Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

3 miesiące i padnie jak s2 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano (edytowane)

1h-1.3h  wbijalem 20lvl z misjami, a inni do tego czasu wbijali luzno 40 i mysle sobie co jest k***a :D, a potem wszedłem do isa i oswieciło mnie haha :D

Edytowane przez Koles.
Opublikowano

Możecie sobie w dupe wsadzić ten serwer. :D Kolejny na którym trzeba bulić co miesiąc abonament, by grać na jakimś równym poziomie i nie być gównem, bo już nie wspomnę o wydatkach jakie czekają gracza na starcie. :D

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Zgadza się, jak ludzie piszą UP. Balmora s3 to serwer nastawiony tylko i wyłącznie pod IS. W dodatku drogiego, żeby coś osiągnąć w grze trzeba wydać gruby hajs. Gówno by FuBu. Wracam na Vesteris ;)

Opublikowano

Wszyscy  mówili że idą na Balmore bo to dobry serwer to i ja dzis zawitałem, nie grałem na s1 i na s2 ale to co dzis zobaczyłem to jakaś porażka. Ja się męcze 1h żeby wbić 20lv a CI co załadowali w IS to na 20lv mogą iśc do v2 expic. Nie polecam.

Opublikowano

Jest tu edytowany drop z lowienia?

yep.

Na ktorymś filmiku fubu opowiadał o łowieniu.

Pamietam z tego np to, ze na drobne ryby zlowisz duzo lepsze rzeczy. 

Poszukaj sobie na yt ten odcinek, to sie wszystkiego dowiesz :P

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Nie polecam. Pograłem, wbiłem 40 lvl i stwierdziłem, że bez ISa ani rusz. Żadna to motywacja dropić coś godzinami, co inni mogą kupić w IS i sprzedawać to potem na targu. Tak się bowiem dzieje.Dodania bonusów, ZMIANKI!, 5 bony, Rady, zwoje egzo, bodzie, METALE! itd... Brakuje tylko jeszcze wybonowanego eq na max lvl. 

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano (edytowane)

Cała nadzieja w sami żeby uwierzyć metin2 to jeszcze free2play

jak dajesz f2p to nie masz nic (jeszcze będą p********, że serwer pod zarobek) xD, dobrze zrobili (pomijając tego łubu dubu zj**anego fubu), będą na was trzepać hajs a wam uj do tego :P

Edytowane przez Sielu

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Sielu mordo, zawsze gram na is nie kryje się z tym ale jest różnica między normalnym is i jego stopniowym uzupełnieniu a wpier****** tam wszystkiego co się tylko da... Jaka jest przyjemność z gry jak można zrobić wszystko po 2dnich ostrego expa a później nie wychodzić z m1? Mam na myśli zdrowy rozsądek bo zaraz mi napiszesz że Cie stać i nikt Ci nie zabroni pakowania w ISA bo to TWOJE hajsy.

Pozdro dla kumatych

Opublikowano (edytowane)

@Sielu mordo, zawsze gram na is nie kryje się z tym ale jest różnica między normalnym is i jego stopniowym uzupełnieniu a wpier****** tam wszystkiego co się tylko da... Jaka jest przyjemność z gry jak można zrobić wszystko po 2dnich ostrego expa a później nie wychodzić z m1? Mam na myśli zdrowy rozsądek bo zaraz mi napiszesz że Cie stać i nikt Ci nie zabroni pakowania w ISA bo to TWOJE hajsy.

Pozdro dla kumatych

nie o to chodzi :D ja ci tak nie napiszę, bo nie gram tam nawet, chodzi tylko o sam fakt. teraz masz taką społeczność a nie inną i moim zdaniem bardzo dobrze bambus zrobił i sobie zarobi.

w innym wypadku by miał figę z makiem.

Edytowane przez Sielu

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na start dostajecie kostium/fryz/peta oraz wierzchowca.
Bijecie metki w m1/m2/dolina i za ostrze/aure/purpura(?) macie 15-20kk. Kupon na 50sm to koszt 25-30kk.
Na każdym serwerze gracz mający is ma łatwiej, tu macie za 2ku 50sm.

Opublikowano (edytowane)

Bijecie metki w m1/m2/dolina i za ostrze/aure/purpura(?) macie 15-20kk. Kupon na 50sm to koszt 25-30kk.

Najpierw znajdź metina i zbij go SAM, a potem powodzenia, że akurat dropnie Ci drogie KU.

Polskie serwery są upośledzone i nie potrafią lub nie chcą przyśpieszyć odpowiednio respów metinów lub zwiększyć ich ilości. Byłem nahajpowany na Balmore, ale jak usłyszałem, że bez full odpału ludzie nie radzą sobię w v1 i muszą expić w Hwang.. to odechciało mi się. Podobno nawet przepustki do v2 są tylko w IS xD

Edytowane przez Challenjour
Opublikowano

Najpierw znajdź metina i zbij go SAM, a potem powodzenia, że akurat dropnie Ci drogie KU.

Polskie serwery są upośledzone i nie potrafią lub nie chcą przyśpieszyć odpowiednio respów metinów lub zwiększyć ich ilości. Byłem nahajpowany na Balmore, ale jak usłyszałem, że bez full odpału ludzie nie radzą sobię w v1 i muszą expić w Hwang.. to odechciało mi się. Podobno nawet przepustki do v2 są tylko w IS xD

Akurat resp metinów w m2 jest zwiększony.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Przepustka do v2 jest ze skrzyni ucznia na 40lvl bodajże :)

A co do metinow, wszedłem na serwer, w m1 jest ich bardzo dużo, w m2 sporo a na orkach ciężej

Opublikowano

Jeśli Chcesz taki full full to ok 250 trzeba dać a jak Nie musisz mieć najlepszego peta na stałe i wierzchowca najlepszego to ok 150 wystarczy.

Opublikowano

Pograłem dziś troche.

Resp metkow zwiększony i nie ma jak to niektórzy piszą"sam nie ubijesz metina"

Gram bez is i blaski lecą a z nich zmianki.10 zmianek na 10 lvl mialem. Narazie ja nie widzę tego poziomu hard jak to niektórzy przedstawiają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...