Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz przyjaciół do gry? Szukasz osób do gildii? - Napisz tutaj!

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwa gry: Payday 2
Kontakt: Pisać na pw po skype/ts zgadamy sie
Coś od siebie Szukam ekipy do payday'a 2 wymagam mikro i troche humoru. Lv nie ma znaczenia sam jest początkujący :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry : Magicka

Kontakt: skype krynian1 lub steam 4Luna

Coś od siebie: Mam 14 lat bez mutacji. Chodzi mi o dobrą rozrywkę a nie coś w stylu "spadaj lamusie" :D

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Nazwa gry:Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
Kontakt:skype: danielszepi oraz mój steam szepix
Coś od siebie:Szukam osoby której nie będzie przeszkadzać mój wiek (14 lat).

Opublikowano

Szukam kogoś do gry:

Nazwa gry : Eden etarnal

- Najlepiej żeby ta osoba grała już w to troche i ogarniała

- Mikro

- 14+

- Ogar

- kontakt na mpc lub skype : szakil4

Opublikowano
Forsaken World

Witam. 

Poszukuję ludzi którzy grali lub graja w FW lub aktywnej polskiej gildii która przygarnie nowego gracza. Zaczynam grę i szukam ludzi którzy pomogą mi się odnaleźć w świecie FW. Jeśli ktoś zna jakieś Polskie AKTYWNE forum gry również poproszę na PW.

Nick w Grze: Radueriel 

Server: EU-PVE IIIyfue 

Opublikowano

Coś od siebie: 

Witam, poszukuję społeczności graczy ( Multigamingu ) , w którym będę mógł poznać nowych ludzi jak i spędzić ciekawie czas na wspólnych rozmowach na Teamspeaku, forum czy też w grze. Chciałbym, by od strony technicznej wszystko było wykonane z głową, chodzi mi o stronę internetową (forum), czy też najprostsze zasady społeczności. Lubię tematykę fantasy, jednak do tej pory nie miałem z nią zbyt sporego kontaktu, lecz z chęcią obejrzę proponowane filmy czy też postaram się przeczytać polecane przez towarzyszy książki.

Nazwa gry:

W tej chwili nie jestem jeszcze nastawiony na żaden konkretny tytuł, gdyż jakiś czas temu przerwałem grę w World of Warcraft, a byłem tam przez niemal 6 lat, dlatego też przestawić się na coś innego i pozostać przy tym jest ciężko, więc szukam towarzyszy, by tę grę uprzyjemnić. Oczywiście nie twierdzę, że nie ma opcji powrotu do wowa, gdyż w Mist of Pandaria długo nie pobawiłem się. Co do innych tytułów, to jak najbardziej grywałem chyba w większość darmowych gier. Obecnie pogrywam w Neverwinter Online oraz World of Tanks, jednak nie ma przeszkód co do innych gier, jeżeli tylko społeczność będzie aktywnie tam pogrywać.

Ps. Pogrywałem także sporo w League of Legends, jednak teraz zostało mi tylko konto 30 lvl na serwerze rosyjskim, dlatego też na nordic czy west musiałbym startować od początku.

Kontakt:

Tutaj na forum prywatna wiadomość lub mail: [email protected]

Pozdrawiam

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Nazwa gry: Flyff (wersja US ze względu na anglojęzyczną wersje)
Kontakt: PW tutaj, email [email protected] i skype (wchodzę tylko żeby z kimś zagrać): xxxcepaxxx
Coś od siebie: Szukam osoby chętnej do gry od początku. Wspólne expienie i uzupełnianie się. Kontakt przez komunikacje głosową lub chat w grze. Grę jako tako ogarniam, kiedyś grałem dosyć długo ale dużo się pozmieniało. Gra może i wygląda jak dla dzieci ale dzieci tu nie mają za dużo do roboty więc poszukuję ogarniętej osoby.

Opublikowano

Nazwa gry:Titan Quest Immortal Throne

Kontakt: pw albo skype zambrzyc1

coś od siebie:Szukam jednej bądź więcej osób do wspólnej gry,planuję ją przejść minimum dwa razy(nie trzeba ogarniać liczy się fun).

Opublikowano

Nazwa gry: Swordsman Online

Kontakt: PW ts; hellsangels.voice24.pl kanał 20
Coś od siebie: Gram na serwie DE, który powstał 3 lipca tego roku :) Gra jest nowa i bardzo fajna :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nazwa gry: Blade & Soul

Kontakty: PW, 43876777

Coś od siebie: Szukam ludzi do swobodnej gry sam jestem początkujący, a gra robi wrażenie.

Opublikowano

nazwa gry Garrys Mod  version 13.07.06

Kontakt Skype : filip.szczupak lub tu na forum pw ;p

O mnie : Nudzi mi sie gra samemu mam 12 lat potrzebuje kogoś ogarniętego ;p mam wersje Non-steam więc gramy Hamahi  mam swoją siec może być to nawet 2-3 osoby ;p 

POZDRAWIAM 

Opublikowano

nazwa gry Unturned

Kontaks Skype patryk..hebda zdjecie jednorozca ;D

O mnie chce sobie zagrac survivalka mam 15 lat i potrzebuje spoko kolesia :P Musicie jeszcze miec hamachi do gry i macie login : LUBIEPLACKI12345 haslo 123 

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Nazwa gry: Path of Exile

Kontakt przez Steam nick: Shedir.

Gram w lidze Hardcore, mam za sobą ponad 400 godzin gry interesowała by mnie gra od zera, jeśli to potrzebne mam mikrofon ts etc.

Opublikowano

Nazwa gry: Company of Heroes 2, Unturned, Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist, Saints Row IV
Kontakt: steam ThanksBro_PL, gg 3229906 ( wchodzę 1 na 3msc) skype thanksbropl
Szukam osób w wieku 15+, muszą posiadać słuchawki z mikrofonem, skype/ts 3

final.jpg

Opublikowano

Nazwa gry: Dark Blood ( wersja Steam )

Kontakt: GG - 45478805
Coś od siebie: Mam na imie Mateusz, lat 25, pochodze z miasteczka Łagiewniki pod Wrocławiem. To tak na wstepie. Do rzeczy. Szukam paru osob do casulowej gry (wg mnie ) Dark Blood. Jest to oldskulowy retro 2,5D mmo side-skroler PEGi+18. Klimatem bije wiekszosc gier "nextgenowych". O co chodzi w tej grze? Explorujemy dungeony z ogromna iloscia przeciwnikow ktorych rozrywamy na strzepy ( doslownie ). Szybka wartka akcja, skille efektowne jak i efektywne. Questy moga wydawac sie monotonne lecz tak duzo dzieje sie w instancjach ze zapominamy o mankamentach gry. Populacja wysoka. Zapraszam !

290znuv.jpg

Opublikowano

Nazwa gry: PayDay 2
Kontakt: PW na Steam   Młody (http://steamcommunity.com/id/Mlodygc) lub gg: 8087336 (mogę nie zauważyć bo gg jest wyciszone) no i Meil: emcedrive@o2.pl (jak jestem na kompie mam ciągle odpalonego)
Szukam ludzi do wspólnej gry najlepiej posiadaczy skype i mikrofonu dla lepszego komfortu grania. Wiek nie gra roli, a ja sam mam 19 lat jak by kto pytał. 
Jeżeli ktoś będzie chciał to nawet można nagrać coś na Tube i zobaczyć co z tego będzie.

Opublikowano

Nazwa gry:Titan Quest (z dodatkiem IT),Dragon Nest,Path of exile,sacred 2 fallen angel,deadz
Kontakt:pw tu albo steam Zero11
Coś od siebie:Nudze się i z chęcią pograłbym z kimś w gry powyżej bądź też inne jedyne co oczekuje to ts/skype 15+ lat i działające mikro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...