Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram [Dedyk]

tristram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny serwer jakich wiele czyli Easy nie lubie takiego typu serwerów po paru dniach masz full eq i wdodatku 6.7 bon czyli walenie sobie po 100k ze skila, Nie zagram jeśli ktoś lubi takie serwy to powodzenia.

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

noo, ten komiks mi sie bardzo spodobał!

co do serwera nie mam zbyt wiele do powiedzenia, nawet dobry ale nie ma w sobie tego czegoś...

Pomysł z sm za codzienne logowanie się jest dobrym pomysłem i moge ci tylko pogratulować wyobraźni!

Na serwerze nie zagram jak mówiłem dlatego że nie ma "tego czegoś" domyślam się że serwer naprawde się dobrze rozwinie bo to dobry serwer lecz nie dla mnie!

Dziękuje dowidzenia

rekl.png
Opublikowano

Po pierwsze to ja nie wiem co z tymi nowymi mapami u Uriel mam tylko av2... Połowa ludzi z is hwang i kd... Nic nowego... zwykły easy na którym chcą zarobić jak dla mnie zerooo...

Opublikowano

Polecam ten serwer miły ładny przyjemny!

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

Kolejny serwer jakich wiele czyli Easy nie lubie takiego typu serwerów po paru dniach masz full eq i wdodatku 6.7 bon czyli walenie sobie po 100k ze skila, Nie zagram jeśli ktoś lubi takie serwy to powodzenia.

wejdz na serwa bo bzdury gadasz że... 6/7bon po 100kk wiec ciezko zdobyc, ja jako BM wale jakies 14k z kryta, easy nie jest bo trudno zdobyc np. stal czy miecz na 65, najwiekszy lvl jak narazie 112...
Jasio90.png
Opublikowano

Ehh bez IS wlozyc KD +7 jest chyba nie możliwe same ulepszenie na +5 juz po 5 każdej perły ciekawe jak jest dalej ... Potem jeszcze je włożyć :/ Oczywiście z IS można sobie kupić ...

2 sprawa to moim zdaniem te KD daje za dużo :/ Daje ono więcej niz na niektórych priwach KD +9... Uchylka +7 , kryt +7 penetracja +7, potwor +7 po 50%...

Kur.. jeszcze ten zwój powrotu statusu w IS to ja już wiem czemu 60% serwa gra Wp potem będzie pełno Bmow ...

Opublikowano

Powiem tak, kd ulepszyc je w grze i wsadzić pff, aktualnie mało prawdopodobne, dodatkowo ulepszacze , żeby szafira zrobić na 2 potrzebne jakieś ulepszacze cieżkie do zdobycia , a to tylko na +2 , nie inwestując w is nie pograsz taka prawda , bo zanim nadropisz tych ulepszaczy bedziesz daleko w tyle przed tymi kupujacymi w is, trzeba czekac , aż bedzie przesyt rynku i ludzie zaczną to sprzedawać, ale czy warto?

Opublikowano

Co sie dzieje wszystkie ch nie dzialaja !!!!!!!111

Ataki ddos'owe na serwer :f Widać ktoś nie przepada za tym Teamem serwera

Opublikowano

Server fajny i miło się expi, ale zjeb..li sprawe z IS, m.in z lotkiem, i z itemkami[zbroje,kd]. A bez IS fajnie sie gra lecz jest truniej bo ktoś na 50 lvl w najlepszej zbroi i full kd biega. ;/

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

Co myśle o serwie;

Na poczatku fajny exp w 1h wbijesz 80lvl .Eq u handlarzy +9 .

Na 80 lvl latasz nadal w eq na 34 lvl z fms.Sztabki 500k sprzedaje sie za mala cene (chyba okolo 300k)

Aby ulepszyc cos na 5-9 potrzeba ulepszacze.

Lvl idzie tak szybko ze niema czasu na dropienie ulepszaczy aby zrobic tarcze na +5.

Gdy wszedłem do is zobaczylem kd +7 hwangi i odrazu odechcialo mi sie grac.

Kd +7 daje 80% na klasy,50% na blok ,15k hp itp...

Bony wchodza maksmylanie.Wojownikiem body przy full abs walisz tak malo ze szok (zwalszcza z sura bm)

Nic jej nie robisz.

No i to tyle co sadze o tym serwerze .

Opublikowano

Nie graj. Wbiłem 100 lv i stwierdziłem że serwer jest dal takich kurwa typowych dzieci ISa.

Słaby exp i wgl.

NIE POLECAM!!!!!

Opublikowano

Fajna prezentacja ;-)

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...