Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz przyjaciół do gry? Szukasz osób do gildii? - Napisz tutaj!

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Gry:Dekaron

Kontakt GG: 2539439

Coś od siebie:Postanowiłem zagrać dowiadując się że są nowe cztery klasy(grałem ostatni raz jak gra była w USA pod nazwą 2Moons wbiłem wtedy 43 Summonera na Staffy),więc czasu szat minoł.Jeśli ktoś gra lub miał by ochotę zagrać proszę o kontakt,nie ukrywam że interesuję mnie dołączenie do Gildii.Mój wiek to 21 lat więc spokojnie jestę po "Mutacji" :PP.

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam ludzi do grania w Empire Earth II - The Art of Supremacy na multi zapraszam na TS3 srv2.multigaming.pl:10250

GRA JEST ZAJEBISTA MAM TU KILKU KUMPLI TZN 5 ALE NIE ZAWSZE RAZEM SA ONLINE SUPER BY SIE GRALO W 10 (MAX) ;D

Szukam ludzi do grania w Empire Earth II - The Art of Supremacy na multi zapraszam na TS3 srv2.multigaming.pl:10250

GRA JEST ZAJEBISTA MAM TU KILKU KUMPLI TZN 5 ALE NIE ZAWSZE RAZEM SA ONLINE SUPER BY SIE GRALO W 10 (MAX) ;D

Opublikowano

Nazwa gry:ROHAN Blood Feud

Kontakt: gg: 8264906

Coś od siebie:szukam jednego max 2 graczy , jestem poczatkujacym w tej grze lecz mam jakies doswiadczenie w grach MMORPG

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Nazwa gry : Borderlands 2(pirat), Battlefield 3(oryginał+premium) i jeśli by ktoś chciał pograć w coś typu ''stare ale jare'' to w grę wchodzi Counter-Strike 1.6(oczywiście steam)

Kontakt : GG-11216337, najpierw dogadamy się na gg a podczas gry komunikacja na ts'ie 2/3

Coś od siebie : Jestem w miarę spokojnym 16-sto letnim graczem ceniącym wspólną grę, czasu ma grę mam zwykle sporo lecz nie wykorzystuję go całego gdyż po prostu gra samemu jest niezwykle nudna a większość osób, z którymi grałem nie ma czasu/ochoty. Interesuje mnie kooperacja w Borderlands 2, zgrane akcje w Battlefield 3 a w Cs'ie mogą to być pojedynki 1 vs 1, 5 vs 5 jeśli znajdą się chętni bądź też zwykła luźna gra na serwerze. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź :)

lts2.png

Opublikowano

Nazwa gry: Allods Online (PL)

Kontakt: Skype (wizarderpl), priv.

Coś od siebie: Szukam towarzysza do nagrania Zagrajmy w Allods Online PL. Założyłem taki temat i zostałem przekierowany tu. Mam 13 lat, cięty dowcip, nie wpadam w słowo i miło się ze mną pracuje.

Opublikowano

Nazwa gry: Minecraft

Kontakt:

gg:730720

Mam nowy server szukam kilku osób do wspólnej gry:)

Co oferuje server:

Kilkanaście rożnych prac do wyboru, statystyki skille, gildie, questy, bossy, własne działki, sklepiki, areny, SG, (oraz wiele innych, wymiana złota na diamenty, żelazo, nowe dropy z mobów, odbarwianie wełny, odzyskiwanie barwników z wełny,)

Posiadamy TS3

Opublikowano

Nazwa gry: Minecraft

Kontakt:

gg:730720

Mam nowy server szukam kilku osób do wspólnej gry:)

Co oferuje server:

Kilkanaście rożnych prac do wyboru, statystyki skille, gildie, questy, bossy, własne działki, sklepiki, areny, SG, (oraz wiele innych, wymiana złota na diamenty, żelazo, nowe dropy z mobów, odbarwianie wełny, odzyskiwanie barwników z wełny,)

Posiadamy TS3

Kolegów do Minecrafta powinieneś szukać tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/790304-zapisy-na-lets-play-oraz-wspolna-gre/

rydah for life

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: Age of Wushu

Kontakt: skype: matrixpl18

Coś od siebie: Siemano. Szukam ogarniętej osoby, bądź kilku osób do gry w Age of Wushu. Najlepiej jakby owa osoba ogarniała w miarę grę, bo sam nic o niej praktycznie nie wiem. Miło by było gdyby posiadała mikro.

Opublikowano

Nazwa gry: Wizardry Online

Kontakt: PW/ e-mail: [email protected]

Coś od siebie:

Zapraszam do zagrania ze mną w Wizardry Online, wyróżnia się niesamowitym hardem, solo ta gra nie ma najmniejszego sensu, dlatego piszę tutaj :) Gra jak już wspomniałem jest niesamowicie trudna, ponadto jest możliwość permanentnej śmierci (czyli takiej po której postaci nie odzyskamy-chyba, że zapłacimy :( ). Gra ma system nontargetowy, na zasadzie instancji zresztą co ja grę będę rozpisywał, macie w końcu yt ;)

Dodatkowo: Micro mile widziane, skype/ts(jeśli to 2 to tworzymy gildie), najlepiej gdybyś szybko łapał o co chodzi i ogólnie rozgarnięty był :)

Opublikowano

Nazwa gry: PlanetSide 2
Kontakt: gg: 36716378
Coś od siebie: Szukam ludzi do klanu w grze PlanetSide 2 Prosze pisać na gg powiecie coś o sobie i zdecyduje z kolegą czy zostaniecie przyjęcia. Klan jest nowy utworzony dla polaków myśle że będziemy się dobrze bawić :D

Opublikowano

Nazwa Gry: Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie II

Kontakt: PM lub GG: 3390854
Poszukuję osób do gry w Władcę Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2. Wymagana wersja 1.06, oczywiście gra odbywać będzie się przez LAN a dokładniej program gameranger/hamachi. Konkretniejszych wymagań nie ma, byle po mutacji :P
Typy rozgrywek nieokreślone, można z botami, można z ludźmi czy nawet tryb wojny o pierścień, to już do woli :)
Zachęcam do gry z humorem i bez spiny! ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nazwa gry: Dragonica
Kontakt: PW/GG: 10299322
Coś od siebie:Mam 14 lat ;d Chcę zacząć gre w Dragonica lecz samemu gra napewno bedzie nudna wiec szukam kogoś kto popyka :) w dragonica :D

Opublikowano

Nazwa gry Runes of Magic - prywatny serwer Rompvp.com

kontakt :PW tutaj

Coś od siebie: Zapraszam do gry na prywatnym serwerze Runes of Magic! Zapraszamy do polskiej gildii Midwinter :) Oferujemy pomoc w ubraniu się, codzienne wojny, insty.

Zapraszamy

Pisać w grze na nicki : Erisia, Avaros

Strona prywatnego serwera: rompvp.com

Gra jest po polsku :) a ludzie z całej europy ;d

Opublikowano

Szukam kogos do wspolnej gry z nizej wymienionych gier:

-Diablo 3

-Torchlight 2

-Far Cry 3

-Za jakis czas Dead Space 3

-Titan Quest+Immortal Throne

Osoba ta musi miec ok.14 lat ,Skype lub TS3 ,wyzej wymienione gry (to chyba oczywsite :G) no i inne :)

Prosze pisac na PW lub Skype:demonolog_99

Czekam na odpowiedz :)

Opublikowano

Nazwa Gry: Borderlands 2 [pirat hamachi ciii]

Kontakt: PM lub GG: 46122936
Poszukuję osób do gry w Borderlands 2 na piracie. Oczywiście gra odbywać będzie się przez LAN a dokładniej program tunngle/hamachi. Konkretniejszych wymagań nie ma, byle po mutacji :P
:)
Zachęcam do gry z humorem i bez spiny! ;)
Mam 18 lat elo pis
Opublikowano

WWitam szukam osób do gry w left 4 dead 2 wymagane Micro +9 lat do 14 lat umiejętnoś stworzenia pokoju Skype żeby więcej niż 3 osoby mogły rozmawiać

Kontakt na forum lub Skype arturrro2000

Intel Pentium G2030 . Gigabyte Geforce GTX650 2GB (ver.OC) . MSI H61M-P20

CoolerMaster Thunder 600W . SilentumPC Brutus 410 . Seagate Barracuda 500GB

Patriot 2x4 GB 1333MHz CL9

Opublikowano

Nazwa gry:

- Age of empires II Forgotten Empires (lan)

- Age of empires III warchiefs (lan)

- Age of mythology the titans (lan)

- Warcraft III (lan lub eurobattle.net)

- Settlers II 10-lecie wikingowie (lan)

- Settlers IV złota edycja (lan)

- Settlers V złota edycja (lan)

- Call of Duty 4 (pirat, lan)

- Port royale 3 (lan)

Kontakt: GG: 4819939

Coś od siebie: Mam 18 lat. Lubię zdrową rywalizację na luzie i dobrze się bawić (niekiedy z dawką dobrego humoru).

Jestem otwarty na propozycje. Gram kiedy mam czas.

Wspomnę jeszcze, iż mogę grać na multi w gierki na playstation 3 (głównie tekken, mortal kombat i soul calibur).

Opublikowano

Nazwa gry:Darkensang

Kontakt:Skype: a.g.swobodni lub PW

Szukam kogoś z kim mógłbym zagrać od początku, wcześniej już grałem

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...