeba by było edytować programem

@lukaszib Spróbuj bez namefakera , sprawdź tylko czy ESP działa , jeżeli tak to oznacza że name z ESp sie gryzie

Opublikowano

Z reguły nie piszę na jaką wersję bo jeżeli jest aktualizacja i ktoś piszę że nie działa mu zawsze ktoś szybko odpowiada że był update , a jak ktoś powiedzmy nie grał przez 1msc a chce pograć na multi to i tak automatycznie musi z updejtować grę więc na 1 wychodzi.

Opublikowano

@luki

Zmień napewno

RENDER_INTERVAL = 20

na

RENDER_INTERVAL = 10

(lub mniej jeżeli masz dobry komputer)

i pokombinuj z

BOT_SPEED_1 = 6
BOT_SPEED_TICK_1 = 15
BOT_SPEED_2 = 3
BOT_SPEED_TICK_2 = 30
BOT_SPEED_3 = 1.8

(ja nie moge gdyż nie mam kompa)

Opublikowano

@sitinicki tak

@Falcon dziadostwo? zrób lepszy , jest to jedyny hack który jest tak często aktualizowany , działa i w dodatku undetect

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...