Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram [Dedyk]

tristram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to chodzi o to ze jak on wbije 100lvl to on dostaje 100sm a ty 50 za to ze z twojego linku. Kminisz?

A co do serwa to chyba pada? ale mam nadzieje ze nie. Teraz juz nawet strona i froum nie działa;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzi o to ze ten zaproszony dostanie 100sm za 100lv , aty 50 sm czaisz?

edit : bo powniei reset jest oni maja wlasny dedyk na strony i iddzielnie na gre , zobacz sobie forum nexus tez nie dziala bo ten sam server

edit2 : BasieK chcesz mój link ?

edit3 : lol teraz to napier.. strone usuneli

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

BesieK

Dodatkowo, gracz gdy osiągnie

100 level

otrzymuje

100 Smoczych Monet - Jak on wbije 100 lv, to on dostaje 100 sm, a ty 50 s, ;d

Opublikowano

Ej ludzie co się dzieje z tym serwem ??

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Trochę dziwny System Ulepszeń z Wachlarza zrobiłem Dzwon ... no i mały minus ze nie ma żadnych nowych biżuterii jedynie co można przerabiać to Bronie i Zbroje :/

Opublikowano

Znowu OFF co jest grane ??

Opublikowano

moze za haki ..

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

nie polecam serwa nie dopracowany i bez is sie nie obejdzie ;/ wg mnie serwer robiony pod is ;/

malo % na wbicie kamienia i zrobienia epika;/

Opublikowano

To że mi się patche nie pobierają gdy odpalam klienta (1 raz) spowodowane tymi usterkami ?

Opublikowano

yy ja tam za lotka miałem na kd potwora +7 i wszedł mi za 1 razem, gram bez is i daje radę, ale jak ktoś sobie nie może poradzić bo w is są kd które dropią ze smoka, którego bardzo łatwo ubić to jego problem

Opublikowano

na tronie psize ze prrzerwa techniczna zalek ;/ 0 info keidy co i jak

stronie* pisze*

kiedy*

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

tyle się k.. dowiem na tym ts ... a niby co masterczułki zrobił ? mało osób jeszcze kuma dokładnie co on wyrabiał na tym serwerze ... ja jestem akurat jednym z tych którzy go znają ...

ostry.png

Opublikowano

tyle się k.. dowiem na tym ts ... a niby co masterczułki zrobił ? mało osób jeszcze kuma dokładnie co on wyrabiał na tym serwerze ... ja jestem akurat jednym z tych którzy go znają ...

a co do tego ma masterczulki ? dostal bana to ma pecha proste

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Właśnie ja też chcę się dowiedzieć ???

Opublikowano

wczoraj stał w m1 MordercaBm, nikt go nie mógł zabić , stał sobie na okrutnym w m1, poza kółkiem rozproszony, i nic, a z ducha brał po 30k na krycie, przy około 40% na magie, jak widać nie tylko masterczułki miał nawi

Opublikowano

Na serwerze jest kilka osób z navi, o czym pisano już kilka dni temu w grze, jak i na forum. Lecz Team zaprzeczał temu i chyba źle zrobił, nie zdziwiłbym się jakby to była postać któregoś z GM'ów zrobiona "dla zabawy". Skoro została usunięta ta postać z eq z navi to reszta powinna także zostań usunięta, panowie "idźcie za ciosem".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...