Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Multi tool.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię bardzo dobry trainer 5 w 1: Weapon Editor + Killstreak Editor + Name Faker + Stats Editor + Level Editor na aktualną wersję.

Instrukcja:

-Ściągacie hack

-Wypakowujecie

-Uruchamiacie hack

-Włączacie grę

-Wchodzicie w koszary i zaznaczacie interesujące was opcję

-Gracie parę meczy

menuxsz.png

Downoload:

http://speedy.sh/euDyT/MW3-Multi-Trainer-Remake.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/58ff5f65f651d0b07e60fa780820f79185656fa078f2dd1f830a4a8735fcca0b/analysis/1340505608/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zajebiście, to działa ...

Szkoda, że cod się wyłączył od dawania statów na 255 :D

Ale działa, leci like :)

Opublikowano

nie łapie to nie działa mi :/

włączam tego trainera , potem gre i ? w koszarach nie mam tego muszę zminimalizowac i wtedy w tranierez sobie wybieram , ale potem gdy maksymalizuje to nicccccc niemam nawet jak gram te 2 mecze...

proszę o instruktaż :P

HeLp !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up importuję ks z wsparcia do szturmu (np masz predator , zrobiłeś 3 kille , giniesz , po spawnie masz znowu 3 kille , robisz 2 i możesz wezwać predatora)

Opublikowano

Wykrywalne? Można bana zarobić? Chciałem sobie o 0.25 kd podnieść ale dopiero mw3 kupiłem i nie wiem czy warto ;)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Uczeń
Opublikowano

@Ustonianka nabij z 10-20 godzin gry i dopiero potem się tym pobaw ;)

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Mam ponad 20h :D Myślicie że poprawa kd o 0.25% (mam 50lvl) będzie niezauważalna ? ;)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rady dla wszystkich innych , jeżeli downoload to Speedyshare , oznacza że hack jest stary( jak jeszcze nie trzeba było premki na speedy) , i nie działa na aktualną wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...