Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Switchbot w pythonie!

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

pomoze mi ktos mam tak ze jak wlaczam jest wsyzstko dobrze gdy mam kliknac run to mi pisze ze przestal dzialac jak to naprawic ?

Ten sam problem pomoze ktos ?

Opublikowano

Postaram się napisać trochę ciekawostek na temat tego bota.

1. Gdy zmieniacie jedną wartość np. Średnie Obrażenia możecie ustawić prędkość na 0.5, gdy zmieniacie więcej wartości np. 4 bony musicie tą prędkość zmniejszyć(0.7-0.8), gdyż bot nie zatrzymuje się na prawidłowych bonach. Nie ustawiajcie prędkości na 0.3, bo będzie zmieniał bony w nieskończoność.

2. Lepiej wpisać takie bony 12 sztylety, 12 2-reka, 12 miecze i 2k pż niż bony o wyższych wartościach.

3. Możecie uruchomić zmieniacza i zminimalizować metka po czym uruchomić następnego i jeszcze jednego + kolejnego(w ten sposób można zmieniać bony np. w 3 przedmiotach jednocześnie).

4. Możecie także uruchomić zmieniacza przesunąć go gdzieś na bok i zmieniać bony "ręcznie" w innym przedmiocie zyskując na czasie.

5. Rada dla Was! Używajcie mózgu i próbujcie sami do czegoś dojść, metoda prób i błędów nie boli, bo całe życie nie możecie prosić o pomoc.

Opublikowano

słaby ten bot chyba ma buga albo coś bo zmieniałem śr w fmsie na 40+ na 0.4 speeda patrzałek jak zmieniał widziałem że już było 45śr wyświetliło sie okienko i zmienił dalej.. wtf 

Prawdopodobnie złapałeś laga i to spowodowło przeskoczenie bonusu. Polecam ci zmniejszyć prędkość oraz bonować w miejscu gdzie jest jak najmniej graczy.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Mi to wogóle niedziała odpalam np xenoxa potem mt2pytonloader klikam F9 i nic sie niedziele. Otwieram mt2pytonloader i jakies chinskie znaki sie pojawiajam w notatniku.HELP

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko mam, wlaczone ustawiam jakie maja byc bony.. wszystko dobrze ale jak kklikam start to wyskakuje "nie mozna zmienic bonusu w tym przedmiocie" .. wie moze ktos o co chodzi ?. Kupuje zmieniacze ale ich nie uzywa..

Opublikowano

Siemanko.. ja mam inny problem wlaczam bota z "Injector" robie tam co trzeba z tym m2Pythonloader.dll i potem mam kolejne okienko gdzie musze wybrac switchbot.py.. gdy juz to biore pokazuje mi sie "Wystapil problem z aplikacja Injector.exe i zostanie ona zamknieta. Przepraszamy za klopoty."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam wyszukuje ID zmianek ? np. jak na serwie sa zmianki pakowane po 50 szt. i kazde 50 szt. ma inne ID to bot sie zatrzyma ? czy sam wyszuka

Opublikowano

Siemka, mam taki problem, ponieważ gram na serwerze EmperiusMT2 i tam jest tak, że na pierwzej stronie w eq wszystkie pięc kratek są zablokowane ( nie da się tam nic dac ) a reszta działa a na drugiej stronie wszędzie się da dać item. Chciałbym się dowiedzieć czy da się zrobić, aby zmieniało w drugiej linijce na pierwszej stronie, albo na pierwszej kratce na drugiej stronie. ? Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Sam wyszukuje ID zmianek ? np. jak na serwie sa zmianki pakowane po 50 szt. i kazde 50 szt. ma inne ID to bot sie zatrzyma ? czy sam wyszuka

Nie sam musisz wyciągnąć.

Opublikowano

MAm problem. Odpalam go na Emperiusie, ale tam jest pierwsze 5 slotów zablokowane. Czy da się go ustawic na inne sloty lub poszczegołne itemki ?

Opublikowano

Siema

Swichbot działa na Pandoramt2. Ale pytanie dlaczego nie dziala na Xenoxmt2 (przy pojawiajacym sie oknie do wybierania pliku .py - wylacza gre)??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...