Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram [Dedyk]

tristram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie cos robie zeby zaczeli wkoncu myslec i robic te servery z mysla o was a nie miec was w dupie ... Zreszta jaka tutaj role odgrywa zaufanie czy ja hackuje konta czy co kolwiek co ma zwiazek z zaufaniem ?

Sam ciagle piszesz ze server pada itp i tak jest z kazdym

@Co do tristama to teraz php probuja naprawic

haha skad masz info ze php naprawiamy? php jest ok.

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aj Teox teraz to myślisz że nie wiem jesteś Boski??

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Hahahahahahahahha Komenda ping ?

Czlowieku wiesz co ty piszesz ?

Teraz to dojebales naprawde omg ;pp dalej probuj

Opublikowano

Kiedy Serwer ON? już 44 min spóźnienia

26495931301941812087.png

Chcesz grać w miłym,pomocnym Towarzystwie ??:)

Bez Noobstwa i innych dziwnych ludzi :)?

Nie czekaj!!

|

|

|

Wejdź na TS3 --- ts40.net-speak.pl:3360 ---

i kanał 17 a na pewno milej spędzisz czas grając na serwerze ;)

GILDIA: http://athlonteam.my-forum.pl/

Opublikowano

przerazaja mnie plotki.. wyjasnie... masterczuki dal drekowi quest do wgrania... on go wgral w dobrej wierze bo myslal ze pomoze.. niestety drek nie gral w metina i nie zna sie na nim zbytni (jest to admin www i grafik)... dowiedzielismy sie ze on wgrywal qusta przedwczoraj wieczorem jak gracze zwrocili nam uwage ze masterczuki zbyt szybko wbil lvl... niestety wgrany quest wymagal wgrania od nowa plikow serwerowych co zrobilismy... niestety nie moglem odbugowac wojen gildii i ox dlatego bylo sporo restartow i chwilowych offow... podczas jednego offu zauwazylismy ze ktos zaatakowal porty channeli 1'3oraz 6 reakcja byla blyskawiczna a ddosowanie trwalo z 2 minuty... ddos nie stanowil zagrozenia ani nie byl grozny bo aby dedyk oddczul atak by musial on trwac minimum 2h.. poprawilismy fw i kolega dostal bana do fw wiec juz nawet nie obejrzy strony serwera. teraz trwa przerwa bo poprawiamy i wgrywamy pliki... nie macie co sie stresowac i gdybac bo nic nie stracicie a jedynie odpoczniecie troche od metina. powodem awarii nie jest ddos albo nawet masterczuki i jego quest ale poprostu blad jednego z czlonkow teamu. nie ma problemu a poprostu jest przerwa techniczna. kto nas zna to wie ze mamy i mielismy nie jeden serwer i ostatnie co nam grozi na serwerze to ddos... wiec nie napinajcie sie tak i nie przeginajcie z mozliwosciami jakim dysponuje ddosu bo to jest najmniejszy problem... najwiekszym jest blad teamu bo serwer mozna rozwalic w naszym wypadku glownie od srodka a nie jakimis ddosmi

Opublikowano

przerazaja mnie plotki.. wyjasnie... masterczuki dal drekowi quest do wgrania... on go wgral w dobrej wierze bo myslal ze pomoze.. niestety drek nie gral w metina i nie zna sie na nim zbytni (jest to admin www i grafik)... dowiedzielismy sie ze on wgrywal qusta przedwczoraj wieczorem jak gracze zwrocili nam uwage ze masterczuki zbyt szybko wbil lvl... niestety wgrany quest wymagal wgrania od nowa plikow serwerowych co zrobilismy... niestety nie moglem odbugowac wojen gildii i ox dlatego bylo sporo restartow i chwilowych offow... podczas jednego offu zauwazylismy ze ktos zaatakowal porty channeli 1'3oraz 6 reakcja byla blyskawiczna a ddosowanie trwalo z 2 minuty... ddos nie stanowil zagrozenia ani nie byl grozny bo aby dedyk oddczul atak by musial on trwac minimum 2h.. poprawilismy fw i kolega dostal bana do fw wiec juz nawet nie obejrzy strony serwera. teraz trwa przerwa bo poprawiamy i wgrywamy pliki... nie macie co sie stresowac i gdybac bo nic nie stracicie a jedynie odpoczniecie troche od metina. powodem awarii nie jest ddos albo nawet masterczuki i jego quest ale poprostu blad jednego z czlonkow teamu. nie ma problemu a poprostu jest przerwa techniczna.

dajcie mi unbana na forum kurfa bo dostalem za to ze przekazywalem wiadomosci z pw od ziomka ze ataki leca wiec lulz !

Opublikowano

Extrime ja juz ci mowilem na tsie ;] Nie chce cie obrazac nic do ciebie nie mam ani do innych czlonkow timu .. ale od wczoraj od godziny 10 jedyne co slysze to serwer odpalimy za 10 minut serwer bedzie za 30 minut potem ze serwer o 12 potem ze o 16 potem postawilisce go na godzine i off znowu ;] Mam nadzieje ze wkoncu uda wam sie ogarnac to ;]]

Pozdrawiam , czekam z niecierpliowscia

Opublikowano

jak uda mi sie naprawic ox to wam zrobie naprawde hojnego jako rekompensata za stracony czas... gerr, niestety wszystkiego nie mozna przewidziec...

Opublikowano

jak uda mi sie naprawic ox to wam zrobie naprawde hojnego jako rekompensata za stracony czas... gerr, niestety wszystkiego nie mozna przewidziec...

Jak będziesz naprawiał to co znowu off czy jak ??

Opublikowano

GA Kiedy stronka ON bo muszę postać odbugować??

Opublikowano

Serwer włączony, a stronka, żebym mógł się zarejestrować?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...