Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Name Faker 6.2v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię pierwszy hack takiego typu który pojawił się w szerokiej palecie moich tematów z hackami . Działa on na zasadzie że ukrywa nick , i nikt nie jest w stanie dowiedzieć się jaki jest nasz prawdziwy nick (w afekcie nie może na z reportować )

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy grę

-Włączamy hack

-Patrzymy czy to jest twój nick (ramka na górze) , jeżeli nie klikamy no , jeżeli tak klikamy tak

-Wpisujemy nick jaki chcemy i klikamy Fake

C2q67o3.png

Downoload:

http://www.mediafire.com/?o2esy83ubc90c52

Skan:

https://www.virustotal.com/file/5595c0c18904c3bb0d05582942cd80fee880c36534fdd07dd2a45bc82b254d53/analysis/1344718984/

Porady/Uwagi:

Przypuszczam że właśnie tak używa się ten namefaker , lecz nie jestem pewien , a sprawdzić nie mogę (nie mam kompa) , w razie czego pokombinujcie i podajcie prawidłową instrukcję pod tematem.

Testowany na win7 64bit aero mode on

Opublikowano

To wkońcu oni widzą nasz nick tylko nie mogą zreportować ? czy oni też widzą kwadracik?

Widzą kwadracik bo czasem piszą"kwadracik jeden" tylko się pytam jakim cudem ktoś poznał mój nick.

Opublikowano

prędzej nie złapało ponieważ było włączony w menu gry był kwadracik na mapce jak pisałem tez nie było nicka z tond moje zdziwienie. ale wszystko wróciło do normy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lexus. pomyśl , jeżeli ustawie sobie nick ^1 , bedzie UnnamedPlayer1 co oznacza że mamy nick ^1 , wiec ten kto sprawdzi graczy online w meczu odrazu wie jaki ma nick , ten hack zamienia ci na kwadrat który już jest ciężki dla innych (brak wyświetlanej nazwy) , dodatkowo realny inny nick , więc przeciętny gracz cod nie ogarnie o co chodzi , hack jest BARDZO przydatny dla hackerów , lub hostów zmodowanych globalnych gier

Opublikowano

LOL . Niby czemu nikt nie może Cię zreportować ? Jak reportujesz to nie wpisujesz czyjegoś nicku tylko klikasz na niego w lobby i naciskasz RAPORT czy coś w tym sednie . Według mnie hack troche bezużyteczny .. ale to tylko moja opinia .

Opublikowano

Z tym nie ma obawy , jak mówiłem mało kto jest na tyle inteligentny , i ma chęci, skoro może poprostu wyjść.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a wcześniej grałeś w coś? znaczy w jakiś tryb , bo odrazu jak włączysz grę i wchodzisz w lobby (bez wybrania gry) użyć tego

Opublikowano

Niestety brak mi pomysłu co może być tego powodem , niestety narazie jesteś skazany na czekanie na update , i używanie starszej wersji.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...