Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mate wiem, że masz tam jakiś kontakt z administracją zaproponuj im żeby zwiększyli resp metinów i bosów bo na 4k osób co będzie cudem ktoś owe metiny czy bosy spotka. Druga sprawa to ku z metinów leci ich tylko 1szt z metka a trzeba 55 do g to hard w porównaniu z tym ile będzie metinów na mapie.

Sprawa wygląda tak, że oni nie byli przygotowani na +5k graczy. Aktualnie wczoraj było z 5k online, a prawie drugie tyle chciało się zalogować.  Dziś zmiana maszyny, jak się uda to  wieczorem beta, która bedzie online cala noc i pewnie dzień. Jeśli wszystko by grało, to serwer startuje od razu po becie, jeśli nie czekamy do piątku. 

Nie byli przygotowani na taka ilość, dlatego bedzie wiecej channeli i możliwe, że spoty/metiny będą zwiekszone. 

Siemka :P Pewnie kazdy z nas by chcial zeby serwer wystartowal w srode ale Ty nie masz takiej mocy aby to zrobic ale w imieniu wszystkich czy moglbys tam troszke pogadac aby start szybciej sie odbyl jezeli wszystko bedzie git :)  I tak jak kolega wyzej wspomnial troszke szybszy resp bosow / metinow albo po prostu troszke wiecej ich najebac u know. Dziekuje z gory :P

Pisałem już, że wczoraj bamusek wczoraj mówił na ts, że dzis i jutro będzie beta, a jak będzie wszystko okej to będą odpalać, bo wie jak ludzie czekają na ten serwer. 

Trzeba być dobrej myśli, że już w srodek zagramy, bo w razie czego zawsze można jeszcze coś poprawić do piątku i ludzie cały weekend będą mogli sobie już spokojnie grać.

Wiem, że większość chodzi w tygodniu do pracy lub szkoły, ale jeśli serwer wystartuje szybciej to mamy pewności, że w weekend już będzie wszystko ogarnięte. Bo nie chce znów cały weekend nie grać, bo się okaże w piątek, że są jakieś problemy i znów w weekend nie bedziemy grać.

Masz racje ;p Ci co mowia i sie wkurwiaja ze nie wychodzi teraz itd to i tak zagraja jezeli wyjdzie w weekend ;d No coz wystarczy poczekac

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Siemka,

Na chwilę obecną przepraszamy wszystkich za powstałe problemy przy starcie s3. Prosimy o cierpliwość!

Sprawa wygląda tak:

- przyczyną leży po stronie logowania AUTH z tego powodu na serwer mogła zalogować się tylko nie liczna grupa osób (ok 5 tyś) 

- czas logowania na serwer oscylował w granicach 3 h lco było kpiną? a jak uda Ci się zalogować to i tak cie za jakiś czas wywali w zależności od neta.

Co prawda były wyjątki że grało około 4800 osób dlatego powbijały max 40 poziomy xD

Nasze zadanie:

Zlokalizować przyczynę blokowania AUTH aby można było otworzyć bramę dla hordy graczy beż żadnych lagów podczas otwierania depo.

Być Może zmienić maszynę na mocniejszą

Poprawić kilka błędów z przedmiotami

To wszystko potrwa myślę że do piątku aczkolwiek może krócej.

Po w/w czynnościach nastąpi:

- reset wszystkich itemów oraz poziomu graczy ponieważ co z tego że na serwer wbiło p5k graczy jak druga połowa nie mogła?

+ wszystkie zakupione sm zostaną zwrócone na konta graczy.

więc nie ma obaw że coś nie pyknie.

Jest nam przykro za powstałe problemy jednocześnie jesteśmy w szoku że taka ilość fanatyków metina nas odwiedziła !

Uciekamy do roboty bo czas nas goni, oczekujcie na info!

Przepraszamy i Pozdrawiamy

Ekipa Balmora.pl

INFO NAJNOWSZE 

Edytowane przez Apa3.
Opublikowano

w godzinach "późno wieczornych/nocnych" miała ruszyć beta. mamy poludnie i cisza. siedzi ktos tam na ts u fubona i ma jakies info?

Opublikowano

Było powiedziane, że BYĆ MOŻE  ruszy późnym wieczorem jak już. Niby dziś po po obiedzie możemy czegoś się spodziewać.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Było powiedziane, że BYĆ MOŻE  ruszy późnym wieczorem jak już. Niby dziś po po obiedzie możemy czegoś się spodziewać.

Ja juz miałem obiad. Mielone, ziemniaczki i buraczki. Ziemniaki od babci, mięso mielone od zyguły, buraczki od mamusi. Mówie wam świetny obiad.

Prawie tak jak Balmora xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Było powiedziane, że BYĆ MOŻE ruszy późnym wieczorem jak już. Niby dziś po po obiedzie możemy czegoś się spodziewać.

Ja juz miałem obiad. Mielone, ziemniaczki i buraczki. Ziemniaki od babci, mięso mielone od zyguły, buraczki od mamusi. Mówie wam świetny obiad.

Prawie tak jak Balmora xD

O kurde to dzisiaj wpadam na obiadek ^^. Bedziemy jesc z 1 talerza tak jak expuc z 1 spota xD

Opublikowano

Na ts bambus pisał, ze dziś mniejsza beta (właśnie widać jaka mniejsza), a jutro większa oficjalna. Najlepiej niech oddadzą kasę za is i robię sobie s4...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano (edytowane)

I jak? Działa to? Bo nie jestem na bieżąco.

U mnie wyskakuje "nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" :s  

Edytowane przez Piankes
Opublikowano

juz działa.

bugi:

-autopot po relogu przestaje dzialac,mimo ze swieci sie dalej

-buty wiatru startowe po relogu znikaja

-nie da sie teleportowac do red lasu

to tak na pierwszy rzut.

ciekawa jest misja na 5 lvl: nagroda 25 zmianek i 15 dodan:D

a no i jeszcze blogo zycia 20szt za 20PO u kadali.

cos mi sie nie widzi start w weekend:D

Opublikowano

No taki c**j, jak mi cały czas wyskakuje że nieprawidłowe id lub hasło, a dobrze wpisuje :D

Może k***a nie ten serwer pobierałem:D

Opublikowano

No taki c**j, jak mi cały czas wyskakuje że nieprawidłowe id lub hasło, a dobrze wpisuje :D

Może k***a nie ten serwer pobierałem:D

Hasło musi mieć dużą litere i znak specjalny może dałeś jakiś do hasła ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...