Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łe tam, gadanie :D Większość się spina i piszą że nie zagrają, a gdy tylko serwer wystartuje i tak będą grać ;p Nie grałem na poprzednich balmorach, i chce zacząć od tej s3. Z opini ludzi z tego forum wynika że serwery balmory są najbardziej dopracowanymi w Polsce, więc chyba lepiej poczekać i pograć na serwerze bez żadnych bugów etc?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nigdzie nie moge znalezc strony z balmora podesle ktos linka ? Pogral bym w sumie na tym moze i fubu by cos ciekawego odpalil jakies bryleczki za PLNy

Venum

Opublikowano (edytowane)

Jak ten serwer nie działa jeszcze nawet, to w co Ty chcesz pograc?

Nigdzie nie moge znalezc strony z balmora podesle ktos linka ? Pogral bym w sumie na tym moze i fubu by cos ciekawego odpalil jakies bryleczki za PLNy

Do tej pory broniłem tego barana Bambuska, ale co on odjebał do tej pory to glowa mala, powinien na fiucie ustac a odpalic serwer w ten piątek, nie zrobił tego kolejny tyg.

Edytowane przez Koles.
Opublikowano

Szczerze to nie polecam jednak xD do normalnych osób nie czekajcie na ten serwer. ten Srubu to totalny idiota, wystarczy wejść na ts żeby posłuchać co on pierdoli za kocopoły.

Start podobno znów za tydzień, szkoda jedynie bambuska, ale cóż :P

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Szczerze to nie polecam jednak xD do normalnych osób nie czekajcie na ten serwer. ten Srubu to totalny idiota, wystarczy wejść na ts żeby posłuchać co on pierdoli za kocopoły.

Ty to masz najmniej do gadania :) Ile ty przekładałeś start Itarius'a? 

Opublikowano (edytowane)

Co ma tu mój serwer do rzeczy xD? jestem także zwykłym graczem i oceniam na zasadzie tego co słyszałem względem innego, więc przymknij pyszczek  :lenny: (ale jak tak bardzo cię to ciekawi to itarius wystartował jakieś 8dni po)

Edytowane przez Sielu

Regulamin sygnatur

Opublikowano

itariusa porównywać do balmory pls 

Opublikowano

Co ma tu mój serwer do rzeczy xD? jestem także zwykłym graczem i oceniam na zasadzie tego co słyszałem względem innego, więc przymknij pyszczek  :lenny: (ale jak tak bardzo cię to ciekawi to itarius wystartował jakieś 8dni po)

Ma to do rzeczy że jeżeli chcesz kogoś pouczać to sam rób to dobrze ;) 

Opublikowano

Czy ja kogoś pouczam? czytanie ze zrozumieniem boże.. xD

Koniec dyskusji, za niski poziom.

Regulamin sygnatur

Opublikowano (edytowane)

Teraz to już jest arcy śmieszne, ludzie władowali pewnie +/- 50k zł w serwer a oni sobie jaja robią i przekładają start, zero info ani nic. Jak tak dalej będą przekładać to samia zdąży wcześniej wystartować i wtedy fubu będzie miał jeszcze gorszą frekwencje niż na balmorze s2. Szczerze to tego właśnie fubu życzę, wtedy zobaczy jaki błąd popełnił. Tak jak ktoś wcześniej pisał, bambusek powinen na chu** stanąć żeby postawić ten serwer jak najszybciej, bo teraz to już nie chodzi o to że ludzie chcą po prostu pograć, ale władowali w to masę pieniędzy... 

Edytowane przez bedefix
Opublikowano (edytowane)

Teraz to już jest arcy śmieszne, ludzie władowali pewnie +/- 50k zł w serwer a oni sobie jaja robią i przekładają start, zero info ani nic. Jak tak dalej będą przekładać to samia zdąży wcześniej wystartować i wtedy fubu będzie miał jeszcze gorszą frekwencje niż na balmorze s2. Szczerze to tego właśnie fubu życzę, wtedy zobaczy jaki błąd popełnił. Tak jak ktoś wcześniej pisał, bambusek powinen na chu** stanąć żeby postawić ten serwer jak najszybciej, bo teraz to już nie chodzi o to że ludzie chcą po prostu pograć, ale władowali to masę pieniędzy... 

0 info? Polecam przejrzeć fb "FUBUxMETIN"

Edytowane przez xMox
Opublikowano

Po woli odechciewa mi się grać, jak słucham tego fubu. Byłem chwile temu na ts, to jakieś gracz spytał się o coś w grze pytał, a ten zaraz mu rodziców obrażał, druga kwestia, e nic nie robi szczególnego, a mówi na ts, że ile ten bambusek może to ogarniać. Jest skończonym idiotą szkoda, że taki serwer ma tak zjebanego człowieka w administracji. 

Byłem od początku na ts, jak wbił na kanał i ludzie do niego z kulturą, a on zaraz albo obraża lub grozi banem. Serwer jest dobry, ale admin to jakaś porażka, grałem na naprawde wielu serwerach i nie spotkałem się z takim adminem, który obraża swoich graczy.

Opublikowano

Po woli odechciewa mi się grać, jak słucham tego fubu. Byłem chwile temu na ts, to jakieś gracz spytał się o coś w grze pytał, a ten zaraz mu rodziców obrażał, druga kwestia, e nic nie robi szczególnego, a mówi na ts, że ile ten bambusek może to ogarniać. Jest skończonym idiotą szkoda, że taki serwer ma tak zjebanego człowieka w administracji. 

Byłem od początku na ts, jak wbił na kanał i ludzie do niego z kulturą, a on zaraz albo obraża lub grozi banem. Serwer jest dobry, ale admin to jakaś porażka, grałem na naprawde wielu serwerach i nie spotkałem się z takim adminem, który obraża swoich graczy.

Jednym słowem jest niewychowany  :s

Opublikowano (edytowane)

Dlatego mówię, że bambusa szkoda, ale jak widać niektórzy gracze metina lubią jak się nimi zamiata i wyzywa na każdym kroku xD jeszcze mu w isa dowalili :D  (dla ameb co zaraz wyjadą, że mam ból dupy, spierdalać, bo bambusowi się należy co jak co za to, że kiedyś ze zwykłymi plikami pomagał na początku jak powstawały serwery metina)

No nic, już wiadomo jak dla mnie mimo, że nie oglądam ani nie znam isamu itd dlaczego tak jechał po tym idiocie.

Edytowane przez Sielu

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ale wy się spinacie. xD Sam władowałem trochę hajsu bo wiem, że mogę i koło c***a mi lata czy wystartują teraz czy za tydzień lub dwa. Wiem, że tego nie stracę i tyle.

Opublikowano

Jest 03.12.16r A ONI NADAL WIERZĄ,ZE BALMORA WYSTARTUJE XDDDDDDDDD

na fb info od fubona że do 9 moze wystartują :D

Opublikowano

Jest 03.12.16r A ONI NADAL WIERZĄ,ZE BALMORA WYSTARTUJE XDDDDDDDDD

na fb info od fubona że do 9 moze wystartują :D
Ktora to juz data? Dwunasta?
Opublikowano

Prestia miała jakieś 15/20min opóźnienia. Zgadzam się ze zdaniem Siela. A więc?

Jak z Antarisem, zamiast po prostu przesunąć start serwera na czas nieokreślony i wystartowaniu jak będzie już wszystko gotowe to oni ciągle jakieś fejkowe daty podają. Ale w sumie co im to szkodzi, gracze i tak będą grać xD

tenor.gif

Opublikowano

Szczyt bezczelności, tyle osób wydało na isa, z tego co widziałem screeny jak niektórzy mieli po 8k sm nie wiem jakim sposobem czy tyle wydali czy to jest "rekompensata". Brawo dla was. Szkoda bo na prawde chciałem pograć sobie na balmorce. Myślę że odczujecie DUŻY spadek graczy. Powodzenia

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Szczyt bezczelności, tyle osób wydało na isa, z tego co widziałem screeny jak niektórzy mieli po 8k sm nie wiem jakim sposobem czy tyle wydali czy to jest "rekompensata". Brawo dla was. Szkoda bo na prawde chciałem pograć sobie na balmorce. Myślę że odczujecie DUŻY spadek graczy. Powodzenia

coś takiego?

qWfvHMi.png

jak tak to to moje było, magia "zbadaj element"

kto by 1,5k zł wydawał na is :v

tenor.gif

Opublikowano

coś takiego?

qWfvHMi.png

jak tak to to moje było, magia "zbadaj element"

kto by 1,5k zł wydawał na is :v

Dokładnie o to chodziło. Zaprzepaścili szanse na zrobienie dobrego serwera niestety.

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

To jest ten s3 serwer ? Wystartowalo to juz ? Daj ktos jakiegos linka bo wchodzac na balmorke to mnie na s1 wrzuca ..

Venum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...