Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz przyjaciół do gry? Szukasz osób do gildii? - Napisz tutaj!

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwa gry: Runes of Magic ( Perun )

Kontakt: GG - 2018347

Coś od siebie: Zapraszam do wspolnej milej gry :) Wymagane : 18 lat + , mikro sprawne , TS3 , odrobina kultury :)

Opublikowano

Nazwa gry: RappelZ

Kontakt: GG - 28937903

Coś od siebie: Szukam przyjaciela do gry, wymagania: Minimum 14 lat, Mikrofon, Ts3. Oczywiście grę zaczynamy od początku

Opublikowano

Nazwa Gry: Fly For Fun (Flyff)

Kontakt GG: 449375

Coś od Siebie: hmm potrzebuje trochę ludzi aby samemu nie expić, pomagać sobie wspólnie i żeby przy tym tez troszkę humoru było :) Gdy osoby, które grały ze mną będą miały 60+ lvl zapewne dołączymy do jakiejś gildii Lub sami POLSKA gildie zrobimy+forum :P Zachęcam do GRY! Ja zaczynam od początku wiec wspolne levelowanie w party wchodzi w grę :) serdecznie zapraszam chetynych ! Oczywiście obowiązkowo VT lub TS i min 15 lat !

graphic.png

Opublikowano

Nazwa gry: Path of Exile

Kontakt: Steam - stefan_gejms lub PW na forum

Coś od siebie: Wiem że gra jest Beta i nie każdy ma do niej klucz, ale może znajdzie się ktoś kto posiada. Mam 20 lat i oczekuje najlepiej osób 17+

beznazwy2co.png

"Życie jest piękne, życie kurewskie!"

Opublikowano

Cześć. Właśnie pobiera mi się gra RaiderZ. Jest w 100% darmowa i dopiero w wersji beta więc liczę na dostanie się do TOP 10. Chciałby ktoś ze mną zagrać?

Proszę o kontakt na privie.

Opublikowano

Nazwa gry: DEKARON ELITE , ALBO DO USTALENIA

Kontakt: steam: GG 45261885

Coś od siebie:Hmm gram ile 4 lata z ogromnymi przerawmi teraz mam wiecej czasu i Mogę Grać Dziennie 2h, Chyba że Wolne W Pracy Będzie :)

Coś od siebiie Szukam Osób Do Grania I może Zrobimy Polską elite ale nie koniecznie zobaczymy Kto napisze . Wkońcu Polacy Znani są z Woli Walki :) Życze Miłęgo WIeczoru I Szybkiej Odpowiedzi na moją Sprawe. :)

post-187150-0-92658600-1352567747.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nazwa gry: Aion EU Serw Spatalos

Kontakt: GG w Profilu podane ewentualnie w Grze Hanuel

Coś od siebie: Szukam jakiegoś kompana do gry, nie chodzi mi o kogoś z max Lvl który robi all za Mnie tylko kogoś z kim można porobić Razem questy itp. Gram od nie dawna Healem (Cleric) mam 18lvl więc jakoś ktoś chce zacząć grać mogę pomóc na start żeby potem razem pograć.

Opublikowano

Nazwa gry: Star Wars the Old Repuplic (SWtOR)

Kontakt: gg: 4200583 skype: kawus27

Coś od siebie:

-Szukam osoby z którą można się zabawić od samego początku gry i z którą będę mógł się pośmiać itp. :)

-Mikro obowiązkowe się rozumie :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry:Blade&Soul Atomix

Kontakt:Gadu Gadu 13724054

Coś od siebie:Szukam Paczki do gry na tym serwie . Bardzo by było miło o przysłanie torrenta do tej gry lub zauplodowanie jej

Opublikowano

Nazwa gry : Rfactor

Kontakt : GG 45339027

coś od siebie : Siema wszystkim wpadłem na pomysł by zorganizować małą ligę w F1. Tak się zastanawiam tylko czy znalazły by się osoby chętne do ewentualnej jazdy w takich małych rozgrywkach. wyścigi były by raz w tygodniu i myśle że mogłaby być ciekawa zabawa i dobra rywalizacja. Liga już rozpoczeła swoją działalność.Przydałyby się również 2 osoby które pomagały by mi w całej organizacji i otoczce tej gry. Gra w lidze byłaby całkowicie darmowa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ Ref Nazwa gry:Blade&Soul Atomix

Kontakt:Gadu Gadu 13724054

Coś od siebie:Szukam Paczki do gry na tym serwie . Bardzo by było miło o przysłanie torrenta do tej gry lub zauplodowanie jej

Opublikowano

Nazwa gry: Black Ops II

Kontakt: Steam " SuchoklatesPL "

Coś od siebie. Szukam osób,lub osoby chętnej do grania W Call of Duty Black Ops II Multiplayer, osoba chętna musi miec skype, być dość ogarnięta, i mieć od 14 lat i głos po mutacji :D

Opublikowano

Nazwa gry: Left4Dead2

Kontakt: Skype Damian Jelonek

Coś od siebie: Chętnie zagram z ogarnietą osobą .

sygna00e9.png
Opublikowano

Nazwa gry: Archlord

Kontakt: MowMiDjx na skype

Coś od siebie: Siema, szukam ludzi do archlorda na serwerze 'Archon'. Kontaktujcie sie chetnie pogadam i pogram. Ogarnieci ludzie (prosze).

Opublikowano

Nazwa Gry : Elsword PL

Kontakt : skype MateusZ gra VenoM98

Cos od siebie : Gram juz troche w ta gierke szukam kogos grania razem, mam 32lvl i jak zaczynasz to najpierw pisz !

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...