Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz przyjaciół do gry? Szukasz osób do gildii? - Napisz tutaj!

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nazwa gry: c9 online (Continent of the ninth)

kontakt:pw pozniej gg podam

coś od siebie:szukam kogoś do gry najlepiej 10-15 lvl zeby razem chodzic na dungeony bo samemu nudno

Opublikowano

Nazwa gry: Archlord
Kontakt: PW
Coś od siebie: Więc mam tam orka berserkera 30 lvl, w sumie to nawet niezłe itemki, konto jest troche przestarzałe bo zrobiłem sobie długą przerwę w grze, mam mieczyk chyba na 14 lvl ale +7 z najlepszymi kryształami, gram na Brumharcie czy jakos tak.

Bez reklam fb

Opublikowano

Witam. Szukam osoby do nagrywania/grania co-op/let's play
Gra : Left 4 Dead
Wymagany Wiek : + 15
Mutacja : TAK
Gadu - Gadu : 15898324
TS: TAK
Mój steam : FeHnE

Opublikowano

Nazwa gry: Starcraft II:Wings of Liberty (wersja podstawowa)

Kontakt: Najpierw prywatna wiadomość na forum, tam się dogadamy.

Coś od siebie: Szukam raczej kumpla, który pokaże mi jak dobrze grać w tą grę Terranami/Zergami/Prostosami. Własne umiejętoności posiadam, ale chciałbym je pogłębić, powiększyć przy kimś dobrym. Jeżeli ktoś ma troszkę wolnego czasu na grę z noobkiem, zapraszam na pw. :) Pozdrawiam. Mam dużo wolnego czasu, sprawny i dobry sprzęt.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Nazwa gry: Heroes Of Newerth
Kontakt: GG:5558567
Coś od siebie: Szukam osób do gry w HON'a, początkujących mogę poduczyć. Ogólnie będę streamował / nagrywał. Zapraszam do wspólnej gry.

Opublikowano

Nazwa gry : WildRaiderz (prywatny server)

Nazwa gildii : HorrorShow(znajdziesz nas na gildi

Kontakt : Priv wiadomość na MPC forum (gra - Xongox i SixTeen prosimy o prywatne wiadomosci w grze)

Coś od siebie : Szukamy ludzi do wspolnej gry - wymagany TS (Tak jak napisałem PISAĆ PRIV GAME & FORUM)

Opublikowano

Cześć!

Szukam Kolegi/Koleżanki do Gry na Prywatnym Serwerze Archlorda.

Mam na imię Marcin, mam 13 lat, za nie długo będę miał mikrofon, wiec będzie łatwiej się porozumieć.

Jeśli są jacyś Zainteresowani To proszę pisać na PW, dam więcej informacji co To za gra etc., bo bez sensu jest Mi się Tutaj rozpisywać. :))

Opublikowano

Nazwa gry: TeeWorlds Retro Shooter 2D
Kontakt: skype: adrian.cylkowsi PW:
Coś od siebie: szukam pare osób do klanu / wspólnej gry

klanówki itd nie trzeba znać gry żeby dołączyć

xih3gEBG.png

Opublikowano

Nazwa gry: Day Z z dodatkiem overwatch

Kontakt: gg: 24944109

Coś od siebie: Witam. Mam 15 lat i na imię Max. Poszukuję osób do pogrania w dayz overwatch ponieważ naprawdę nie mam z kim grać. Dodatek ten można ściągnąć z Dayz commandera. Kto byłby chętny proszę o kontakt na gg pozdrawiam, Max :).

P.s gram tyko na serwerach oryginalnych. Wymagana oryginalna kopia gry.

Opublikowano

Cześć!

Szukam Kolegi/Koleżanki do Gry na Prywatnym Serwerze Archlorda.

Mam na imię Marcin, mam 13 lat, za nie długo będę miał mikrofon, wiec będzie łatwiej się porozumieć.

Jeśli są jacyś Zainteresowani To proszę pisać na PW, dam więcej informacji co To za gra etc., bo bez sensu jest Mi się Tutaj rozpisywać. :))

Opublikowano

Nazwa gry: Haven and Hearth
Kontakt: Prywatna wiadomość
Coś od siebie: dopiero zaczynam, mam kilka rzeczy, fajnie gdyby ktoś się przyłączył xD

Opublikowano

Witam.

Nazwa gry:The Rust
Kontakt:Priv/GG
Coś od siebie:Szukam ekipy do zagrania w Rusta bo jednak gra w grupie to jest coś.Jest dodatkowa para rąk i oczów do obrony i pomocy.

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

Witam.

Poszukuję osób chętnych do kooperacji w grze Titan Quest Immortal Throne.

Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv. Dobrze byłoby mieć sprawny mikrofon :)

Pozdro

Opublikowano

Nazwa gry: PayDay 2

Kontakt: Kontakt PW na MPC albo GG : 5477958

Coś od siebie: Wiek Min. 16+ ja mam 18 :] szukam kogoś do gry COOP fajnie by było misje po cichu robić :D

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...