Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram [Dedyk]

tristram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server dobry fajne pomysly ale cos sie nie zgadza raty sa exp.png

400

drop.png

400

yang.png

400

czy

4000

jak te po 400 Server badzie super a jak te 4000 to pzdr mi serva

Reflink ;)

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

saa to raty w porownaniu do polaka czyli na wbicie lvl masz 4000%

Czyli na polak wicie 99 zajme ci cos kolo 4/5 miesiecy a u nas bedzie to kwestia kilku h zalezy to od twojego eq jakie zdobędziesz

czyli raty masz 4000% w porównaniu do polaka a co do innych privów to 400%

Opublikowano

Ej Rangor co jest nie mogę się połączyć z metkiem ani stronka nie goli co jest ??

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Stary jesteś śmieszny lepszych bajek nie widziałem.

PO 1 ja jako GM nie mam dostepu do panelu oraz nie mam dostępu do komendy /i tak jak i [GM]Nieznajomy wiec nie mogę robić eq a tym bardziej eq z navie

PO 2 Piszesz te tematy bo dostałes ban na serwie na 7 dni i widze że uczysz sie pisać bajki.

Życzę powodzenia na Troji jesli tam idziesz ale tam też nie lubią chamstwa i prostactwa. Proponuje zawsze czytać regulamin serwera i do niego sie dostosować.

ty kurwo i co klamiesz w zywe oczy nie masz honoru wszysykich bym was zajebal zlodzieje a szczegolnie ciebie zamulony lapsie jutro dodam ss jakie walki sa na serwie i wypierdalac z tym gownem

saa to raty w porownaniu do polaka czyli na wbicie lvl masz 4000%

Czyli na polak wicie 99 zajme ci cos kolo 4/5 miesiecy a u nas bedzie to kwestia kilku h zalezy to od twojego eq jakie zdobędziesz

czyli raty masz 4000% w porównaniu do polaka a co do innych privów to 400%

chyba ty jestes takim zerem ze w 5 miesiecy wbijasz 99.. ty i te twoje suchary

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Niestety serwer padnie...

na froum na serwerze dziś każdy udostępnia Bug na bronie od 75lvl....

po m1 latają ludzie którzy walą po 400k....

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Co do 5 miesięcy podałem ogólnie bo średnio graczom to tyle zajmuje. Jedni szybciej jedni wolniej.

Do eq z navi jak sadzisz nie miej pretensji do mnie oraz do Nieznajomego bo nie mamy dostepu do plikow oraz Drek Jest jedynie od strony.

Opublikowano

Zostało usunięte a co się dzieje z serwem ??

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Dla mnie to jest wielka porażka z tym serwerem. Jest to jedyny serwer na którym gram, bo mimo wszystko i tak za miesiąc wyjeżdzam. Miałem właśnie nadzieje, że do mojego wyjazdu będę mógł tutaj zagrać i wspominać ostatnie dni z Metin'em bardzo dobrze, niestety pomyliłem się. Serwer jest co parę godzin OFF co sprawia, że odechciewa się już nawet czekać kiedy będzie włączony. Przed dzisiejszym OFF zrobiłem jakieś 2 min przed Miecz Tristram na +8 jeżeli zostanie on usunięty z mojego EQ z powodu cofki, lub znów tłumaczenia że mam ten miecz na lewo, kończę tutaj grać i zajmę się czymś innym. Strasznie mi żal jest tego, że ludzię nie potraficie normalnie grać tylko wpierdalacie się na serwery by innym nie pozwolić grać. Co do Administracji skoro macie tyle problemów z tym navi, dlatego już 10 raz przez to serwer jest wyłączony, a wy nadal nie potraficie tego ogarnąć? Skoro nie potraficie wyłączyć serwer 4Ever i pożegnać się z wszystkimi. Proste.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Jak serwer nie wróci, to idę na inny.

Kei & Tlen best pedały ever! przywlekliście gówno za sobą (ja bym was od razu wyjebał na zbity pysk).

Niech przyjaciele i gildia napiszą mi na PW jakiś alternatywne ip do TS'a do rozmowy na temat new serwa.

Pozdrawiam Espada.

PS

Do ciot, które krytykują serwer, po krótce ? wypierdalać na 4Fun jak nie potraficie wbić 50 lvl'a samemu i skolekcjonować porządnego eq.

Serwer jest dobrze zrównoważony, tylko zabezpieczenia spierdolone i pewien HA.

Opublikowano

Masz racje Poparzony nie ktuzy nie potrafia wbic 50 lvl'a

a jak wbija to potem eq nie potrafia zrobic

biara pvp padaja na skila potem gadaja za masz dmg itp...

Dajcie mi jakegos serwa napiszcie domnie.

oprucz takich serwerow jak:

Diamond,Elite,Pandora,Extrim,Atlantis,Anime.

Prosze was podajcie jakis

Opublikowano

gdybys przewinal chociarzby strony w tyl i zobaczyl na filmik to bys widzial ze tu gralem i mysle ze cos osiagnalem bo np. Espada kladl sie pod moja Foka jak ptaszek

98216321103540315785.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...