Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram [Dedyk]

tristram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server Najprawdopodobniej padł.. Mi nie działa nie wiem co jest pobrałem clienta i zapisywalem login i jak chce zmienic ch to juz nic nie wchodzi co sie dzieje ?

Czasem przychodzi taki dzień, że musisz w końcu dorosnąć i wziąć się za siebie

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poda ktoś linka do spolszczenia ??Bo ze stronki nie da rady !!!

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

patchera sciagnij.

I co patchera wrzucić do folderu Tristram???

Opublikowano

Ej GA kiedy OX czekam na odpowiedź

Opublikowano

nie polecam, navi na serwerze - administracja sie tlumaczy slowami "a ty bys nie dal eq znajomemu z rl?", do tego jedna z gildii jest faworyzowana, przenoszenie na platne mapki, przenoszenie na spoty aby ksuli i prywatne ZUA, serwer dno, na oxie bylo 40 graczy a lacznie gra 170 ^^

Opublikowano

Także zgodzę się z UPAMI w 100%

Co do serwera się myliłem, myślałem że będzie jednym z lepszych itd... a tu okazuje się co innego, faworyzowanie gracza, eq z navi, mało ludzi (na start było ponad 500, teraz ledwo do 200 dochodzi), admini mają prawie wyjebane.

Jednak nie polecam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kopnijcie się w głowe Haterzy...Gralibyście tylko na 4fun, gdzie 1 pies to 200 lvl i koniec. Krytykujecie ludzi, którzy poświęcają czas po to aby zdobyć dobre eq, a nie lamić w mieście... Serwer jest dobry i stabilny. Nie ma eq z navi...Graczy jest do 300... A będzie i więcej. Dziś odbędzie się konserwacja serwera i będą dodawane nowości. Także eventy są codziennie. Lamicie... nowe serwy są nie stabilne i popadają wtedy wrócą na Tristrama, który będzie już odbudowany. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie!

Opublikowano

Kopnijcie się w głowe Haterzy...Gralibyście tylko na 4fun, gdzie 1 pies to 200 lvl i koniec. Krytykujecie ludzi, którzy poświęcają czas po to aby zdobyć dobre eq, a nie lamić w mieście... Serwer jest dobry i stabilny. Nie ma eq z navi...Graczy jest do 300... A będzie i więcej. Dziś odbędzie się konserwacja serwera i będą dodawane nowości. Także eventy są codziennie. Lamicie... nowe serwy są nie stabilne i popadają wtedy wrócą na Tristrama, który będzie już odbudowany. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie!

Hahahah koleś nie bądź śmieszny, nie wiesz co się wczoraj działo.

[GM]Rangor TP całą gildie Your sram coś tam... do gracza "Dabel" po to by go zabili, [HA]Drek sam powiedział że znają się z "BędęBrałCię" na realu i jego słowa "a ty byś nie dał eq kumplowi?" (on ma eq z navi.)

Gdy do [HA]Drek'a napisał kumpel co robi rangor, to nagle patrzy a tu BAN na ts. (śmiech na sali)

Coraz mniej graczy jest i serwer nudny......

To na tyle.

Opublikowano

Stary jesteś śmieszny lepszych bajek nie widziałem.

PO 1 ja jako GM nie mam dostepu do panelu oraz nie mam dostępu do komendy /i tak jak i [GM]Nieznajomy wiec nie mogę robić eq a tym bardziej eq z navie

PO 2 Piszesz te tematy bo dostałes ban na serwie na 7 dni i widze że uczysz sie pisać bajki.

Życzę powodzenia na Troji jesli tam idziesz ale tam też nie lubią chamstwa i prostactwa. Proponuje zawsze czytać regulamin serwera i do niego sie dostosować.

Opublikowano

Stary jesteś śmieszny lepszych bajek nie widziałem.

PO 1 ja jako GM nie mam dostepu do panelu oraz nie mam dostępu do komendy /i tak jak i [GM]Nieznajomy wiec nie mogę robić eq a tym bardziej eq z navie

PO 2 Piszesz te tematy bo dostałes ban na serwie na 7 dni i widze że uczysz sie pisać bajki.

Życzę powodzenia na Troji jesli tam idziesz ale tam też nie lubią chamstwa i prostactwa. Proponuje zawsze czytać regulamin serwera i do niego sie dostosować.

Po 1 nie pisałem że ty dajesz eq, tylko konrad,extreme i drek dają mu czyli HA serwera.

po 2 nie dostałem bana i nawet nie wiesz kim jestem.

po 3 nie gram na troji.

Pozdrawiam, to na tyle.

NiE POLECAM.

Opublikowano

serwer ogolnie bylby ok gdyby nie 2 sprawy

nie jaki Artur w rankingu oraz Rangor (czlowiek ktory teleportuje ludzi i robi prywatne ZUO) na stanowisku GM'a

mysle ze gdyby to sie zmienilo to i ludzie by zaczeli wracac bo gdy czytaja ze rozdawane sa eq z nawi czy o wybrykach rangora to odechciewa sie grac

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

@Up - Usłyszałeś jakieś felerne plotki o Rangorze i jeszcze je potwierdzasz. To, że GM przebywa na kanale graczy nie oznacza od razu, że robi im prywatne zUo. Gdyby tak było to już dawno wyleciałby z Team'u. Mogę nawet zaryzykować stwierdzenie, że Twój tok myślenia jest wręcz niedorzeczny. To, co on tutaj robi - robi z własnej woli. Całe dnie poświęca na wymyślanie kolejnych to eventów, oraz na to aby dobrze wam się tutaj grało. Zastanawiam się, czy gdyby przez tydzień nic nie robił w grze - a zapewne pojawiłoby się tam pełno niezadowolonych ludzi - wtedy dopiero zauważylibyście jego pracę i starania, jakie w to wkłada. To przykre, że robi to wszystko dla was, aby to wam lepiej się spędzało czas grając, a w zamian otrzymuję non stop takie coś. Każdy kiedyś ma gorszy dzień, każdemu zdarzy się wpadka - to przykre, że pamiętacie tylko to, co złe. Idiotyczny, po prostu idiotyczny tok myślenia.

Opublikowano

Prywatne zuo nigdy nie było robione jak wejde do gry zawsze macie komunikat a w tym czasie jak jestem odpisuje na posty.

ZUO jak juz jest to macie je zapowiedziane na stronce wiec nie wymyślaj.

Jeśli sadzisz ze jezeli siedze na 1 kanale z graczami to ich popieram to sie mylisz jak wpada h 23 i nikogo niema prawie a ts to wchodze na kanaly graczy aby z nimi pogadac jesli maja jakies propozycje albo se pogadac dla beki.

Po twoim zachowaniu widze ze masz okolo 13 lat i sadzisz ze GM Jak z kims siedzi na kanale to im pomaga zal mi ciebie.

A pozatym czy kiedykolwiek zobaczyłeś aby moja postać GM była zalogowana w tym samym momencie jak jestem na kanale z graczami bo chyba nie.

To na tyle z mojej strony dzieci zawsze beda dziecmi i bedą miały wlasny świat i bajki.

Opublikowano

Czemu stronka u mnie OFF?

Co do serwera ;/ Taki se grałem na pierwwszej wersji i wątpie o drugiej ale lookne ;/

853051452970424392149.png

Opublikowano

Informacje o przenoszeniu graczy sa w 100% potwierdzone ;] hm dzieckiem moze i jestem zalezy jak na to patrzec ... z tym ze pewne jest jedno jestem starszy od ciebie (Rangor)

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

No kurcze kolejny server pada ;/?

Zacznijcie kurwa wkoncu sie zabezpieczac a nie tylko stawiac server

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...