Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram [Dedyk]

tristram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam. Niby fajnie się gra. Ale do momentu gdy trzeba cos ulepszac. tak jak up te łsuki itd dobijają mnie. Do tego 5bonu w shopach lol;/ Administracja tez sie nie wypowiada na forum jezeli sie zgłasza jakies błedy;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te ulepszanie tymi luskami ripa i smoka bezsens powinny te ulepszacze leciec z metkow ,bossow bo takto gowno.

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Ale macie denne problemy... Takie dzieci jak wy wbijają sobie do bani chore teorie a nam zależy na tym jak na lizaku z biedronki..

Łuski skasowane z IS... Pasuje?

Jak z czymś jeszcze macie "TAK DUŻE PROBLEMY" to dajcie znać.. skasuje.

...

A tak ogólnie... ja czasem się zastanawiam czy ludziom system już nie przepalił mózgu... zrobisz inaczej niż szablonowo to jest płacz.. nie potraficie zrobić inaczej tylko "perełki.. perełki"...

Powiedźcie mi czym się serwery różnią skoro każdy ma perełki... Jeszcze na globalu podejmijcie aferę aby dali perełki bo inaczej nie dajecie rady.

To nie jest serwer dla botów tylko dla graczy.. rozumiem, że sporo z Was grało na kilkunastu serwerach i przyzwyczaili się do bocenia czyli... lecimy dropić yang... wracamy do miasta... wbijamy bron... idziemy expic... wracamy do miasta, kupujemy perełki, ulepszamy... i znów dropić yang...

Ale nic się nie stanie jak postanowicie odskoczyć od systemu i zrobić coś przy większym nakładzie siły... czyli zebrać ekipe kolegów czy też gildię i przykładowo skoczyć na nowe DT albo iść powalczyć z smokiem.

To naprawdę jest frustrujące, że dzisiejsza młodzież nie ma swojego mózgu i łykają system byle był łatwiejszy a nawet nie pomyślą, że każdy ma to samo na serwerze nie ważne czy gra miesiąc czy 3 miesiące. Rozumiem również, że chcecie wszystko jak najszybciej ale trochę cierpliwości by Wam się przydało... Nie moja rola Was pouczać bo nie mam do tego prawa ale przemyślcie co napisałem i zastanówcie się czy nadal gracie dla przyjemności czy gracie bo musicie i chodzi mi tu o uzależnienie.

Dzięki za przeczytanie.

Opublikowano

Nie no serwer może i ok. ale odrzuca mnie to nowe dt ... dlaczego ?otóż co niektórzy wolą grać indywidualnie czego tu sie zrobić nie da .

Opublikowano

Co do szamana to odbugowany jest od samego rana i nie prosisz od tygodnie tylko dowiedzieliśmy się 2 dni temu więc nie ubarwiaj historii.

To chyba źle odbugowaliście bo nadal tyle samo wale ze skowytu, chociaż że dziś popołudniu włożyłem na dodatek kd 70%:>

Zróbcie sobie 2 postacie szamanów i porównajcie DMG w full eq na ludzi, a ze średnim szamanem około 80lvl w eq pod pvp, identyczne DMG lub różniące się o 1/2k.

Opublikowano

omg wiecie ile jest eventów??? juz nazbierałem 150 sm za idola.... logujesz sie codziennie 2 sm... wcale nie jest tak trudno jak mówicie trochę cierpliwości.

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

udpf.jpg

ovoo.jpg

Lepiej się dowiedz nim coś napiszesz bo tak powstają plotki który musimy prostować.

(Mam samą zbroje)

A to z krytem:

qzju.jpg

OK juz odbugowane i jestem na SS nawet nick : Enghet

Server może być ale nudny jest bardzoo i administracja nie ogarnięta;)

3 opinie że nie polecam server

1. od 91 tak nudno się expi w grocie.

2. HA nie odpisuje a poprosiłem go o zrobienie supportu i chciałem żeby zbanowal typków Tetrisa i przydupasow a nawet mi nic nie odpowiedzial ;/

3. IS odstrasza... Wydasz 200-300 zl jesteś tam bogiem^^

Dziękuje i pozdrawiam za wspólną Grę!

kxAyLut.png

Opublikowano

oczywiscie ze wydropilem ...

jezeli ty chcesz dropnac luske ripa czy smoka ze zwyklego ripka to ci powodzenia zycze :*

mozna spokojnie poradzic sobie bez is tylko trzeba poglowkowac z bonami i to wszystko ...

kto kombinuje ten ma i przez to ten serwer jest fajny a kij w oko tym co wysylaja na IS i w sumie nawet i lepiej poniewaz serwer ma sie za co utrzymac

byłbym wdzieczny gdybys mi na pw podpowiedzial troszke:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w is jedynie hwangi wiec nie jest tak zle pozatym mozna zrobic w grze;) osob jest w sam raz a admini sprawdzaja zabezpieczenia wiec narazie off

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Nie wiecie kiedy serwer ON ??

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

a TeamSpeak 3 moze zostać włączony ?

26495931301941812087.png

Chcesz grać w miłym,pomocnym Towarzystwie ??:)

Bez Noobstwa i innych dziwnych ludzi :)?

Nie czekaj!!

|

|

|

Wejdź na TS3 --- ts40.net-speak.pl:3360 ---

i kanał 17 a na pewno milej spędzisz czas grając na serwerze ;)

GILDIA: http://athlonteam.my-forum.pl/

Opublikowano

Serwer dzisiaj ON, znajdziemy jeden błąd i odpalimy.

heh pewnie chodzi oto ze nie którzy lataja z eq +9 kiedy innym ciezko zrobic +3 /+4

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Mam pytanie do tego modułu zaproszeń, albo tam jest błąd, albo ja źle to rozumiem

Dodanie smoczych monet następuje wówczas, gdy gracz któremu poleciliście serwer wbije na jakiejkolwiek swojej postaci minimum 100 level, wówczas Ty otrzymujesz 50 Smoczych Monet.

Dodatkowo, gracz gdy osiągnie 100 level otrzymuje 100 Smoczych Monet. Warto o tym wspomnieć podczas rozsyłania linku polecającego znajomym.

No dobra 50 sm kapuje, potem pisze że gdy gracz osiągnie 100 lvl otrzymuje 100 sm tzn. że jak ja się zarejestruje linkiem polecającym wbije 100 lvl to sam otrzymuje 100 sm, a 50 otrzymuje ten kto mi dał link ?? Czy jak to jest bo z tego co tu pisze to chyba o to chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...