Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram [Dedyk]

tristram

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh czemu nie mogę zalogować się do gry? Pisze mi, że jest błąd połączenia z serwerem ;/

Opublikowano

Szkoda że na serwerze są górne granice i ze skilli szamana nie walniemy więcej niż +20k, testowałem na nobbskich postaciach 15lvl i na koledze full abs.

Ze skowytu biłem na nobbskim charze 12k, a na postaci w full abs 11k, więc coś tutaj nie gra, mam nadzieję że Team zacznie pracować i wyrzucie niektóre rzeczy z IS bo nie idzie grać normalnie, jak równy z równym.

Opublikowano

Tiaa, bug na bugu, abs na magię nie działa , szamany pobugowane, jak to naprawią to będzie płacz , bo pewnie z jednej skrajnosci pójdą w drugą, ;/ . No i oczywiscie IS daje o sobie znać , sory ale trochę kiepsko jest to zrobione, żeby zdobyć ulepszacze , trzeba się niezle najebać a o dziwo ludzie biegaja w szafirach 9 itp , ten is za bardzo wyznacza granice pomiędzy normalnie grającymi a kupującymi

Opublikowano

Ta ale ten hel i wgl admini sa w grze a 0 odp i 0 roboty.

... od pytań jest forum lub TeamsSpeak a nie serwer gdzie nagle 400 osób ma pytanie... z czego 99% bez sensu.

Nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia bo to świadczy o Twojej dziecinności. Prace ciągle trwają...

Opublikowano

Jak wyłączyć autologowanie? Albo jak je naprawić? Loguje mnie automatycznie i wybiera mi postać (nawet sam nie mogę wybrać), a później i tak mnie loga.

Opublikowano

Kilka pytań:

- Czy zostanie dodana mapka na 100lvl specjalnie pod expa, ponieważ na tej Zombi leci exp gorzej niż w WW.

- Czy podczas konserwacji która będzie jutro zostaną naprawione ABS i skille u Szamana Smoka.

Opublikowano

Przykro mi lecz zakoncze gre na serwie...

system ulepszeń zrobiony tak żeby kupić ulepszacze w is bo innaczej nie jest możliwe ich dostania....

Powodzenia w grze...

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Mi juz sie odechciewa tu grac. niby fajnie ale nabilem 100 LvL i sie odechciewa qrač tvoche bo mapy ďo exPa zbowane bo exp jmga nie leci dt od 100 tak samo. W pvp kox ale juz sie nudzi n. Drop z metkow skaby. Nic nie naprawiaja moze zaczna cos robic

Jasio90.png
Opublikowano

Na tym serwerze IS to podstawa bez tego nic nie osiągniesz, ani nie zrobisz epików, ponieważ łuski nie dropią tylko są w IS, moim zdaniem jak Team tego nie zmieni to za chwilkę będą mieć 50 osób online. Serwer była bardzo, bardzo dobry, lecz IS wszystko zmienił, już kilkanaście osób odeszło przez ten cholerny ItemShop.

Ja chyba sobie grę na serwie odpuszczę KD +7 wkładałem do broni około 20razy 1kd i żadne nie wbiło, szaman ma zbugowane DMG i nawet nie idzie zawalczyć w PvP miała być niby konserwacja naprawiająca te bugi w nocy, a nic takiego nie było, więc Teamowi chyba nie zależy na graczach i pozytywnej opinii.

Więc tak 5 Bonus Dropi od Wieży Wygnańców w górę tak samo łuska smoka i łuska ripera

Kd +6 z Generała Setao a KD +7 z Smoka w wieży wygnańców.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...