Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I pomyśleć, że już mają zarobione z 20tyś zł :x 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Serwer już działa, na ten moment jest 4614 graczy online, jest tylko problem z logowaniem - trzeba czekać do 10 minut żeby wejść na serwer.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Serwer już działa, na ten moment jest 4614 graczy online, jest tylko problem z logowaniem - trzeba czekać do 10 minut żeby wejść na serwer.

do 10 minut? xdd

ku*wa cały mecz w csie grałem, w międzyczasie się logowałem na balmorę i nic

to już na shiro3 było łatwiej wejść

tenor.gif

Opublikowano

do 10 minut? xdd

to idź na shiro3 cepie ty

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

do 10 minut? xdd

to idź na shiro3 cepie ty

nie będziesz mi życia układał

tenor.gif

Opublikowano

Udało mi się w końcu zalogować i muszę powiedzieć jedno- na pewno nie będę maniaczył. Respy metków nie ruszone z tego co widać, misje praktycznie standardowe (na start eq + 7 a z misji +0). Nie tego się spodziewałem, a wprowadzenie systemu autobuffa to chyba za mało jak na tyle pracy nad serwerem. Na razie poczekam i zobaczę jak rozwinie się sytuacja.

Opublikowano (edytowane)

ktoś wie dlaczego strona balmory i forum nie działa? strona nie chcę się w ogóle załadować

ok już wiem: serwer kilka dni off bo zmieniają maszyne.

[WAŻNE]
Drodzy gracze,

to już 72 godziny przed komputerami, tylko kilka godzin snu. Tak możemy podsumować kolejny dzień. Udało nam się naprawić problemy z logowaniem, jednak maszyna niewytrzymała napływu graczy. Jesteście niesamowici, było Was tak dużo, że w życiu byśmy się tego nie spodziewali.

Zainteresowanie Balmorą ciągle rośnie i z tego powodu musimy zmienić maszynę, ponieważ z tej więcej nie wydobędziemy. Nie da on rady utrzymać tak ogromnej ilości graczy online, a chcę podkreślić, że nie oszczędzaliśmy na sprzęcie. Wiąże się to z tym, że serwer przez kilka dni będzie z tego powodu nieaktywny.

Wasze przedmioty z ItemShop'u są bezpieczne. Nie jesteśmy tak nieodpowiedzialni, aby nie zadbać o takie podstawy. Potrzebujemy w tygodniu przeprowadzić Otwarte Testy Serwera i zaprosić Was abyście nam w tym pomogli, by uniknąć niepotrzebnych sytuacji na oficjalnej rozgrywce. Nie było skomplikowanych czy utrudniających rozgrywkę "bugów". Mieliśmy tylko problem z tym, że maszyna nie była w stanie obsłużyć tak wielu graczy przez co, niektórzy odczuwali to, że chwilowo znikały ich postępy w grze.

Dziś już jesteśmy wykończeni i o mało nie zasieliśmy na klawiaturze, dlatego zmianą maszyny zajmiemy się od jutra rana. We wtorek i środę chętnie byśmy Was zaprosili, abyście sobie spędzili z nami czas na otwartej i przyśpieszonej Open Becie podczas której będziemy testować obciążenie nowej maszyny. Musimy się bardzo dobrze przygotować, nierozważne jest ponownie otwierać serwer bez testów. Myślimy, że w tygodniu nie ma sensu otwierać nowego rozdziału w naszym serwerze, dlatego całe oficjalne otwarcie serwera Balmora.pl chcielibyśmy przygotować na weekend.

Dziś już na prawdę nie myślimy trzeźwo, bo jesteśmy wykończeni dlatego, dokładniejsze informacje podamy Wam jutro z rana. Chcieliśmy Was tylko wstępnie poformować, abyście się nie denerwowali i nie czuli opuszczeni.

Jest nam bardzo z tego powodu przykro i źle się z tym wszystkim czujemy. Chcemy abyście nas zrozumieli, że się nie poddamy. 1f641.png

Z FB - czyli to są cały czas beta testy a ludzie którzy o tym pisali dostawali ostrzeżenia :D

Edytowane przez zac0

Komputer: z NASA.

Opublikowano (edytowane)

Wiedzieć że będzie ponad 4/5 k ludu lub więcej i kupić maszynę na ledwo 1.5 k. :D

Edytowane przez SmigussTV

837341413742376668518.png

Opublikowano

^chyba "k". Co do is to full is exp z ppk bez certyfikatu na lvl max konia 3x 30zl sms. Za 30 zl sms mamy wiecej sm niz za 50zl przelewem. Sam doladowalem 150zl poprzez sms :D teraz czekac na start.

Opublikowano

przetrzepcie se karki metinowe pedały i idźcie popłakać bo nie pograliście, przecież napisali wyraźnie że zmieniają maszyne bo nie spodziewali się takiej ilości graczy, a napier.dalali w nich pewnie z każdego kontynentu na dodatek więc co się dziwić

Stay Trippin.

Opublikowano (edytowane)

Czemu do c***a pana dostaje warna za post, ze w piatek bez bugów?  Informacja prosto z ts'a, a koleś mi daje warna, że pisze kiedy start.

// Drobny błąd pkt. zostaną zdjęte.

Jeśli kogoś interesuje dziś kupują nowa maszynke, rusza będa, jak bedzie gitara to nawet w srode wystartują żeby nie czekać już do piątku.

Edytowane przez Strik3r.
Opublikowano (edytowane)

@Mate wiem, że masz tam jakiś kontakt z administracją zaproponuj im żeby zwiększyli resp metinów i bosów bo na 4k osób co będzie cudem ktoś owe metiny czy bosy spotka. Druga sprawa to ku z metinów leci ich tylko 1szt z metka a trzeba 55 do g to hard w porównaniu z tym ile będzie metinów na mapie.

Edytowane przez Domi1
Opublikowano (edytowane)

@Mate wiem, że masz tam jakiś kontakt z administracją zaproponuj im żeby zwiększyli resp metinów i bosów bo na 4k osób co będzie cudem ktoś owe metiny czy bosy spotka. Druga sprawa to ku z metinów leci ich tylko 1szt z metka a trzeba 55 do g to hard w porównaniu z tym ile będzie metinów na mapie.

Sprawa wygląda tak, że oni nie byli przygotowani na +5k graczy. Aktualnie wczoraj było z 5k online, a prawie drugie tyle chciało się zalogować.  Dziś zmiana maszyny, jak się uda to  wieczorem beta, która bedzie online cala noc i pewnie dzień. Jeśli wszystko by grało, to serwer startuje od razu po becie, jeśli nie czekamy do piątku. 

Nie byli przygotowani na taka ilość, dlatego bedzie wiecej channeli i możliwe, że spoty/metiny będą zwiekszone. 

Edytowane przez MaTe ^^
Opublikowano

To będzie serwer na propsie, mimo tego falstartu. Oni naprawdę spodziewali się graczy w granicach 2k, a nie 5k+, i do tego drugie tyle nie mogło się zalogować .. :) Udało mi się pograć wczoraj z 1,5h i przypominają się czasy świetności s1, zresztą jest sporo podobieństw. Czekamy i gramy !! Na taki serwer nie zawacham się troszki zarzucić w IS, to będzie rozgrywka na długie miesiące :)

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że oni nie byli przygotowani na +5k graczy. Aktualnie wczoraj było z 5k online, a prawie drugie tyle chciało się zalogować.  Dziś zmiana maszyny, jak się uda to  wieczorem beta, która bedzie online cala noc i pewnie dzień. Jeśli wszystko by grało, to serwer startuje od razu po becie, jeśli nie czekamy do piątku. 

Nie byli przygotowani na taka ilość, dlatego bedzie wiecej channeli i możliwe, że spoty/metiny będą zwiekszone. 

Siemka :P Pewnie kazdy z nas by chcial zeby serwer wystartowal w srode ale Ty nie masz takiej mocy aby to zrobic ale w imieniu wszystkich czy moglbys tam troszke pogadac aby start szybciej sie odbyl jezeli wszystko bedzie git :)  I tak jak kolega wyzej wspomnial troszke szybszy resp bosow / metinow albo po prostu troszke wiecej ich najebac u know. Dziekuje z gory :P

Opublikowano

Siemka :P Pewnie kazdy z nas by chcial zeby serwer wystartowal w srode ale Ty nie masz takiej mocy aby to zrobic ale w imieniu wszystkich czy moglbys tam troszke pogadac aby start szybciej sie odbyl jezeli wszystko bedzie git :)  I tak jak kolega wyzej wspomnial troszke szybszy resp bosow / metinow albo po prostu troszke wiecej ich najebac u know. Dziekuje z gory :P

Pisałem już, że wczoraj bamusek wczoraj mówił na ts, że dzis i jutro będzie beta, a jak będzie wszystko okej to będą odpalać, bo wie jak ludzie czekają na ten serwer. 

Trzeba być dobrej myśli, że już w srodek zagramy, bo w razie czego zawsze można jeszcze coś poprawić do piątku i ludzie cały weekend będą mogli sobie już spokojnie grać.

Wiem, że większość chodzi w tygodniu do pracy lub szkoły, ale jeśli serwer wystartuje szybciej to mamy pewności, że w weekend już będzie wszystko ogarnięte. Bo nie chce znów cały weekend nie grać, bo się okaże w piątek, że są jakieś problemy i znów w weekend nie bedziemy grać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...