Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UPDATE:

Changes since version 2.10 (5th June 2012):

- Improved the speed of the hack, should be on par with v2.8 or lower

- Added a EXECUTABLE_NAME option for those having anti-virus issues

Opublikowano

Update do wersji 2.10 , osoby które mają problem z konfiguracją , proszę niech podadzą code i miejsce z jakim mają problem

na gg nie moge wejść bo komputer mi nie działa.

Opublikowano

mam chyba bana bo na serwery nie moge wejsc:( da sie jakos ominac?

MC PREMIUM USER OD 2011.05.11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11MAJ !!!!!!!!!!!

Opublikowano

lukaszbik, tryb Hardcore, najlepiej likwidacja potwierdzona + rozsądna gra na wh/aimie i nikt Cię nie zraportuje ;]

Ale mimo to ja mam zablokowany profil na steamie + uzywam name fuckera.

Edit:

Ta wersja V2.10 to najnowszy update?

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Mam pytanie zaid słuchaj jak był Ten hack w wersji 2.4 to wszystko ładnie śmigało i był tylko aim i wh ale teraz jak jest 2.10 to przez te inne rzeczy strasznie mi laguje da się jakoś wyłączyć te funkcje? Tak na marginesie co daje snapline itd

Opublikowano

@superkolo

To wyłącz hotkey'ami nie potrzebne funkcję , a jak bardzo ci zależy na fps to w konfigu zmień linijke

RENDER_INTERVAL = 20

na

RENDER_INTERVAL = 50 (lub więcej)

jest to czas odświeżania esp w mili sekundach , czyli 1000 = 1s , im większy odstęp tym mniejsze z użycie procka (ale spowoduje lagi ESP)

Opublikowano

Chodzi mi o to, że jak i tak wyłącze to i tak laguje przez to bo jest zainstalowane w panelu hacka a jak usuwam w config to pisze, że nie znalazło i nie można uruchomić przy okazji da sie może zrobić tak aby box cały czas był przy graczu, ponieważ jak mam duże lagi to nie rusza sie z miejsca ;/

Opublikowano

@up żeby box był cały czas przy graczy musiał byś zmniejszyć render interwall ale to zwiększyło by ci lagi , co do funkcji nie wiem czy dam radę teraz to zrobić bez kompa (w samym configu chyba nie da rady)

@Juanplex tobie coś żadne ESP nie chce działać , nie wiem czym to jest spowodowane

Opublikowano

@up żeby box był cały czas przy graczy musiał byś zmniejszyć render interwall ale to zwiększyło by ci lagi , co do funkcji nie wiem czy dam radę teraz to zrobić bez kompa (w samym configu chyba nie da rady)

@Juanplex tobie coś żadne ESP nie chce działać , nie wiem czym to jest spowodowane

Sory mi wgl połowa hacków nie działa.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

narazie niewykryty jest wiec tylko raporty ale czy wogole da sie kogos jeszcze zraportowac?? ja probowalem nie moglem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...