Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Standardowy schemat :D

Serwer reklamowany jako serwer roku > Daje dupy na starcie > Startuje z opóźnieniem > Pada szybciej niż te nasze kochane kotleciki :lenny:

Opublikowano

truta była po 200 kk ,,,teraz po 60 kk   ha ha ha  ,,,,za tydzien bedzie lezała w m1 na ziemi  - bravo dla fóbó

Opublikowano

Mam nadzieje że Bambus3k wywali tego FuBu z teamu i weźmie kogoś innego do pomocy. Przez to że wyśmiewał youtuberów którzy robili darmową reklamę serwerowi za darmo Balmora straciła dużo potencjalnych graczy.

Opublikowano

Mam nadzieje że Bambus3k wywali tego FuBu z teamu i weźmie kogoś innego do pomocy. Przez to że wyśmiewał youtuberów którzy robili darmową reklamę serwerowi za darmo Balmora straciła dużo potencjalnych graczy.

@kamugo

Co do tego to dobrze ze wyśmiewał tych pajaców bo to głównie oni popsuli scenę serwerów prywatnych.

Opublikowano (edytowane)

@Bambus3k™ może jakis komentarz? co zamierzecie zrobic zeby ten serwer nie upadł, o ile juz nie jest za pózno

Edytowane przez Koles.
Opublikowano

Z takim podejściem do serwera to do miesiąca tam będzie z 400 graczy. Już można zauważyć, że co 5 osoba sprzedaje konto. Na forum cały czas nowe tematy o tym ,że sprzeda ktoś konto. Serwer jest dobry, ale tutaj powinna być inna administracja. Serwer potrzebował aktualizacji i dużo poprawek, a nie ma poprawy od startu były jakieś aktualizacje i ale od 10 dni nic się nie dzieje. Rozumiem, że świeta, ale jak ktoś podejmuje się wystartowaniem z serwerem przed świetami to niech się liczy, że będzie też musiał dzialać coś w te świeta.

Serwer jest super, ale sprzedałem konto żeby chociaż 50% mi się zwróciło. Trzeba obserwować rozwój serwera, bo  jeśli się poprawi i liczba graczy będzie x2 większa to wracam, a na ten moment nie widzę sensu gry, jak tu przez 7 dni 600 graczy mniej gra.

Opublikowano

dzis w nocy 128 osob z czego 40 % to boty 5lv rangi cesarskiej :P w M1

na forum widzialem temat jak fubu banuje zgłoszonego bota po 17 dniach gzzzz :P  ale na pytania o IS odpowiada 20 razy dziennie 

Opublikowano (edytowane)

Co oni zrobili  tym serwerem, hahahha, jak Topka po wbijała Truty na +9, to teraz, sie obudzili i obniżyli % na ulepszenie 15% na ulepszenie magicznym metalem, Fubu C**j Ci w dupe cwelu :D, mój ostatni post w tym temacie proszę o % :D  :yay:

Jako ze sprzedałem konto to daje edita:

Ten serwer to takie dno, ze wbiłem od 1lvl do 75lvl na multihacku by Cycu i lalakerze, kompa zostawialem na cala noc w v2/v3 lub dropiacego itemy oczywiscie zadnego bana nie dostalem :D

Edytowane przez Koles.
Opublikowano

To forum zamieniło się w ogólne hejtowanie ? ^^ 

Topka powbijała truty na +9 hmm  no ciekawe, miesiąc serwera i topka powbijała truty  :D  xD To nie wiem co Ty robiłeś w ten czas. 

Wczorajsza aktualizacja jest na plus, jedynie nie popieram nagłej zmiany %centów bo to powinno być ustawione od początku i nie zmieniane aczkolwiek myślę, że idzie to przeboleć bo reszta zmian jest na plus.

Wiesz przynajmniej tu nie ma żadnych kopiowań i yang bugów. 

To, że Fubu jest jaki jest to inna sprawa. Bambusek się stara jak może co widać po wczorajszej aktualizacji.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Jaki to będzie typ servera? Dużo trzeba będzie tam spędzać czasu aby coś osiągnąć?

Ciekawi mnie czy im to wypali, niby zapowiada się na najlepszy server w tym roku, ale zobaczymy co wyjdzie w praniu :P

I tak jak byłem pewien, ludzie się przejadą na tym serverze... 

Opublikowano

Tego nie da się już uratować.

Musieliby bardzo wiele rzeczy na różnych płaszczyznach pozmieniać.Zaczynając od dropu ,a kończąc na item shopie.

Bambusek jest dobrym technikiem ale jeśli będzie się trzymać dalej Fubu to żaden jego serwer nie utrzyma się długo.

d85312efd2f27.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Balmora kiedyś była fajna a teraz to już trochę lipa

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Ile mniej więcej gra luda na S3Terabithia ?

W tym momencie, niedziela 15:21, na s3 jest niecale 600 osob.

Na terabithii podobno ok 1k.

Ironiczny

LEGACY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...