Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Switchbot w pythonie!

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.Daloby rade wrzucic Download na inny serwer? Nie wiem czemu ale nie moge tego pobrac xP Przenosi mnie na jakas inna stronke... Bylbym wdzieczny ^^.

Opublikowano

Miał ktoś z was taki problem, że po odpaleniu tego switchera tak jak jest opisane w instrukcji, nie zmienia bonów?

Wie ktoś w czym problem?

Opublikowano

Ja mam taki Problem robie wszystko jak w instrukcji . Wlaczyl mi sie ten bot ustawiam sobie jakie ma bony wbic klikam start kupil zmianki bonu ale nie zaczyna ich zmieniac . item mam na 1 miejscu w EQ

Opublikowano

Ja mam taki Problem robie wszystko jak w instrukcji . Wlaczam tego bota ustawiam sobie jakie ma bony wbic klikam start pisze ze zaczol zmieniac kupil zmianki bonu ale nie zaczyna ich zmieniac . item mam na 1 miejscu w EQ. jezeli Ktos wie co trzeba zrobic Prosze o odpowiedz

Opublikowano

Siemano, kilka odpowiedzi. Item ma być na 2 pozycji w eq. Przynajmniej u mnie.

Pytanie do autora, mógł być zwiększyć pole textboxów o 1? Bo min. hp chce 20000, a się nie da. Wiesz o co chodzi ;p Czekam na odpowiedź. Ogółem bardzo ładnie wykonane.

Opublikowano

hihihi. szkoda tylko że jak klikne " RUN " to znika całkowicie aplikacja z metkiem ^^ inteligentne... hmmm

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

prosze mogl by mi to ktos wrzucic np na speedyshare daje plusa i lubie:)

Bringing you the music that comes from within !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...