Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Switchbot w pythonie!

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja nie wiem co ustawić bony wartość slot gdzie fms zmianki itp...

FMS na 1'wszym miejscu w EQ, zmianki obojętnie.

W wartości np. 30

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie działa:(

Włączam metina loguje sie na postać włączam bota wyskakuje czarne okienko i wciskam F9 potem jest pikniecie w komputerze a na tym czarnym okienku od bota jest napisane ,, An Error occurred"

Prosze o pomoc co mam zrobić.

AVVANGARDA - serwer www.cedonia.pl

Opublikowano

napiszcze gdze to wypakowaci jak i co bo ja jusz sie wkur....m

Możesz nawet na pulpit, to nie ma różnicy. Następnie włączasz bs'a i przy wyborze procesu szukasz "switchbot_okno"

Opublikowano

Jak Wam przerywa to pobierzcie z innego hosta np. tutaj:

Dl:

http://speedy.sh/9VC4h/Phyton.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/11a0f9fd7c7195675ae4deed58cdb3eb513d29064f0dbd42f8a48060b9c0fdfb/analysis/1336301533/

Opublikowano

na xenoxie nie działa, zaraz wyciągne kamera zmieniacz srednich i trochę spróbuję przerobic ;x

Opublikowano

Gamus, gdy pobieram z linku od Cb również mi przerywa ;x Co mam zrobić ?

U mnie w porządku sprawdziłem z dwóch downloadów. Jeżeli masz to wyłącz Antywirusa i Zaporę.

Opublikowano

Dlaczego jak włączam tego bota, to robie tak jak kazaliście :Wchodzimy w okna z grą i naciskamy "F9", -Okej działa.Powinny uruchomić się dźwięki -Działa.. i nasze okienko powinno zniknąć -Nie znika.. To znaczy znika ale razem z tym małym prostokątnym po kilku sekundach gdzie jest 'select' i 'run'. . . A jak zdąże kliknąć tam w select to mam 'switchbot.py'. . .

A nie

bonus_switcher.py. . . ;(

Pomocy..;(

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

jest jakaś wartość, która obraca się szybciej zamiast 0.3

Szybciej nie ustawiaj, ponieważ BS'a nie będzie nadążać i się nie będzie zatrzymywać.

Opublikowano

Pomoże ktoś od A do Z bo wszystko idzie dobrze dopóki dopóty nie klikam F9 jest dźwięk

i xenoxmt2 się zamyka i m2Pythlon i na 1 sek wyskakuje jakaś ramka i znika... Pomocy najlepiej na PW GG 32372810 lub skype american353

Opublikowano

Mam dokladnie to samo. Wlaczam moltena, pozniej czita, klikam f9, pisze na zielono succesfull i po chwili czit znika. Prosze o pomoc, najlepiej na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...