Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram [Dedyk]

tristram

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patcher nie działa. Pobiera pliki pack/ NPC.epk mruga mi pasek i nic nie idzie, proszę o pomoc..

także mam ten sam problem

help please.

1330015118-U307916.png

Opublikowano

Jeszcze raz proszę o tytuł nutki ktora jest w GP, nie chodzi mi o Dibby - ... ino o ta nutke co jest gdy nagrywa npc itp. Daje limity lajkow

Tak daj mi %!

beznazwy1rra.png

Sygna by: HardMyStyle

Opublikowano

Licznik jest podkręcony, wbije potem ocenić serwa. Chociaż kiedyś jak pobrałem ich clienta to mi wywalało błędy i nic nie działało...;]

Licznik dodaje ludzi na TS.... ale za to nie zlicza graczy z channelu 6

Opublikowano

Kolejny server z serii "stoję tydzień i padam". Ledwie server startuje a tu wyskakują błędy,

jeżeli taką wagę przykładacie do samego startu to nie wróże długiej kadencji.

Prezentacja - 3 na możliwych 10(servery hamachi bardziej zachęcają do gry).

Server - kolejne dno które nie zasługuje na sprawdzenie od środka.

Nie polecam!

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

jak pobrałeś clienta to tam jest autopacher i on działa... ale podejrzewam że macie clienty z starego serwera i płaczecie...

Poza tym na stronie jest link do paczki plików do pobrania i wgrania manualnego... Jest też nowy patcher dla osób z starą wersją clienta.

CZY KTOŚ MI POWIE! ROBIMY MISJE NA TYM SERWIE!?

dzisiaj nie, od jutra tak.

Opublikowano

jak pobrałeś clienta to tam jest autopacher i on działa... ale podejrzewam że macie clienty z starego serwera i płaczecie...

Poza tym na stronie jest link do paczki plików do pobrania i wgrania manualnego... Jest też nowy patcher dla osób z starą wersją clienta.

dzisiaj nie, od jutra tak.

Co am dziś do jutra? Czego dziś nie jutro tak?
Opublikowano

Z prezentacji niczego nie rozkminilem, poprostu tam nic nie ma lipa i tyle a serwer oceniam na lipny z wypowiedzi innych. Czyli kolejna lipa, kolejny nudny serwer z monotonnym ulepszaniem ;/

Opublikowano

Już nie płaczcie żaden serwer jak na razie nie ruszył terminowo a jak ruszył to od razu padł.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Z prezentacji niczego nie rozkminilem, poprostu tam nic nie ma lipa i tyle a serwer oceniam na lipny z wypowiedzi innych. Czyli kolejna lipa, kolejny nudny serwer z monotonnym ulepszaniem ;/

Są nowe ulepszacze. Więc nie będzie tak łatwo.

Co do prezki to gdybyś przeczytał wiedział byś, że jest cały czas w trakcie zmiany i dodawania.

A czego nei rozkminiłeś? Piszesz, że nie ma nic w Prezce.

Aha, a co byś chciał? Nie ma tylko SYSTEMU ULEPSZANIA BRONI ... Słucham?

Opublikowano

Szkoda , że nie ma 1 kamyk skill P , teraz wiekszość nowo powstałych serwów tak robi , bo takie wbijanie to strata czasu ;/

Opublikowano

Szkoda , że nie ma 1 kamyk skill P , teraz wiekszość nowo powstałych serwów tak robi , bo takie wbijanie to strata czasu ;/

Idziesz do kapitana i otrzymujesz wszystkie skille na P

Opublikowano

skille na P dostajesz u kapitana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...