Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Reset S1 Fubu Ranga GM bez komendy I BEZ Dostępu do panelu i ma 3k ludzi na serwerze 

Śnisz

Czekamy Czekamy:D 

Edytowane przez BuzkaYANGI
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Reset S1 Fubu Ranga GM bez komendy I BEZ Dostępu do panelu i ma 3k ludzi na serwerze 

Śnisz

Czekamy Czekamy:D 

Nawet jak się doczekasz, gówno z tego będzie.

Fubu to gówno i wszystko co z nim związane będzie gówniane.

Opublikowano (edytowane)

to na 90% koniec balmory s3  .... na forum 3/4  + 90lv probuje selnac postacie - oczywiscie zero zainteresowania 

chyba czekamy na buug-aris=Antaris mt2  S2   :)

Edytowane przez taxi2286
Opublikowano

to na 90% koniec balmory s3 .... na forum 3/4 + 90lv probuje selnac postacie - oczywiscie zero zainteresowania

chyba czekamy na buug-aris=Antaris mt2 S2 :)

To czekaj, ja nie mam zamiaru xD
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Widze że serwer ma się bardzo dobrze hahahahah. Niedziela, godzina prawie 20:00 a na serwerze aż 380 graczy!

#edit

pewnie połowa to boty a druga połowa to bezmuzgi xD

Edytowane przez hardkor15
Opublikowano

Widze że serwer ma się bardzo dobrze hahahahah. Niedziela, godzina prawie 20:00 a na serwerze aż 380 graczy!

#edit

pewnie połowa to boty a druga połowa to bezmuzgi xD

a jeden ''bezmuzg'' własnie skomentował, czyli aż 381 graczy!

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

dzis o 3ciej było 9 osob zalogowanych - serwer sie rozwija :) polecam 

A dzis o 20 cale 230 :-) Tez szał. Od s1 juz im servery nie wychodza, glownie przez nieudolnosc w ich prowadzeniu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A dzis o 20 cale 230 :-) Tez szał. Od s1 juz im servery nie wychodza, glownie przez nieudolnosc w ich prowadzeniu.

a to nie przez fubu?

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

a to nie przez fubu?

Eh, Sherlocku. A kto prowadzi server? FuBu i Bambusek, przez obu z nich ;-) 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja serwer polecam... Nieudolność prowadzenia? Nie odczuwam tego zbytnio, miło się gra, szkoda że ludzi jest teraz mniej :x

X

by Me.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czemu oni tych serwerów nie wyłączał, jak tam tylko mooby online są.

Troche szkoda mi tych bossów, bo stoją już pare miesiecy caly czas, bo nie ma chętnych.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żyje Balmora ?? Gra ktoś dzieje sie co??

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Dodatkowo mamy dla Was jeszcze jedną informację. Za niedługo nasz serwer przejdzie na najnowsze pliki gry. Daje nam to dużo możliwości jak i rozbudowę serwera o takie aspekty jak: lepsze zabezpieczenia, nowe systemy, sprawniejszy klient gry, spora optymalizacja."

taki news jest na stronie balmory. co to oznacza? rework? nowy serwer? czypo prostu wprowadzenie nowych systemow  na juz istniejace s1 bez zadnego resetu?orientuje sie ktos?

Opublikowano
7 godzin temu, Kamb napisał:

"Dodatkowo mamy dla Was jeszcze jedną informację. Za niedługo nasz serwer przejdzie na najnowsze pliki gry. Daje nam to dużo możliwości jak i rozbudowę serwera o takie aspekty jak: lepsze zabezpieczenia, nowe systemy, sprawniejszy klient gry, spora optymalizacja."

taki news jest na stronie balmory. co to oznacza? rework? nowy serwer? czypo prostu wprowadzenie nowych systemow  na juz istniejace s1 bez zadnego resetu?orientuje sie ktos?

Wydaje mi się, że chodzi im o przejście na source, dzięki czemu będą mieć więcej możliwości na rozbudowę serwera.

Opublikowano
Dnia 1.12.2017 o 03:07, `Mavex napisał:

Wydaje mi się, że chodzi im o przejście na source, dzięki czemu będą mieć więcej możliwości na rozbudowę serwera.

ja wiem ze przejście na source.ale czy będzie reset.bo samo przejście graczy im nie ściągnie na tak rozwiniętym serwerze.

Opublikowano
Dnia 3.12.2017 o 19:51, Kamb napisał:

ja wiem ze przejście na source.ale czy będzie reset.bo samo przejście graczy im nie ściągnie na tak rozwiniętym serwerze.

Nie sądzę, aby chcieli robić reset. Myślę, że gdyby wprowadzili te wszystkie 'nowości' + zainwestowali w reklamę to na pewno trochę ludzi by wróciło pograć :p 

Opublikowano
5 godzin temu, `Mavex napisał:

Nie sądzę, aby chcieli robić reset. Myślę, że gdyby wprowadzili te wszystkie 'nowości' + zainwestowali w reklamę to na pewno trochę ludzi by wróciło pograć :p 

na serwerze na ktorym fubu handlowal brylkami na allegro? i robil wjazdy na konto dajac za free eq,skile i brylki? nie sadze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
21 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

Ale mało kto gra już naprawdę ;/ szkoda może jakiś rework s1???

cos sie mialo dziac.mieli przejsc na source i wrowadzic nowe rzeczy.ale to napisali w listopadzie chyba i od tamtej pory cisza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...