Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No taki c**j, jak mi cały czas wyskakuje że nieprawidłowe id lub hasło, a dobrze wpisuje :D

Może k***a nie ten serwer pobierałem:D

Hasło musi mieć dużą litere i znak specjalny może dałeś jakiś do hasła ?

A no dałem i w kliencie wpisuje to samo co do logowania na stronie.

A wie ktoś może jak nazywa się plik w którym znajdują się id i hasła zapisane w kliencie? 

@Edit

Wszystko jasne, konto miałem do oficjalnej wersji balmory, nie do bety:D

Edytowane przez Piankes
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To jest jakas nowa strona do bety ? 

Poda ktoś ?

Dziala tak ?

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Potwierdzone info, start w piątek bez bugów.

https://www.youtube.com/watch?v=NIPFEmQrg9U

a tak poza tym na serwerze jest tyle bugów że sie nie wyrobią nawet do końca grudnia mając takie kurewskie tempo. Nie wiem czy oni zdają sobię jaka ilość pieniedzy będzie się obracała po starcie serwera. Więc nie rozumiem takiego "zwlekania" z odbugowywaniem serwera.

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Potwierdzone info, start w piątek bez bugów.

https://www.youtube.com/watch?v=NIPFEmQrg9U

a tak poza tym na serwerze jest tyle bugów że sie nie wyrobią nawet do końca grudnia mając takie kurewskie tempo. Nie wiem czy oni zdają sobię jaka ilość pieniedzy będzie się obracała po starcie serwera. Więc nie rozumiem takiego "zwlekania" z odbugowywaniem serwera.

Myśle, że oni dalej mają problem z tym logowaniem, bo bugi typu znikające buty wiatru, auto poty i usuwanie postaci to jest kwestia pewnie 5h. Aktualnie pewnie mają ważniejsze sprawy niż naprawianie butów wiatru.

Opublikowano

Dziwne to wszystko. Bambusek wydawał sie ogarnięty a tutaj mamy bledy jakby serwer robił jakiś harnaś. Nieprzemyślane nagrody (4lvl misja),jakies niemieckie misje,znikające eq startowe no i wygasanie dopalaczy po każdym tp.komedia. Miała to być konkurencja dla vesterisa a narazie endy bije balmore na dwie głowy.

Opublikowano

Czyżby sprawiedliwość boska nadeszła? przyznam.. mało się bambusek napracował przy plikach(co widać po serwerze), to teraz musi się wysilić żeby wszystko ogarnąć  :v

Nie zmienia to jednak faktu, że niektórzy gracze to totalne dno umysłowe. nie rozumieją, bo pusto w głowach i słuchają niesprawnej spawarki, że to jest metin i nawet najlepszy technik może mieć błąd z dupy którego sam nie ogarnie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najlepsze jest nie raz jak ci coś nie działa a nic nie masz w logach syserrach itd może też tak być z bambusem, wtedy nie wiadomo za co się brać.

Opublikowano (edytowane)

Ta balmorka ma jakiegos ts bo ts.facemetin.pl nie dziala ;/

@Edit

Dobra znalazlem :)

Edytowane przez xStorM
Opublikowano

Najwiecej szczekaja Ci co maja najmniejsze pojecie jak dziala metin. Sam mialem doczynienia z tworzeniem serwera(nie, nie stawialem zadnego serwera), szczegolnie kiedy bambusek nie mial za bardzo znajomosci na source. No nic, gratuluje i tak, ze udalo im sie cos takiego stworzyc. Ja mam czas, nie zyje tylko metinem i nie placze jak mi serwer nie wystartuje. Innym radze to samo zrobic i znalezc cos lepszego do roboty nic czekanie na balmore. Jak wystartuje to wystartuje.

Opublikowano

Najlepsze dymy są, że Fubu z bambsusem, yoshi, spawacz i inni rozpowszechniają wokół swojego społeczeństwa informacje, że tydzień temu na starcie zawiodła zbyt słaba maszyna. W tym tygodniu, dokładnie w poniedziałek mieli kupić nową i postawić open betę. Założę się, że prawie każdy uwierzył w tą bajkę, że beta, która była - to była postawiona na nowej maszynie, a to c***a prawda. Maszyna jest taka sama jak tydzień temu - do tej pory. :D 

Powodzenia metinowe świry, musicie bardziej spinać dupę o tą balmorę, która tylko żeruje na takich, coby zarobić. :) 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Najlepsze dymy są, że Fubu z bambsusem, yoshi, spawacz i inni rozpowszechniają wokół swojego społeczeństwa informacje, że tydzień temu na starcie zawiodła zbyt słaba maszyna. W tym tygodniu, dokładnie w poniedziałek mieli kupić nową i postawić open betę. Założę się, że prawie każdy uwierzył w tą bajkę, że beta, która była - to była postawiona na nowej maszynie, a to c***a prawda. Maszyna jest taka sama jak tydzień temu - do tej pory. :D

Powodzenia metinowe świry, musicie bardziej spinać dupę o tą balmorę, która tylko żeruje na takich, coby zarobić. :)

Jak byś wiedział to pisali, że to jednak nie maszyna była za słaba, a coś bugowalo logowanie.

Opublikowano

Jak byś wiedział to pisali, że to jednak nie maszyna była za słaba, a coś bugowalo logowanie.

To ja Ci tylko zacytuje pierwszy akapit z ostatnich wpisów na fanpage;

to już 72 godziny przed komputerami, tylko kilka godzin snu. Tak możemy podsumować kolejny dzień. Udało nam się naprawić problemy z logowaniem, jednak maszyna niewytrzymała napływu graczy. Jesteście niesamowici, było Was tak dużo, że w życiu byśmy się tego nie spodziewali. 

Wszędzie podają info, że byli zmuszeni do zmieniania maszyny, bo mieli ją tylko przygotowaną na 1,5k max 2k ludzi. A nie 5 :D

Także mi tutaj nie pitul. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ta Balmora S3 to jest żart. Kpią sobie z graczy. 0 jakichkolwiek informacji. 

wszelkie info na stronie głównej : beta.balmora.pl

Opublikowano

Ta Balmora S3 to jest żart. Kpią sobie z graczy. 0 jakichkolwiek informacji. 

wszelkie info na stronie głównej : beta.balmora.pl

no i tu pojawia się problem bo ile na tą stronę wchodzi osób? 10? czy przesadziłem...Już więcej osób wejdzie jest na strone główną właściwego serwera s3...

Najwięcej osób jest na forum/ts/facebook - tam powinny być informacje...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Myślę że Fubu i Bambusek inspirowali się najlepszy serwerem ever czyli Antarisem/przekładarisem :) 

Ale to że zrobili bete po oficjalu to już przerost ucznia nad mistrzem czy jak to się mówi :D

Opublikowano

Zawiodłem się na antarisie, zawiodłem się na balmorze... Wszystkie te serwery to jest jedno wielkie dno... no ale cóż poradzić, pozdro.

Opublikowano (edytowane)

...

Szczerze mówiąc odechciewa mi się w ogóle czekać na serwery które przekładają start, bo z doświadczenia wiem, że takie serwery i tak długo nie przetrwają.

Mogliby dać jakiekolwiek info... No może z wyjątkiem info o tym że jutro będzie więcej info :) Hehe.

@sotoran

No niestety, nie wszyscy mieli takie szczęście i wyczucie czasu :D 

Edytowane przez BesieK
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...