Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz przyjaciół do gry? Szukasz osób do gildii? - Napisz tutaj!

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP@

Jedynka czy dwójka?

Jedynka :)

PS. Nie moge do cb na pw pisac :( wyskakuje mi jakiś błąd u góry:

Warning: Illegal string offset 'awards_id' in /home/mpcforum/www/b777/applications_addon/other/awards/sources/classes/classAwards.php on line 200 Warning: Illegal string offset 'awards_id' in /home/mpcforum/www/b777/applications_addon/other/awards/sources/classes/classAwards.php on line 274

Opublikowano

Ostatnio wyszło Dragon Nest Europe na steam'ie, szukam kogoś chętnego do grania.

Najlepiej grać w 3-4 osoby :P

Kontakt skype : shockeran

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Opublikowano

Nazwa gry:Aura Kingdom
Kontakt:Lala_Satalin
Coś od siebie:

Cupcakes

czyli kolejna polska gildia!

Cóż mogę o gildii powiedzieć? Jesteśmy jedną z tych mniejszych gildii dopiero raczkujących. Gramy na serwerze Hydra a naszym głównym celem gry jest... zabawa. Nie gramy z zamysłem bycia najlepszymi ale za to najfajniejszymi! Dla nas dobra atmosfera liczy się o wiele bardziej niż super wysokie poziomy. Z chęcią zostaliśmy tą niewielką gildią jednak naszym marzeniem jest posiadanie Guild Hall gdzie wszyscy moglibyśmy się spotkać. Pragniemy też współpracować z innymi gildiami aby móc wspólnie odbywać podróż przez naszą piękną Azurię! Wszystkich chętnych zapraszam do zgłaszania się tu, bądź też w grze, zgłaszając się do mnie (Mavi) lub do vice-lidera gildii Sendoku. Oczywiście poza wspólną grą oferujemy także pomoc dla mniej zorientowanym w tym świecie graczom jako że mamy doświadczenie zebrane jeszcze podczas CBT. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych!

Opublikowano

Nazwa gry: Aura Kingdom(Serwer Siren)
Kontakt: Priv tutaj, w grze(taki sam nick), e-mail
Coś od siebie: Mam 55lvl, nasza gildia ma 4 i już za niedługo 5. Zapraszam wszystkich którzy szukają dobrej polskiej gildii. z miłą atmosferą i pomocnymi graczami :)

76561198053546969.png

Opublikowano

Szukam ludzi do zagrania w DayZ (przez Steam, nie mod do Army...). Najlepiej gdyby to była 3 osobowa grupa.

Opublikowano

Nazwa gry: Eve Online
Kontakt: GG- 5985220 lub przez forum
Coś od siebie: Poszukuje kogos kto moglby mi podpowiedziec kilka rzeczy w eve online mianowicie jak grac i ogarnac ta gre (gralem wczesniej Created: 07/03/2009 22:56:03  ale jak sami widzicie troche dawno to bylo i nie pamietam :D )

P.S mozliwosc gadania przez Ts-a, Skypa i jak bedzie potrzeba to i cos innego moge zainstalowac do gadania 

Opublikowano

Nazwa gry: Test Drive Unlimited 2
Kontakt: PW na forum/Steam
Coś od siebie: Mam micro, nick w grze: Flinnowaty

Opublikowano

Nazwa gry: Rust
Kontakt: TS3: 178.217.187.239:9991 pod nickiem PioT
Coś od siebie: Wymagany mikrofon, 18+, potrzebne 1-2 osoby do wspólnej rozgryzwki. W sumie byłoby nas więc 3-4.

21252947270466531024.png

czonek.jpg

Nowy na MPC Forum.

Zbieram plusy (
+
)

Opublikowano

WITAM! Wraz z kumplem chcemy powrocic

do Flyffa, gralismy za dobrych czasow kiedy

dopiero pokazal sie Buffpang, jeszcze wtedy

nie bylo obecnej fuzji serwerow. Szukamy

ludzi ktorzy chcieliby powrocic do tej

produkcji, zebrac sie i razem zaczac na

jednym serwerze, stworzyc gildie jesli by

jakowej polskiej nie bylo Zaczac mozna

juz dzis, im szybciej tym lepiej. Jesli ktos jest

chetny, czekamy na propozycje!

Opublikowano

Nazwa gry:różne ,lol metin2 ,tera ,cs,mc,ipt
Kontakt:zapraszam na ip ts 178.217.188.47:9987
Coś od siebie:z kolegami szukamy ludzi do grania w powysze gry!

Opublikowano

Szukam ekipy na serwer Dekaron Rising. Grałem w DK dawno temu na globalu i na core tera chce spróbować szczęścia tu. Na core summoner 5 RB 250 full set ale już widze że na rising tak łatwo nie jest ;] jak ktos chętny to nick postaci Diablik

Opublikowano

Nazwa gry : LaTale , Warframe , Mu Online.
Kontakt : GG 3873551

Coś od siebie: Szukam kogoś do wspólnej gry. Wymagania ? Hmm. Ktoś ogarnięty, +16 lat ,płeć tutaj chyba nie ma znaczenia xDDD , mozliwosc komunikowania się przez TeamSpeak3.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Nazwa gry: Tibia (Officialny)
Kontakt: Tutaj PW na forum
Coś od siebie: Nigdy nie spędziłem przy tym tytule więcej niż 30 minut, zawsze mnie odstraszało, jednak z tego co wiem ma spore community, więc zawsze jest co robić. Chciałbym tym razem przemóc się i może pograć z kimś od początku, kto zna się na tej grze, wtedy większa szansa, że się do niej przekonam. Mam 21 lat, słuchawki + mikrofon.

Opublikowano

Szukam jakiegoś świeżaka, który by pograł ze mną w dote 2. Mam 16 lvl i trochę niezbyt ogarniam, szukam kogoś do polamienia razem ;d

kontakt na mpc forum

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Opublikowano

Nazwa gry: Spellforce 2 złota edycja
Kontakt: Skype macias1zdw steam Albatros zdjecie jeszcze tylko 1 lvl ,  Konto mpc forum macias1zdw1
Coś od siebie: lat 12  wymagam kogos min 10. poszukuje 3-5 osob do gry multi ktora bedzie nagrywania oraz wymagam oryginalnej gry

Opublikowano

Nazwa gry: Rust
Kontakt: skype michalos5818

Coś od siebie:  Szukam 7 osób by stworzyć niezłą armię na servery szwabów jeśli ktoś chętny proszę kontakt skype

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...