Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz przyjaciół do gry? Szukasz osób do gildii? - Napisz tutaj!

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa gry: World of Warcraft, League of Legends, Minecraft

Kontakt:www.thebetrayers.eu

Coś od siebie: Jestesmy szybko rozwijajaca sie spolecznoscia, ktora nie ogranicza sie do jednego tytulu, tylko uderza w wiele. Naszym pierwszym wspolnym tytulem byl World of Warcraft, po czym zaczelismy tez grac w League of Legends i wlasnie wtedy narodzil sie pomysl stworzenia wspolnej internetowej spolecznosci. Posiadamy wlasny serwer dedykowany, co bardzo ulatwia wspolna rozgrywke, a przede wszystkim komunikacje, dzieki naszemu serwerowi TeamSpeak 3 Ciagle poszukujemy nowych czlonkow, wiec jesli chcesz wspolnie z nami spedzac czas - Zapraszamy! 

Ps. Wszystkie informacje jak dołączyć znajdują się na stronie internetowej.

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam ludzi do warcraft cata na moltenie i  różnych gier co op!! typu survival !!!!

O mnie: Mam 19 lat jestem miły i radosny :)

kontakt ze mną team speak ip: Game-TS.pl  kanał 11 : Racjonalne myślenie  mam nick PewCsi

Opublikowano

Gra: RIFT - Serwer Zaviel - Strona Guardian - Nazwa Gildii: No Name

Witam was serdecznie, jako iż na tym forum powstała ostatnio grupka ludzi co gra w ta gierke na serwerze zaviel, to podjęliśmy się wyzwania postawienia gildii i dobrnięcie do czegoś nie małego wspólnymi siłami w tej grze. Jezeli  chcecie grac w tą gre zapraszamy do nas nie mamy wymagań, liczy się dla nas jedynie ogarniecie oraz dobra zabawa.

Wymagania:

- nawet 1 lvl 

- Wszystkie klasy

- minimum 16 lat

- Sprawny mikrofon oraz komunikator TS

- Wymagana kultura [ oczywiście można sobie przeklnąć lecz niech to będzie z jakimś ograniczeniem oraz nie skierowane w członka gildii ] 

Nie mamy wymagań typu ogarniania swojej postaci perfekt, czy tez nie ingerujemy w czyjąś gre, jesteśmy po prostu ludzmi co chcą zgromadzić dużą POLSKĄ społeczność i razem bawić się świetnie na PvP, Rajdach i tym podobnych wypadach. 

Co Oferujemy:

- Swojego TSa

- DOBRĄ ZABAWE

- POMOC NA START i wytłumaczenie WSZYSTKIEGO krok po kroku o ile będzie to konieczne

- Wypady na Rajdy, Bosy, Dungi, Kolekcjonowanie Achi oraz artefaktów ITP

- Jeżeli kogoś nudzi zwykłe lvlowanie to pomoc w szybkim wyexpieniu

- Oferujemy też gwarancje że chcemy się rozrastać a nie zniknąć po miesiącu grania. 

Kontakt: 

Leader: Tabith 

ewentualnie jeden z oficerów: Dalejlama - jestem najczęściej na grze a czasami nawet z nią śpię więc można śmiało pisać ^^

no i oczywiście można pisać tutaj w temacie jak i na PW oraz w grze w liście gildii wystarczy wpisać nazwe gildii lub nick leadera 

Jezeli są jakieś pytania chętnie odpowiemy w temacie czy to na PW.

76561198013232167.png

Opublikowano

Szukam nauczyciela xD , który poopowiada mi o Wowie, udzieli rad , powie o co chodzi w misjach. I opowie historie Wowa

Nazwa Gry:World of warcraft 

Wersja. 3.3.5 a

Wersja.Wotlk

Kontakt: Skype ( mr0x22 ) lub tutaj na forum. 

Coś od siebie: Mam 15 lat ide do 3 gimnazjum . W wowa gram od godziny Hehe.

2zgg6rn.png

Opublikowano

nazwa gry : Starbound

kontakt: skype adrian.cylkowsi

Cos od siebie: szukam kogos do wspolej gry na jakims serwerze dedykowanym

sam jestem w ta gre zielony "totalnie zielony"

szukam osoby chetnej do gry z wiekiem 14 + sam mam 16.

xih3gEBG.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nazwa gry : Defiance

kontakt: pw a potem podam gg i zgadamy sie na ts

Cos od siebie: Dopiero zaczynam ale widzę że gra bomba jest :D

Więc jak chcesz grać to pisz pw

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa Gry: League Of Legends

Kontakt: Skype - pgl2013

Poszukuje doświadczonych, dobrych graczy do Drużyny Rankingowej.

Wolne miejsca: 4

Wymagania: 30 LVL, 13+ Lat

Opublikowano

Siemka

Szukam kogoś do wspólnej gry w FireFall

i to tyle... xD

Wymagania:

1.+16lat

2. Słuchawki z mirkofonem

3. Skype/Ts3(mogę załatwić kanał)

4. Szczególnego ogarnięcia nie wymagam bo sam dopiero gram od 4(?) dni... *

5. Żeby osoba nie była drętwa ... xD

*Byle ogarniał tyle co ja, czyli postać/expienie/mapę/podstawowe funkcje

Pisać do mnie na Prywatną wiadomość ;)

Opublikowano

Nazwa gry : PAYDAY 2 (DLC : Big Bank)

Kontakt : Steam : Rivelius

Coś od siebie : Potrzebuje 3 osób do zrobienia kilku osiągnięć (dlc Big Bank wymagane)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: The Crew
Kontakt: Skype: axon2-seba
Coś od siebie: Z kolegą wspólnie szukamy kogoś do gry, mamy po 15 lat, obydwaj graliśmy w betę gry, ja uwielbiam pojazdy Muscule, kolega przeciwnie, wszystko pokroju Mazda, Nissan, Bugatti Etc. Szukamy kogoś kto dopełni naszą grupę, najlepiej 1/3 osób. ! :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Szukam kogoś do grania w gierkę dungeon defenders + dlc

Dawno dawno temu w nią grałem i teraz mam ochotę na nowo pograć, wersje mam tą http://thepiratebay.se/torrent/9396041/Dungeon_Defenders_v7.48b___DLC__standalone_no_crack_needed

kontakt skype: shockeran

albo pw ^^

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Nazwa gry: The Forest (v0.10)

Kontakt: PW

Coś od siebie: chętnie pogram w co-op, wymagam 13-16 lat, skype, uprzejmość, umiejętność współpracy, dużo czasu wolnego i mózgu (do SAMODZIELNEJ I SZYBKIEJ naprawy ewentualnych problemów technicznych)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nazwa gry: Life is Feudal
Kontakt: Pw lub TS3: trollcraft.pl
Coś od siebie: Poszukuję chętnych do wspólnej gry na wybranym przez wspólną decyzję serwerze! Mogą być nowicjusze!

Opublikowano

Nazwa gry: Haven and Hearth

Kontakt: Pw

Coś od siebie: Szukam osób z którymi mógłbym zacząć gre od nowa, lub osady do której można dołączyć obecną postacią (Explorer+Hunter)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, szukam osoby do pogrania w Wakfu, jest to ciekawa gra z otwartym swiatem z strategicznym systemem walki.

Nazwa gry: Wakfu (Remigton)

Kontakt: steam: kaimc2,w grze: osopl, skype: kaimc2

Opublikowano

Nazwa gry: FOnline2
Kontakt: steam: squbanys (przed dodaniem proszę napisać mi komenta że do fo2 bo wyrzucam wszystkie zaproszenia z reguły)
Coś od siebie: Granie samemu to tak naprawde nuda. Granie z kimś lub ekipą jest znacznie ciekawsze... i łatwiejsze czasem. Kilka ważnych rzeczy:

• Gram dosyć często więc szukam osoby, która nie zostałaby w tyle
  • Mam 15 lat i jestem bez mutacji (to jeśli ktoś chce na ts3 gadać)
  • Nie chce mi się nikogo uczyć jak się gra w Fallouta 2, podchodziłem do tego kilka razy, nie umiem po prostu. Jestem w stanie pomóc wytłumaczyć, dać eq początkowe ale uczyć od podstaw to nie mam sił.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: Dead Island Ripdite
Kontakt: Pw na forum, Gramy na steam
Coś od siebie: Szukam ludzi do gry w dead island ripdite, gramy od początku z ts'em lub czatem steam. Mam zamiar zebrać 4 osoby i przejść całą grę w jednym składzie. Ma być zabawnie i bez spinek :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: Dont Starve Together
Kontakt: Steam : Wejnin . Skype : Wejnin
Coś od siebie: Kuba, 16 lat. Ogarnięty, szukam osób do grania w dst. Muszą mieć 16 lat lub mutajce ( no chyba, ze dziewczyna ;) ) i ogarnięte mikro. 

30331_29_08_10_12_41_58.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...