Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi nie może sie to uruchomić.... jest napisane "An Error occured when writing the executable, make sure that if you close any others instances of the hack before trying again" i tylko tyle, to wywala przy odpalaniu hacka.

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miałem to samo na avascie ale po aktualizacji hacka do 2.11 jest gitara może wyłącz antyvirusa całkowicie

cały czas undetected jest git !

Opublikowano

W menu cod'a mp wejdź w opcje , i w nich zmień tryb wyświetlania na tryb okienkowy (będą 3 opcję , 1 pełno ekranowa 2 okienkowy bez framóg 3 zwykły okienkowy) , i o ile sie nie mylę można też za pomocą skrótu alt+enter , ale nie jestem pewien

Opublikowano

PelsonMX nie wiem jak . Pobrałeś najnowdzy ten hack i warzne pytanie osrginał masz mw3? to wina napewno antywira zmień na inny jak raz ci zablokował to tak będzie i tyle. Ale w sumie dla głupiej gierki zmieniać anty vira skoro jest dobry bez sensu.

Opublikowano

Uwaga chyba jakaś ostra aktualizacja CODA MW3 nie radze korzystać z haku bo może zostać wykryty (nie wiem czy mam racje) ale tylko ostrzegam ,że jest aktualizacja !!!

Opublikowano

Nie mam żadnego info o możliwej wykrywalności ani banach , możecie grać spokojnie dalej ;p

chyba że bardzo się boicie to nie grajcie 3 dni , jak coś dam znać

Opublikowano

@Up ja tak samo. To jak undetected nadal? Bo się boje teraz ;P

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Jak mogą być bany skoro wersja Cod ta sama. Gram wczoraj i dzis i jest ok.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

update nie musi byc COD ale moze byc VAC i wtedy sa bany jesli cheat zostanie wykryty co mi sie podoba w tym cheacie?? ze nie trzeba go wstrzykiwac takie cheaty szybko padaja a ten jak widac nie byl ani razu detected :Di nadal chyba nie jest

Opublikowano

Mam problem niewiem jak mam zrobić to w trybie okienym prosze o pomoc ??

Witam dziś przedstawię wersja 2.11v jednego z nie wielu działających ESP do mw3.

scrkt.jpg

Instrukcja:

-Ściągacie hack

-Wypakowujecie

-Uruchamiacie hack

-Włączacie grę (tylko i wyłączenie w trybie okienkowym z widocznymi framugami!)

-Klikacie F1 aby widzieć panel hack'a

Downoload:

http://speedy.sh/qrzbe/MW3.NET-External-ESP-2.11-by-master131.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/87717b0b952ad5eee64ab1a5697bcdea78d2b87824857bb6b4bedb7a9656e1f3/analysis/1334740326/

Porady/Uwagi:

Aby użyć aimbot'a należy go włączyć a następnie przytrzymać ppm

Aby hack działał musicie włączyć cod w trybie okienkowym z framugami

Jeżeli chcesz widzieć tylko box zmienisz wartość w pliku config.mw3esp z COLOR_FRIENDLY = 0x7F0000FF na COLOR_FRIENDLY = 0x000000FF , jeżeli nie działa ci aimbot upewnij się że plik config.mw3esp masz "SENSITIVITY_OVERRIDE = 5"

Na tej stronie:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms681382(v=vs.85).aspx

jest lista errorów (np: #5 to wymóg włączenia jako administrator) , errory są napisane w konsoli

Brak wsparcia dla systemów XP!

jak mam zrobić w trybie okienym na win 7 ?

jak mam zrobić w trybe okienym ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...