Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram [Dedyk]

tristram

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

9 minut , mam pytanie cos sie zmieni ?

Edit : down : nie potrafia zabezpieczyc serva??? ty widze nie wiesz wogle czemu off . tu nie chodzi o ataki tylko u jednego bugga co buguje postacie i tyle , wiec jak nieweisz to sie nie odzywaj ok?

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

a co jest takiego w is? jedynie hwangi, kd dropią ze smoka i to często, nie wiem 2x drop? też dropi z metków, exp? i tak jest duży, szkaty ripa?, 5 bony? wszystko dostępne w grze, ja sobie za głupiego totka wsadziłem kd potwora +7

Opublikowano

Będzie kiedyś taki dzień w którym ten serwer będzie działał cały dzień ??

Codziennie niby jakieś przerwy techniczne bez żadnej zapowiedzi chanele padają a od teamu gówno się dowiesz ...

Opublikowano

server spoko ale wkorzaja mnie te bronie na 95 maja mniej sze dmg niz te na 80-89 i jescze zeby ulepszyc na +1 trzeba ulepszacze dali by jescze jakąs na 90 a potem te swoje zeby czlowiek nie czul takiej naglej zmiany trudnosci

ulepszajac ta bron na wieksze + ma o wiele wiekszy dmg

a to w zasadzie jest fajnym utrudnieniem

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Będzie kiedyś taki dzień w którym ten serwer będzie działał cały dzień ??

Codziennie niby jakieś przerwy techniczne bez żadnej zapowiedzi chanele padają a od teamu gówno się dowiesz ...

wiesz gram tutaj już można powiedzieć od początku jak narazie serwer był wyłączany tylko wczoraj i dziś nigdy nic takiego się niedziało channele niepadały , gdyby nie ten bug myśle że dziś spokojnie o tej godzinnie moglibyśmy już grać :>

ostry.png

Opublikowano

teox jeden też się tak chwalił kaan z escari czy coś w tym stylu.... a co z jego serwa teraz jest, całe gówno, postaw serwer, utrzymaj miesiąc, chwal się wtedy że umiesz cokolwiek zrobić

Opublikowano

@3x up

A ty wrozka jestes ze przwidujesz ile mam lat ?

Jezeli tak to wes wyjdz z tego forum i idz znajdz se prace jako wrozka a nie siedzisz na metinach

@up

i zebys wiedzial ze sie pochwale a nie zwykle ddosy ida na strone i kazda pada co to kurwa ma byc ??

Zwyklego iptables nie umiecie zrobic tylko stawiacie server i jazda bo dzieci wysla wam sms na monety i kozak po 2 dniach server pada bo slabo kasa juz leci

Opublikowano

myślisz że po tym co robisz ktoś bedzie chciał zagrać na tym twoim super serwerze? ludzie niebędą mieć do ciebie zaufania kompletnie ... wręcz będą cię mieli w dupie takie jest moje zdanie na twój temat ,

ostry.png

Opublikowano

Takie cos robie zeby zaczeli wkoncu myslec i robic te servery z mysla o was a nie miec was w dupie ... Zreszta jaka tutaj role odgrywa zaufanie czy ja hackuje konta czy co kolwiek co ma zwiazek z zaufaniem ?

Sam ciagle piszesz ze server pada itp i tak jest z kazdym

@Co do tristama to teraz php probuja naprawic

Opublikowano

Gawraa powiem ci tyle że mi się to napewno nie zdarzyło , może i były jakieś usterki ja też niesiedze na metinie 24\7 mam swoje życie , więc rozumiem cb i przepraszam za wprowadzenie w błąd ;>

ostry.png

Opublikowano

wiesz ja poczytam w internecie i też będę świecił zabezpieczeniami, jeżeli czegoś nie zrobiłeś co możesz pokazać, to nie masz czym się chwalić, postaw serwer, pociągnij trochę, zabezpiecz sie przed ddosami ^^ jeżeli można w jakiś inny sposób niż bardzo szybkie łącze (wiem teraz pewnie powiesz że można i będziesz robił z siebie niewiadomo jakiego programistę- smiechu warte), tyle ode mnie

coś chyba robią bo na stronce rożne komunikaty są

Opublikowano

gawra moze chodzi ci o to ze na niektórych channelach nie dziala av2 lub ww , ale to nie znaczy ze channel padl ....

Edit :2 down no wlasnie na +9...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Teox ja ciebie rozumiem robisz to ( dla nas ) ale samo to że już rozpierdalasz niby te serwery wzbudza u mnie można powiedzieć wstręt nieprawdaż? że się niszczy kogoś prace ... zobaczymy jak będzie z tym twojim serwem , narazie nic na twój temat niemam rozumiem ciebie w 100% zobaczymy jak będzie z serwer jak dalej będzie taka chujnia na kółkach to ja podziękuje bardzo i przejde się gdzieś indziej ^^

ostry.png

Opublikowano

No gram od początku i dopiero wczoraj padł chanel

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Pokaze wam testa patrzcie ultramt2.pl

Strona dzialala jeszcze przed sec zaraz padnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...