Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponąć można w 3 dni pierwsze miesiaca sie rejestrowac a dzis 2 jest i nie mogę czemu?

k***a, wystarczyłoby żebyś przeczytał 1 post na końcu i znałbyś odpowiedź. TYLKO JEDEN!

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety sposób już nie działa bo gdy się próbuje zarejestrować na stronie którą podałeś automatycznie przenosi na inną z ogłoszeniem :P

Opublikowano

Niestety sposób już nie działa bo gdy się próbuje zarejestrować na stronie którą podałeś automatycznie przenosi na inną z ogłoszeniem :P

Zakaz prosb o konta.

#edid by meee .

ADMIN SZYBKI JESTES !

QYUhDIk.png

Uczeń
Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 6 można było założyć konto, a o 6:15 już nie :(. Poradnik dobry.

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Niestety nie wiemy kiedy reje bedzie on jest juz tak od roku. ale jak bedzie to riot games da nam info ;]

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Czy żeby grać na LoLu becie potrzeba normalnej wersji? Bo ostatnio usunąłem normalnego LoLa, gdyż już mi się odechciało w niego grać (jak tylko włączałem LoLa, to mi się laptop wyłączał...). No i od wczoraj próbuje włączyć betę (miałem jeszcze wcześniej, jak grałem w normala) i nie mogę... znaczy włączy się, loguję się i nie chce mnie zalogować... Pisze: "Nie otrzymano odpowiedzi od serwera; ponawianie próby".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...