Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie nie warto czekać z aż takim przejęciem na ten serwer. Na becie dostaną ludzie 120 lvl i nic nie zostanie sprawdzone- jak zwykle. A z tego co widziałem to dalej na serwerze występują podstawowe bugi jak chociażby z szybkością ataku u szamana.

kazdy pisze ze olewa serwer a i tak na niego wbije :) ja tam dalej czekam na niego bo warto :)

Nie napisałem, że olewam- tylko że aż tak nie ma się co napalać. Strasznie wkurzają mnie też misje z PL-a, które nawet nie zostały ruszone... Niby szczegół, ale jednak mówi coś o serwerze. Aczkolwiek cudów nie można oczekiwać, skoro robi go jedna osoba.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Według mnie nie warto czekać z aż takim przejęciem na ten serwer. Na becie dostaną ludzie 120 lvl i nic nie zostanie sprawdzone- jak zwykle. A z tego co widziałem to dalej na serwerze występują podstawowe bugi jak chociażby z szybkością ataku u szamana.

kazdy pisze ze olewa serwer a i tak na niego wbije :) ja tam dalej czekam na niego bo warto :)

Nie napisałem, że olewam- tylko że aż tak nie ma się co napalać. Strasznie wkurzają mnie też misje z PL-a, które nawet nie zostały ruszone... Niby szczegół, ale jednak mówi coś o serwerze. Aczkolwiek cudów nie można oczekiwać, skoro robi go jedna osoba.

na większości serwerów technikiem jest 1 osoba o.O

tenor.gif

Opublikowano

Jak by było więcej ludzi z administracji na jednym serwie to większe ryzyko, że ktoś leci w c***a a oni mają zgranie od lat.

Opublikowano

Z takim pośpiechem, jak ta beta startuje to startu w tym roku nie będzie chyba. Już nie mówiąc o tym, że na poprzedniej bedzie nie mogły wejść osoby, które później konto założyły, a dziś beta odpalona, a ten sam problem występuje. Kolejna kwestia mieliśmy testować chyba od 2 dni 120 lvl, a do teraz go nie ma. Nie wiem czy bambusek w ogole coś działa, bo rzadko bywa na tsie, gdzie wcześniej była praktycznie caly czas online.

Już nie mówiąc o tym, ze się wszystko buguje, nawet te autobuff nie bugują i nie buffują. Jeśli tak dalej pójdzie to może bedzie tak, jak z s2. Troche ludzi pogra, a potem serwer będzie pusty.

Opublikowano

Zjebali sprawe i tyle. Wiedząc jaki obrót serwer MÓGŁ przynieść to zjebali do minimalizmu. Brawo Fubu i Balmorek. 

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Po tym co się dzieje na serwerze, ciężko mi będzie zaufać tej s3 , chyba poczekam na nowy serwer WoMa.

Pozdro

co dokładnie?

Opublikowano

Powie mi ktoś kiedy start?

Jutro o 20

oficjalny ?

Gdzie byla o tym mowa bo na fp jakos przegapiłem chyba info. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Powie mi ktoś kiedy start?

Jutro o 20

oficjalny ?

Gdzie byla o tym mowa bo na fp jakos przegapiłem chyba info. 

Nie wiadomo kiedy start. Wkrótce powinni odpalić bete z 90lv

Opublikowano

Kiedyś będzie, ale kiedy to nie wiadomo. Jeden plus, że bedziemy mieli przetestowany serwer. Z tego co słyszałem to mają problem z autopotami i wszystkimi odpalami, które po teleportacji się usuwają.

Opublikowano

nie poelcam wielkie gówno a FuBu ci sprzeda wszystko co zechcesz tylko napisz mu na gg oferte i masz co chcesz

serwer z bugami jak skurwysyn az plakać mi sie chce jak k***a to widzę.

gimbus to robił jakby miał 5lat rozpierdolone to jak forfan w dupie u murzyna 

jak tam chcesz grać to zyczę powodzenia i uwazaj bo FuBu ojebuje konta i czasem jak masz za dobre eq lub ktos mu zaplaci to masz bana na konto taka gra'

mówie ci pierdol ten serwer zagraj w pl'a lub jakiegoś shaiyanka niż jakieś gówna dla hajsu by produkcji GIMBAZA

Opublikowano

nie poelcam wielkie gówno a FuBu ci sprzeda wszystko co zechcesz tylko napisz mu na gg oferte i masz co chcesz

serwer z bugami jak skurwysyn az plakać mi sie chce jak k***a to widzę.

gimbus to robił jakby miał 5lat rozpierdolone to jak forfan w dupie u murzyna 

jak tam chcesz grać to zyczę powodzenia i uwazaj bo FuBu ojebuje konta i czasem jak masz za dobre eq lub ktos mu zaplaci to masz bana na konto taka gra'

mówie ci pierdol ten serwer zagraj w pl'a lub jakiegoś shaiyanka niż jakieś gówna dla hajsu by produkcji GIMBAZA

Czytając Twoje posty łatwo można stwierdzić, że sam jesteś na poziomie szkoły podstawowej/gimnazjalnej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...